Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
01 Jan 2014 20:18 #138388 by Αποστόλης Αναστασίου
Προτιμάω Cosmote αλλά φυσικά σε κλέβει και αυτή πάρα πολύ !
1. Σου στέλνει ο φίλος σου δωρεάν MB/SMS/Λεπτά ;; Πρέπει να έχεις χρόνο ομιλίας για να τα χρησιμοποιήσεις ... ή να στείλεις SMS κάτι που επίσης θέλει χρόνο ομιλίας ! Σου στέλνουν δωρεάν SMS ; Πρέπει να τα επιβεβαιώσεις στέλνοντας ένα SMS !
2. Και μόνο με την αναπάντητη κλήση που θα κάνεις , θα σου χρεώσει μερικά λεπτάκια ... έτσι για ξεκάρφωμα ... -_-

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2014 20:53 #138392 by Βασίλης Καλφούντζος
Αν δεν κάνω λάθος για τα λεπτά δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάρτα για να τα χρησιμοποιήσεις. Αλλά πέρα από αυτό τα δωρεάν λεπτά που τα βλέπουμε εμείς δωρεάν κάπως θα πρέπει να δικαιολογούνται. Δεν μπορείς από το μηδέν να κάνεις κάτι. Δε θυμάμαι εταιρεία που να στα έδινε όλα αυτά τζάμπα και να μην χρειαζόταν υπόλοιπο λογαριασμού. Όσο για το δεύτερο, να αισθάνεστε τυχεροί που για την αναπάντητη ΔΕΝ χρεώνουν στην Ελλάδα! Στην Αγγλία μου χρεώνουν την αναπάντητη £0.80 και έχω ελάχιστη χρέωση 2μιση λεπτά! Anyway!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
01 Jan 2014 20:56 #138393 by Αποστόλης Αναστασίου
Ποιoς έχει λεφτά στην Ελλάδα να χρεώνει και για τις αναπάντητες ; :P Μπορεί ο #Ελληνάρας να έχει λεφτά για Iphone αλλά όχι και για αναπάντητες ... :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
01 Jan 2014 21:00 #138396 by Βασίλης Καλφούντζος
Ισχύει :p Ο κλασσικός #ellinaras έχει μηχανή 1200cc αλλά δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη. Ο κλασσικός #ellinaras έχει BMW M3 αλλά δεν έχει λεφτά για τα λάδια ... and so keeps on going :p

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
12 Jan 2014 23:56 #139088 by Μάκης Μάκκας
Γεια σας παιδια!

Σκεφτομαι να βαλω CYTA το Double-Play 50Mpbs με τα 35ευρω!!Αν το εχει κανεις μπορει να μου πει αποδοση σε online games(ping/lag)και κανα download speed και upload για streaming??
Ευχαριστω!!!

~Μάκης

More
19 Mar 2014 01:16 #142023 by Sotiris Greece

More
17 May 2015 02:04 #160986 by Άκης Ζαχαριάδης
εγώ ειμαι ευχαριστημένος απο την cyta!! 14.68 up με ping 29-31, έχουν πολυ καλή εξυπηρέτηση. οσες φόρες εχω επικοινωνήσει μαζι τους. και στις επόμενες μέρες ετοιμάζομαι να παω σε VDSL, την μεταφορά περιμένω

More
17 May 2015 02:36 #160990 by Τάσος Μαραγκός
εγω ειμαι στο μπουκετο της nova οποτε εχω και forthnet.
14 με 20-25 ping.
Γενικα δεν εχω παραπονο,ουτε αποσυνδεσεις και τετοια που εχουν αλλα παιδια.Δεν ξερω αλλα ισως ειμαι απο τους τυχερους.
Καποιες γλωσσες λενε οτι επειδη ειμαι συνδρομητης nova,δεν εχω και προβληματα.Πραγμα που δεν νομιζω να ισχυει.
#akiszax ειχα και εγω πριν cyta και ημουν ευχαριστημενος.χωρις προβληματα και αμεση εξυπηρετηση.

More
17 May 2015 03:14 #161001 by Άκης Ζαχαριάδης

pro-patzis wrote: εγω ειμαι στο μπουκετο της nova οποτε εχω και forthnet.
14 με 20-25 ping.
Γενικα δεν εχω παραπονο,ουτε αποσυνδεσεις και τετοια που εχουν αλλα παιδια.Δεν ξερω αλλα ισως ειμαι απο τους τυχερους.
Καποιες γλωσσες λενε οτι επειδη ειμαι συνδρομητης nova,δεν εχω και προβληματα.Πραγμα που δεν νομιζω να ισχυει.
#akiszax ειχα και εγω πριν cyta και ημουν ευχαριστημενος.χωρις προβληματα και αμεση εξυπηρετηση.

forthnet!!! με 14down και με 20-25 ping. ίσος και να είσαι ο μόνος :lol: σε πια περιοχή βρίσκεσαι??

More
17 May 2015 03:26 #161004 by Τάσος Μαραγκός
πατρα ειμαι.
Ναι για αυτο λεω οτι ειμαι ισως απο τους τυχερους.
μολις εκανα ενα test...