akiszax wrote: Καλησπέρα Apope1999
Για αρχή σε καμιά περίπτωση δεν είναι το splitter, αυτό δουλεύει ως ένα φίλτρο για την γραμμή. Ναι όντος έκανες κακός που έφυγες από τον ΟΤΕ, το τηλέφωνο σου ειναι επάνω στο splitter η στο modem? Αν έχει είσοδο βάλτο στο modem, το τηλέφωνο, για έμενα πάρε ξανά επικοινώνησε με την forthnet και πες τους να σου στείλουν άλλο modem, επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τηλέφωνο μήπως είναι βραχυκυκλωμενο πόσο καιρό είσαι στην forthnet και πότε στο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα?
Λοιπών πήρα τηλέφωνο την Forthnet και μου είπαν ότι το modem δεν αλλάζει δωρεάν εάν δεν είναι χαλασμένο το πρώτο και επειδή δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι το modem δεν έχω δικαίωμα για άλλο. Το τηλέφωνο είναι στο splitter το modem δεν έχει θύρα για τηλέφωνο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να κάνω κάτι αλλά αυτό πρέπει να το δω από αύριο. Και τέλος είμαι στην Forthnet τρεις μήνες και αυτό ξεκίνησε από την δεύτερη εβδομάδα!
Raiven wrote: φιλαρακι δοκιμασε το rooter μονο του χωρις καμια αλλη συσκευη στο σπιτι απευθειας ομως χωρις spliter και παρε τηλεφώνο στο σταθερο απο ενα κινητο για να δεις αν το rooter και η γραμμη σου ειναι καλη αν παρουσιασεις προβλημμα πιθανον να ειναι και η γραμμη σου το rooter συνηθως δεν παρουσιαζει τετοια προβλημματα,Αν ετσι εισαι κομπλε βαλε μια μια τις συσκευες με φιλτρο παντα και αν εχεις συναγερμο θελει και εκει και καλο θα ηταν να μην βαλεις το τηλ με το rooter στο στην ιδια μπριζα και το φιλτρο εχε το νου σου να ειναι αυτο που ξεκιναει απτην μπριζα και οχι να καταληγει στο τηλ
Τα δοκίμασα ήδη αυτά αμέτρητες φορές και κάθε φορά που τα αποσυνδέω όλα και τα συνδέω ξανά δουλεύουν καλά για καμιά βδομάδα και μετά χαλάνε πάλι. Σχετικά με τον συναγερμό το έχω ακούσει και αυτό παρόλα αυτά ο συναγερμός είναι ανεξάρτητος από το τηλέφωνο οπότε δεν νομίζω να είναι η αιτία.