Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
30 Nov 2015 10:04 #171863 by George Vamvakidis
Δεν αντιλέγω σε αυτό που λές Myrm, αλλά σε αρκετά (αν όχι όλα) τα Mmorpg δεν ισχύει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2015 18:56 #171888 by Ανδρέας Γρυπάρης

Mystique wrote: Οι SSD δισκοι συνδεονται κανονικα οπως και οι παλιοτεροι SATA, δηλαδη με τα ιδια καλωδια η θελουν δικα τους ξεχωριστα?. ;) Επισης καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια απο τους απλους δισκους?. Αυτο το θεμα με την διαρκεια ζωης τους δεν μου αρεσει πολυ, αν χαλαει σε 3 χρονια ,οπως ειναι η εγγυηση των περισσοτερων, θα ειναι ασχημο. Το pc χρησιμοποιειται σε καθημερινη βαση για αρκετες ωρες οποτε επιβαρυνεται πολυ ο δισκος του. ;)

Υπάρχουν SSD με Sata, υπάρχουν και SSD με M2 slot και με ταχύτητες Gigabyte per second. Ανάλογα τι αντέχει η τσέπη σου.
Προσωπικά έχω Sata SSD σε όλα τα PC και καθόλου μαγνητικούς εδώ και 2 χρόνια, μόνο 2x 4TB έχω σε mirroring για να έχω παιχνίδια και ταινίες η μουσική σε NAS.
O SSD είναι το τελευταίο κομμάτι που θα χάλαγε. Αντέχει πολύ παραπάνω από οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο. Οι μηχανικοί δίσκοι κάθε 3-5 χρόνια θέλουν ούτως η άλλως ανανέωση για να μην κάνει click of death η Data loss στο ξαφνικό.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
30 Nov 2015 19:03 #171891 by Myrmidon

Pokemon wrote:

Mystique wrote: Οι SSD δισκοι συνδεονται κανονικα οπως και οι παλιοτεροι SATA, δηλαδη με τα ιδια καλωδια η θελουν δικα τους ξεχωριστα?. ;) Επισης καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια απο τους απλους δισκους?. Αυτο το θεμα με την διαρκεια ζωης τους δεν μου αρεσει πολυ, αν χαλαει σε 3 χρονια ,οπως ειναι η εγγυηση των περισσοτερων, θα ειναι ασχημο. Το pc χρησιμοποιειται σε καθημερινη βαση για αρκετες ωρες οποτε επιβαρυνεται πολυ ο δισκος του. ;)

Υπάρχουν SSD με Sata, υπάρχουν και SSD με M2 slot και με ταχύτητες Gigabyte per second. Ανάλογα τι αντέχει η τσέπη σου.
Προσωπικά έχω Sata SSD σε όλα τα PC και καθόλου μαγνητικούς εδώ και 2 χρόνια, μόνο 2x 4TB έχω σε mirroring για να έχω παιχνίδια και ταινίες η μουσική σε NAS.
O SSD είναι το τελευταίο κομμάτι που θα χάλαγε. Αντέχει πολύ παραπάνω από οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο. Οι μηχανικοί δίσκοι κάθε 3-5 χρόνια θέλουν ούτως η άλλως ανανέωση για να μην κάνει click of death η Data loss στο ξαφνικό.

Καμιά σχέση, αλλά δικαιούσαι άποψης, ασχέτου ορθότητας και σωστής τεκμηρίωσης.

More
30 Nov 2015 19:15 #171892 by Κατερίνα Μαρίνου
Τωρα μπερδευτηκα λιγακι, ειναι τελικα πιο ανθεκτικοι στην εντονη συνεχη καθημερινη χρηση σε σχεση με τους παλιοτερους SATA η λιγοτερο?. Η τιμη τους ειναι τσουχτερη αλλα αν βοηθουν πολυ στο γενικο ανεβασμα των επιδοσεων του pc χαλαλι τους. ;)

More
30 Nov 2015 22:25 #171903 by Myrmidon

Mystique wrote: Τωρα μπερδευτηκα λιγακι, ειναι τελικα πιο ανθεκτικοι στην εντονη συνεχη καθημερινη χρηση σε σχεση με τους παλιοτερους SATA η λιγοτερο?. Η τιμη τους ειναι τσουχτερη αλλα αν βοηθουν πολυ στο γενικο ανεβασμα των επιδοσεων του pc χαλαλι τους. ;)

Αν έχεις όρεξη για διάβασμα θα καταλάβεις και μόνη σου.

SSD Comparison with other technologies

More
30 Nov 2015 22:34 #171906 by Κατερίνα Μαρίνου
Παντα υπαρχει η ορεξη για διαβασμα. ;) Το εψαξα και λιγο σε ξενα φορουμς για να παρω ιδεα τι λενε και αλλοι αλλα παντα υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις. Θα βγαλω καποιο συμπερασμα στο τελος δεν μπορει.

More
01 Dec 2015 12:01 #171928 by Myrmidon
Αν τελικά αλλάξεις κάρτα γραφικών θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τις εντυπώσεις σου.

More
03 Dec 2015 10:42 - 03 Dec 2015 11:16 #172044 by Myrmidon
Kαι μια γενική υπενθύμιση. Τρέχει ήδη από την nVidia μια προσφορά με ονομασία Bullets or Blades, για τα Rainbow Six και Assasins Creed Syndicate, τα οποία δίνονται δωρεάν με αγορά GTX970 GTX970M gtx980 και gtx980Ti καθιστώντας την τιμή της κάρτας χαμηλότερη. Ισχύει και για Ελλάδα.

Promotional code expires 31st December 2015

Για την ώρα την εν λόγο προσφορά έχει μόνο το Πλαίσιο. E-shop, Digital Master, Cosmodata ΔΕΝ την έχουν. Από την άλλη το Πλαίσιο είναι ήδη ακριβό καθιστώντας δώρον άδωρο την προσφορά. :dry:
Attachments:
Last edit: 03 Dec 2015 11:16 by Myrmidon.

More
04 Dec 2015 20:38 #172348 by Κατερίνα Μαρίνου
Θα περασω απ'το Πλαισιο μαλλον την Τριτη για να ριξω μια ματια στις τιμες των gtx980Ti και να δω αν υπαρχει η προσφορα με τα games. Αλλα επειδη οι τιμες ειναι φαρμακειου θα καταληξω με την αγαπημενη μου 960 GTX. Σιγουρη λυση και την σηκωνει ανετα ο pc χωρις extra αναβαθμισεις. Ισως ενα ssd δισκο στο προσεχες μελλον. ;)
Edit: αμαν τωρα που κοιταξα στο site του μαγαζιου ειδα μια MSI VGA GTX 980 4GB με 689,90 €. Ελεος, τοσο κοστιζει ολοκληρο το pc. :ohmy:
Τωρα η MSI VGA GTX 960 2GB με 249,90 € μου φαινεται φτηνη. :P

More
04 Dec 2015 21:33 #172362 by Σωκράτης Νικολόπουλος
πλεον οι τιμες στα ελληνικα καταστηματα εχουν υψωθει παρα πολυ,
μην αγορασεις κατι απο εδω... αν μπορεις παρτο απο εξω αμα εχεις και κανα συγγενη. (εννοω εκτος ευρωπης)
αλλιως πανε στα μεταχειρισμενα(μονοδρομος πλεον)