Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
06 Mar 2016 01:27 - 06 Mar 2016 12:23 #177544 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Γεια σας παιδιά
Εδώ και πέντε μέρες έβαλα VDSL 50 απο τη wind και εχω μια ερώτηση..
Καταρχάς να πω ότι πολύ ευχαριστημένος με το speed
48-49 download , 4.9 upload, και ping.. Εδώ είναι το θέμα... Όταν ειμουν πριν στη wind με ADSL είχα 800 kilobytes αλλά 60 pings ενώ τώρα με 49 Mbps έχω 76 με 85 ping πράγμα που δεν το θέλω γτ παίζω online games.. Έχω φίλους που με VDSL έχουν 20 ping γτ συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα??
Τους πήρα και τηλ και μου είπαν πως θα στείλουν τεχνικό γτ δεν βρήκα κάποια βλάβη από μακρυά..
Μήπως ξέρετε τι παιζει??
Και να πεις 80ping οκ αλλά όταν μπαίνω siege για παράδειγμα όπου οι servers είναι συνήθως λίγο μακρυά από τη Ελλάδα το ping πάει 100 με 140 πράγμα πολύ προβληματικό για το gameplay μου
Last edit: 06 Mar 2016 12:23 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2016 20:07 #178044 by Myrmidon
Ένα ιστορικό video που παρουσιάζει αποστολή email το 1984

More
15 Mar 2016 22:14 #178052 by Μάνος Γρυπάρης

socratispao13 wrote: Γεια σας παιδιά
Εδώ και πέντε μέρες έβαλα VDSL 50 απο τη wind και εχω μια ερώτηση..
Καταρχάς να πω ότι πολύ ευχαριστημένος με το speed
48-49 download , 4.9 upload, και ping.. Εδώ είναι το θέμα... Όταν ειμουν πριν στη wind με ADSL είχα 800 kilobytes αλλά 60 pings ενώ τώρα με 49 Mbps έχω 76 με 85 ping πράγμα που δεν το θέλω γτ παίζω online games.. Έχω φίλους που με VDSL έχουν 20 ping γτ συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα??
Τους πήρα και τηλ και μου είπαν πως θα στείλουν τεχνικό γτ δεν βρήκα κάποια βλάβη από μακρυά..
Μήπως ξέρετε τι παιζει??
Και να πεις 80ping οκ αλλά όταν μπαίνω siege για παράδειγμα όπου οι servers είναι συνήθως λίγο μακρυά από τη Ελλάδα το ping πάει 100 με 140 πράγμα πολύ προβληματικό για το gameplay μου

Εξαρτάται και από τα games που παίζεις καθώς διαφορετική απόσταση έχεις από τον server κάθε παιχνιδιού (ανάλογα με την τοποθεσία του και το πόσο γεμάτος είναι).

Ποια games παίζουν οι φίλοι σου και ποια εσύ? Αν παίζετε τα ίδια games θα πρέπει να συνδέεστε ακριβώς στον ίδιο server.

Δοκιμάστε επίσης να συνδεθείτε στο Mumble Voice Chat για να δείτε και εκεί το ping. Από το πρόγραμμα, πριν συνδεθείτε, βγάζει το Ping για τον καθένα σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείς επίσης να το τεστάρεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Mar 2016 22:41 #178186 by Σωκράτης Νικολόπουλος
οποιο game και να παιζω παντα το ping θα ειναι απο 75 και πανω οσο κοντα και να ειναι ο server

More
15 May 2018 17:43 - 15 May 2018 17:44 #215059 by Μάνος Γρυπάρης
Quiz-Διαγωνισμός
Έχω VDSL σε μια εταιρεία Α. Πλήρωνα για χρόνια 33€ με απεριόριστα σταθερά και 60'. Έρχεται η εταιρεία Β και μου κάνει προσφορά 28€ με απεριόριστα σταθερά-κινητά. Δέχομαι και υπογράφω. Η εταιρεία Α με ζητάει πίσω με 24€ με απεριόριστα σταθερά και 360' προς κινητά. Δέχομαι και πάω στο κατάστημα της εταιρείας Β' την επόμενη ημέρα και την υπογράφω ακύρωση φορητότητας. Η εταιρεία Β μου κράτησε την γραμμή παράνομα, μου έστειλες courier 5 μέρες μετά με το router λες και δεν τρέχει τίποτα και εδώ και ένα μηνα δεν επιστρέφει την γραμμή, ενώ από την 2η ημέρα τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τους έχω πάρει 5 τηλέφωνα. Μου λένε παραμύθια του στυλ "Έφυγε η γραμμή από εμάς", "Γύρισε πίσω το αίτημα φορητότητας" και κάτι τέτοια. Από χθες, η εταιρεία Α άρχισε να κατασκευάζει νέο βρόγχο στη γραμμή γιατί η Β δεν παίρνει χαμπάρι. Η διαδικασία στην καλύτερη θα πάρει 15-20 ημέρες.

