Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
05 Nov 2015 03:44 #170669 by Γιώργος Λόλας
Ναι είναι αρκετά καλά τα Windows 10 :)

Τα Win10 έρχονται με προεγκατεστημένο το DirectX12, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Έτσι κι αλλιώς, οποιοδήποτε update χρειαστεί σε αρχεία, θα γίνει μέσω της εγκατάστασης του εκάστοτε παιχνιδιού όπου χρειάζεται. Αν έχεις παρατηρήσει, σε κάποια games σου κάνει εγκατάσταση και αρχεία του DirectX ή/και του Visual C++. Το ίδιο θα ισχύει και από εδώ και πέρα, οπότε δε θα χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ χειροκίνητα.
The following user(s) said Thank You: Σωκράτης Νικολόπουλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2015 13:52 #170673 by Σωκράτης Νικολόπουλος
ναι το ξερω με τα updates μεσα στα games
οταν λες προεγκατεστημενο τι εννοεις??
δηλαδη το εχω ειδη αλλα δεν χρεισιμοποιητε?

More
05 Nov 2015 15:02 #170675 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

socratispao13 wrote: ναι το ξερω με τα updates μεσα στα games
οταν λες προεγκατεστημενο τι εννοεις??
δηλαδη το εχω ειδη αλλα δεν χρεισιμοποιητε?

Προεγκατεστημένο σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί ήδη.

More
05 Nov 2015 16:44 #170677 by Σωκράτης Νικολόπουλος
αρα ολα τα win 10 εχουν dx 12 απο μονα τους και απλως βλεπουν αμα ειναι συμβατη η καρτα σου?

More
05 Nov 2015 17:51 #170678 by Γιώργος Λόλας
Ακριβώς. Ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχεις, το εκάστοτε παιχνίδι χρησιμοποιεί την ανάλογη έκδοση του DirectX. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να επιλέξεις και την έκδοση DX που θες να χρησιμοποιεί μέσα από τις ρυθμίσεις των γραφικών του παιχνιδιού.

More
05 Nov 2015 22:27 #170698 by Myrmidon
....και σε άλλες έχεις 2 εκτελεσιμα (ΕΧΕ) αρχεία που το τρέχεις, ένα για κάθε έκδοση DX πχ 9 και 11.....

More
06 Nov 2015 14:53 #170714 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Άρα ουσιαστικά δεν θα εχω καποιο πρόβλημα με αυτήν την κάρτα σε θέμα dx12. Από άποψη απόδοσης πως θα τα πάει ? Ειπατε ακόμα 3-4 χρόνια δεν είναι πολλά?
Εγώ υπολογιζα αλλά 2 με το ζόρι και τον δεύτερο χρόνο στα medium...

More
06 Nov 2015 18:10 #170725 by Γιώργος Λόλας
Φαντάσου ότι παίζεις αυτή την στιγμή το The Witcher 3 με σχεδόν τα πάντα στο ultra και σε πολύ καλά frame rates, ένα αρκετά απαιτητικό game. Οπότε για τα επόμενα χρόνια θα μπορείς να παίζεις αν όχι στο ultra, σε high settings τα πάντα όλα, εκτός και αν τύχεις σε μια-δυο περιπτώσεις όπου πρέπει να ρίξεις κάποια settings σε συγκεκριμένα games (σε κάνα δυο). Το πολύ πολύ, αν το σηκώνει η μητρική σου και το τροφοδοτικό σου, σε 3 χρονάκια από τώρα αγοράζεις άλλη μια ίδια κάρτα γραφικών σε τιμή χώμα (ακόμα και μεταχειρισμένη) και θα έχεις δύο κάρτες γραφικών στο PC σου σε Crossfire (το αντίστοιχο SLI της AMD). Αυτό θα ανεβάσει κατά πολύ τις επιδόσεις του PC σου στα games.

Μέχρι τότε όμως δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Πάντα θα υπάρχουν κάνα δυο παιχνιδάκια που δεν θα μπορείς να τα παίζεις στο max, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να προχωρήσεις σε αναβάθμιση :)

More
06 Nov 2015 21:45 #170733 by Σωκράτης Νικολόπουλος
οκ ευχαριστω πολυ
παντως τα παιχνιδια που συνηθως παιζω ειναι τα απαιτητικα

More
09 Nov 2015 22:16 - 09 Nov 2015 22:21 #170919 by Panagiotis
Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορεσω και σε τι settings θα παιξω το star wars battlefront.Εχω i5 2400, amd r9 380 και 8 gb ram(μπορει να βαλω και αλλα 4).
Last edit: 09 Nov 2015 22:21 by Panagiotis .