Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
06 Jan 2013 13:34 #118065 by Kostas Milonas
Δυστυχως ολοι οι παροχοι σε ADSL πανω κατω την ιδια ποιοτητα θα σου δωσουν. Το VDSL πρεπει να βγαινει αν θυμαμαι καλα 10€ παραπανω το μηνα, αν θες καλυτερη συνδεση εκει πρεπει να πας ή τουλαχιστον να περιμενεις λιγο μηπως πεσουν οι τιμες...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2013 17:56 #118074 by Kosmas Mosialos
HOL εχω αρκετα χρονια και παει σχετικα καλα στο κατεβασμα αλλα μετριο το upload. Περιμενω τις προσφορες της σε VDSL για ν' αποφασισω αν θα το βαλω. :cool:

More
26 Mar 2013 20:18 #122075 by Μιχάλης Κοδήμας
Εγώ έχω OTE θα πάω στη WIND ο OTE είναι πολύ ακριβός πλέον

More
26 Mar 2013 21:13 #122087 by Βασίλης Καμακάρης

mike kodima wrote: Εγώ έχω OTE θα πάω στη WIND ο OTE είναι πολύ ακριβός πλέον

Φιλέ mike να σου πω ότι οι άλλες εταιρίες είναι στις υποδομές του ΟΤΕ και να ξέρεις ότι ένα βάσανο θα το φας. Εγώ έχω forthen δεν έχω σκεφτεί να αλλάξω αλλά, sorry μαγκιές λαγκαρω και από αλλού. :P

More
28 Mar 2013 16:23 #122206 by Ανδρέας Γρυπάρης
Wind είχα όσο ήμουν φοιτητής και είχα τρελές ταχύτητες. 17-18Mbps (1,7MB/s real)
Κατέβαζα αβέρτα, και ερχόντουσαν μερικοί να παίξουν wow σπίτι μου γιατί είχα καλά στατιστικά xD

Με ρούτερ της Zyxel (P-662H-D) φυσικά.

More
02 May 2013 08:16 #123761 by Μιχάλης Κοδήμας
Πήγα στην Wind φίλε Βασίλη το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω μετά από μια εβδομάδα στο δίκτυο της Wind είναι μόνο θετικό έχει πολυ καλές ταχύτητες!

More
02 May 2013 10:17 #123763 by Χριστιάνα Θάνου
Στον ΟΤΕ πληρώνεις 200 ευρώ τον χρόνο μόνο τα πάγια και το ίντερνετ που προσφέρει δεν είναι πρώτης τάξης. Όσο για την Wind, μπορεί τώρα να έγιναν πιο συνεπείς. Όταν τους είχα ζητήσει εγώ σύνδεση μου φέραν γραμμή μετά από έξι μήνες...

More
02 May 2013 20:55 #123784 by Θεοφανης Καμπανης
Εδώ παιδιά στην επαρχεία είναι πίκρα το Internet... γενικά μας έχουν γραμμένους κανονικά ΌΛΕΣ οι εταιρίες... Πουλάνε ADSL τάχα 24mbs και με το ζόρι στην καλύτερη περίπτωση φτάνει μέχρι 8 (συνήθως 5-6 έχουμε καθαρά)...
και πιστέψετε έχω ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ τις εταιρίες κατα διαστήματα ακόμα από την εποχή των γραμμών dial up....
Κρίμα και είμαι μόνο 12 χλμ από την Θεσσαλονίκη!!! και είμαι και από τους τυχερούς

τώρα είμαι στην forthnet

Now playing
Shadow of mordor (PS4)
NBA 2k15 (PS4)

More
20 May 2013 04:34 #124273 by Γιώργος Λόλας
Για αυτό και όλες οι εταιρείες διαφημίζουν τις 24άρες ως "έως 24mbps". Για να είναι καλυμένοι από όλες τις πλευρές. Το θέμα είναι ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Άντε να δούμε πότε θα έχουμε σωστές υποδομές για γραμμές 100mbps στην Ελλάδα. Θέλω να δω και πόσο θα τις χρεώνουν...

More
22 May 2013 20:17 #124420 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μα η μόνη εταιρία που έχει επενδύσει στην Ελλάδα όσο και να σας ακούγετε παράξενο είναι ο ΟΤΕ! Οι άλλες με ξένα κόλυβα κάνουν συνδέσεις. Τώρα που άνοιξαν οι οπτικές να δω ποια εταιρία θα επενδύσει και θα στήσει δίκτυο.
Πάντως, τα φαινόμενα δείχνουν πως όλοι κλασσικά περιμένουν τον ΟΤΕ πάλι. Μόνο που ο ΟΤΕ δεν είναι πλέον Δημόσιο...