Είμαι ήδη ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο και με δανεική ADSL! Το σημερινό Game Maniacs θα ανέβει απόγευμα. Ταλαιπωρία γιατί κάποιοι καραγκιόζηδες σε διοίκηση εταιρείας έχουν αποφασίσει να μας "τιμωρούν". Η ΕΤΤΤ τους ρίχνει πρόστιμο κάθε χρόνο 2-6 εκατομμύρια ευρώ που κρατάνε παράνομα τις γραμμές και δεν τις επιστρέφουν με αποτέλεσμα να ζημιωνόμαστε στη δουλειά μας. Βάλτε τους πρόστιμο 100 εκατομμύρια το χρόνο να κλείσει το μπουρδέλο τους να τελειώνουμε! Μιλάμε για κλοπή τηλεφωνικής γραμμής στην ψύχρα.

Οι δύο πρώτοι που θα προβλέψετε στα σχόλια τις εταιρείες Α και Β κερδίζετε Steam key.

socratispao13 wrote: οποιο game και να παιζω παντα το ping θα ειναι απο 75 και πανω οσο κοντα και να ειναι ο server

Ελπίζουμε να βρήκες άκρη γιατί πραγματικά αν στα ίδια games είχε θέμα τότε μόνο ο πάροχος Internet μπορεί να σε βοηθήσει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 15 May 2018 17:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 May 2018 17:50 #215060 by Konstantinos Mourantidis
Χμμμ έφυγες από Cosmote και πήγες στην Cyta?

More
21 May 2018 17:40 #215121 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ελλάδα στην προτελευταία θέση της ψηφιακής οικονομίας
Στις τελευταίες θέσεις σε διάφορους ακόμη τομείς.

Στη φετινή αξιολόγηση του δείκτη DESI (Digital Economy and Sociaty Index), κοινώς του δείκτη ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης σε πολλές υπηρεσίες.

Ανάμεσα σε 28 χώρες, στο δείκτη ψηφιακής οικονομίας βρισκόμαστε 27οι από τα 28 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τελευταία χώρα είναι η Ρουμανία. Επίσης, η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση (28η) στη Συνδεσιμότητα (43,1% το 2018 και 39,8% το 2017) και από φέτος επίσης στην τελευταία θέση στις Ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες. Στο Ανθρώπινο Κεφάλαιο βρισκόμαστε στην 26η θέση, στη Χρήση υπηρεσιών Internet είμαστε 22οι και στην Ενσωμάτωση Ψηφιακής τεχνολογίας 24η, μία θέση πιο κάτω από πέρυσι.

Εν τω μεταξύ να θυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν υποστηρίζει VDSL, ενώ η οπτική ίνα (fiber optics) έχει εγκατασταθεί σε ελάχιστες περιοχές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η επέκταση του δικτύου, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις, θα χρειαστεί αρκετά χρόνια ακόμη.

Σύμφωνα με την αναλυτική αναφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα, οι Έλληνες με ποσοστό 87% είναι 8οι στην Ευρώπη στην ανάγνωση ειδήσεων από το Internet (9οι το 2017) και με ποσοστό 72% 14οι στη χρήση των Social networks (17οι το 2017).

Θετικά εξελίσσεται μόνο η αύξηση των κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών και η αύξηση της κάλυψης 4G που πλέον πλησιάζει τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλα τα παραπάνω μπορεί σε κάποιους να ακούγονται αδιάφορα, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο γρήγορα θα κάναμε όλοι τις δουλειές μας αν οι υποδομές των δικτύων ήταν καλύτερες.

Mouse wrote: Χμμμ έφυγες από Cosmote και πήγες στην Cyta?

Δεν ήμουν Cosmote γιατί οι άλλες εταιρείες δίνουν καλύτερες προσφορές.
Δεν μπορώ να πω, απλά θα αναφέρω ότι προς το παρόν η εταιρεία που πήγα να φύγω και επέστρεψα κατασκευάζει νέο βρόγχο γιατί η εταιρεία που επρόκειτο να πάω κρατάει ακόμη την γραμμή μου, 3 εβδομάδες μετά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 May 2018 23:35 #215123 by ΑΝΤΩΝΙΑ
Aπό WIND σε forthnet!!!!!!!!!!!!

More
23 May 2018 00:56 #215134 by Astro
εγώ wind έχω οπότε τι να πω, από ταχύτητες κλάμα, αλλά το πορτοφόλι δεν κλαίει.

More
09 Jun 2018 23:17 #215319 by A
Είχα Wind 24 άρα adsl και τελικά πήγα σε VDSL me 34ευρώ το μήνα.
αποτελέσματα απο speedtest:
Ping
17 ms
Download
45.47 Mbps
Upload
4.58 Mbps

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.