- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Mystique wrote: Η μητρικη δεν νομιζω να δεχεται 2 καρτες γραφικων. Ειναι πολυ καλη MSI και αυτη οπως και η καρτα που εχω ηδη (δεν θυμαμαι το μοντελο, πρεπει να ψαξω την αποδειξη που τα γραφει ολα αναλυτικα). Σκεφτομουν για ενα δευτερο σκληρο δισκο μικρο και ταχυτατο ωστε να φορτωνω τα απαιτητικα παιχνιδια πανω του για να τρεχουν γρηγοροτερα. Καλυτερη αναβαθμιση δεν θα ηταν αυτη?.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Pokemon wrote:
Δεν έτυχε τότε να έχεις SSD για να το λες.Purple Wolf wrote:
Νομίζω εξαρτάται το παιχνίδι αλλά δεν είμαι ειδικός.Mystique wrote: Η μητρικη δεν νομιζω να δεχεται 2 καρτες γραφικων. Ειναι πολυ καλη MSI και αυτη οπως και η καρτα που εχω ηδη (δεν θυμαμαι το μοντελο, πρεπει να ψαξω την αποδειξη που τα γραφει ολα αναλυτικα). Σκεφτομουν για ενα δευτερο σκληρο δισκο μικρο και ταχυτατο ωστε να φορτωνω τα απαιτητικα παιχνιδια πανω του για να τρεχουν γρηγοροτερα. Καλυτερη αναβαθμιση δεν θα ηταν αυτη?.
Πάντως και η αναβάθμιση στον Σκληρό και SSD να είναι δεν δίνει τόσα μεγάλα οφέλη στα παιχνίδια.Άντε να κάνεις Boot τα Windows γρηγορότερα!
Με SSD μειώνεται δραματικά όχι μόνο το boot, αλλά και το loading. Όταν έχεις ένα παιχνίδι που τραβάει 30-80GB δεδομένα από το δίσκο (όπως το warcraft). Με SSD δεν έχεις καμία καθυστέρηση. Ενώ με μαγνητικό δίσκο κρασάρεις όλη την ώρα.
Δεν έχω φάει Crash σε MMO ποτέ απο σκληρό δίσκο.Pokemon wrote: Με SSD μειώνεται δραματικά όχι μόνο το boot, αλλά και το loading. Όταν έχεις ένα παιχνίδι που τραβάει 30-80GB δεδομένα από το δίσκο (όπως το warcraft). Με SSD δεν έχεις καμία καθυστέρηση. Ενώ με μαγνητικό δίσκο κρασάρεις όλη την ώρα.
Mystique wrote: Αμαν, ειναι ακριβοι οι καλοι δυστυχως. Βρηκα στο πλαισιο εναν Transcend SSD SSD370 Premium 512GB στα 234,90 €. Εχει και κατι αλλους φτηνοτερους αλλα δεν ξερω τις μαρκες και επειδη εμπιστευομαι την Transcend μαλλον απο αυτη θα επαιρνα κατι. Βρηκα και με λιγοτερα τον Transcend SSD SSD370 Premium 128GB στα 74,90 € αλλα δεν ξερω αν φτανει η χωρητικοτητα του.
Sephi wrote:
Δεν έχω φάει Crash σε MMO ποτέ απο σκληρό δίσκο.Pokemon wrote: Με SSD μειώνεται δραματικά όχι μόνο το boot, αλλά και το loading. Όταν έχεις ένα παιχνίδι που τραβάει 30-80GB δεδομένα από το δίσκο (όπως το warcraft). Με SSD δεν έχεις καμία καθυστέρηση. Ενώ με μαγνητικό δίσκο κρασάρεις όλη την ώρα.
Συμφωνώ ότι ο SSD επηρεάζει Loading rates και Texture Streaming. Σε Framerates όμως τον κύριο λόγο παίζει η GPU.