- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Κοιτα αν σκεφτεις οτι οι κονσολες ειναι επιπεδου gtx 750 TI τοτε με την 950 θα παιζεις παιχνιδια σε επιπεδο ps4 και με καλυτερο frame rate/resolution.Οποτε μεχρι να βγουν οι νεες κονσολες(σε 3 χρονια το κοβω) θα σου αντεξει η καρτα.Αρκει να μην θελεις ultra settings.Flame13Gr wrote: και το ερώτημα είναι : 2 gb για 1680χ1050 ή παραπάνω;
Θα βγάλω τουλάχιστον μια 3ετια στην χειρότερη; Σκεφτόμουν για τη gtx 950 σε συνδυασμό με τον phenom 965 στα 4ghz...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Flame13Gr wrote: Βασικά, με ενδιαφέρει το ultra (πλην ΑΑ δεν με ενδιαφέρει) οπότε μπορεί να περιμένω λίγο να δω τι τιμή θα έχει η r9 380x . Αν ξεκινάει από 220 ευρώ σκέφτομαι σοβαρά να την τσιμπήσω. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα χρειαστώ 4gb στην ανάλυση που παίζω αλλά τουλάχιστον όταν θα κάνω αναβάθμιση το cpu (περιμένω τους Ζen να δω τι θα βγουν) να πάω για κάτι καλό μαζί με καινούρια οθόνη. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.
Myrmidon wrote:
Flame13Gr wrote: Βασικά, με ενδιαφέρει το ultra (πλην ΑΑ δεν με ενδιαφέρει) οπότε μπορεί να περιμένω λίγο να δω τι τιμή θα έχει η r9 380x . Αν ξεκινάει από 220 ευρώ σκέφτομαι σοβαρά να την τσιμπήσω. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα χρειαστώ 4gb στην ανάλυση που παίζω αλλά τουλάχιστον όταν θα κάνω αναβάθμιση το cpu (περιμένω τους Ζen να δω τι θα βγουν) να πάω για κάτι καλό μαζί με καινούρια οθόνη. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.
Δυστυχως η 380Χ Stryx που πρωτοβγήκε εδώ, ξεκινάει από 329 στο E-shop. $259 στην Αμερική.Αν πάει έτσι και η υπόλοιπη αγορά, την σφάξανε την καρτα. Αν κάποιος τα δίνει ή μπορεί να την πάρει απο έξω για 1080p είναι αξιοπρεπης κάρτα. Σε αρκετές περιπτώσεις κανει και για 1440p. Τα τρία χρόνια τα έχεις άνετα.
Το μεγιστο κακό για μένα είναι ότι καιει ρεύμα σαν μια 970. Αποτελεσμα σε βαθος χρόνου όποιος επιλεξει 380Χ τα λεφτά που γλιτώνει από την διαφορά τιμης τα δίνει στη ΔΕΗ για λιγότερα FPS στην οθονη του. Την 970 την βρίσκεις τώρα KAI με 330 !!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ίσως κάποιος κάνει το βήμα τώρα τα Χριστούγεννα και πει "Ευχαριστω καλή μου AMD για την καινουρια μου GTX970"
Tέλος να σημειώσω ότι οι Pascal (Ηardware DX12 καθαρά) θα σκάσουν μύτη σε ένα χρονο από τώρα, και κάπου εκεί θα απαντήσει και η AMD. Οπότε υπολογίστε εναμιση με δυο χρόνια για αξιοπρεπης τιμές και στην Ελληνική αγορα (αν δεν είναι κάποιος τυπος που τα χώνει με το που βγει κάτι). Τόσο τουλάχιστον πρεπει να ειναι το future proof που λεμε κατά την αγορα μιας κάρτα γραφικών σημερα.
Mystique wrote: Τελικα οι Ati ειναι καλυτερες η οι Nvidia καρτες τελευταιας τεχνολογιας?. Εχω την MSI (660 GTX) μου απο τοτε που αγορασα το pc μου και ποτε καν δεν χρειαστηκε να αναβαθμισω τους drivers της, το κανουν αυτοματα τα παιχνιδια αν δεν κανω λαθος. Τωρα εχουν φτασει σε νουμερα το 980 GTX νομιζω, εχουν καποια διαφορα απο τις παλιοτερης τεχνολογιας η χρειαζεται οπωσδηποτε αναβαθμιση το pc για να δειξουν τι αξιζουν?.
Mystique wrote: Η τελευταια μου ερωτηση αφορα το κατα ποσο επηρεαζει το συστημα γενικα, δηλαδη αν ειναι pc που τα εξαρτηματα του ειναι παλιοτερης τεχνολογιας, σε συνδυασμο με μια καρτα καινουρια μηπως δεν μπορει να την σηκωσει το συστημα και οχι μονο λογω τροφοδοτικου αλλα λογω γενικων επιδοσεων. Μηπως τελικα αξιζει να παρει καποιος ενα καινουριο συστημα με μια καρτα σαν την δικη μου που προανεφερα (MSI 660 GTX)?. Με ενα καλυτερο επεξεργαστη (i7) και γρηγοροτερες μνημες σε συνδυασμο με ταχυτερο δισκο ισως το συστημα αποδωσει καλυτερα παρα να βαλει καποιος ολοκαινουρια καρτα σε παλιο pc.