- Thank you received: 19
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Υπάρχουν SSD με Sata, υπάρχουν και SSD με M2 slot και με ταχύτητες Gigabyte per second. Ανάλογα τι αντέχει η τσέπη σου.Mystique wrote: Οι SSD δισκοι συνδεονται κανονικα οπως και οι παλιοτεροι SATA, δηλαδη με τα ιδια καλωδια η θελουν δικα τους ξεχωριστα?. Επισης καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια απο τους απλους δισκους?. Αυτο το θεμα με την διαρκεια ζωης τους δεν μου αρεσει πολυ, αν χαλαει σε 3 χρονια ,οπως ειναι η εγγυηση των περισσοτερων, θα ειναι ασχημο. Το pc χρησιμοποιειται σε καθημερινη βαση για αρκετες ωρες οποτε επιβαρυνεται πολυ ο δισκος του.
Pokemon wrote:
Υπάρχουν SSD με Sata, υπάρχουν και SSD με M2 slot και με ταχύτητες Gigabyte per second. Ανάλογα τι αντέχει η τσέπη σου.Mystique wrote: Οι SSD δισκοι συνδεονται κανονικα οπως και οι παλιοτεροι SATA, δηλαδη με τα ιδια καλωδια η θελουν δικα τους ξεχωριστα?. Επισης καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια απο τους απλους δισκους?. Αυτο το θεμα με την διαρκεια ζωης τους δεν μου αρεσει πολυ, αν χαλαει σε 3 χρονια ,οπως ειναι η εγγυηση των περισσοτερων, θα ειναι ασχημο. Το pc χρησιμοποιειται σε καθημερινη βαση για αρκετες ωρες οποτε επιβαρυνεται πολυ ο δισκος του.
Προσωπικά έχω Sata SSD σε όλα τα PC και καθόλου μαγνητικούς εδώ και 2 χρόνια, μόνο 2x 4TB έχω σε mirroring για να έχω παιχνίδια και ταινίες η μουσική σε NAS.
O SSD είναι το τελευταίο κομμάτι που θα χάλαγε. Αντέχει πολύ παραπάνω από οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο. Οι μηχανικοί δίσκοι κάθε 3-5 χρόνια θέλουν ούτως η άλλως ανανέωση για να μην κάνει click of death η Data loss στο ξαφνικό.
Mystique wrote: Τωρα μπερδευτηκα λιγακι, ειναι τελικα πιο ανθεκτικοι στην εντονη συνεχη καθημερινη χρηση σε σχεση με τους παλιοτερους SATA η λιγοτερο?. Η τιμη τους ειναι τσουχτερη αλλα αν βοηθουν πολυ στο γενικο ανεβασμα των επιδοσεων του pc χαλαλι τους.