Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
03 Jul 2012 22:25 #109968 by Μάνος Γρυπάρης
Δημιουργήθηκε και το γκάλοπ ώστε να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας Internet Service Provider. Βρίσκομαι στη HOL αλλά εδώ στο Ελληνικό η κατάσταση είναι τραγική τις τελευταίες εβδομάδες. Κατέβαζα με 300kbps σε κάποιες βάζεις λες και ήμουνα σε προηγούμενη δεκαετία. Χρειάστηκαν πόσα reset στο router και reset στη γραμμή για να στρώσει (κάπως) η κατάσταση.

Αυτές τις ημέρες η Forthnet έχει την καλύτερη προσφορά και το σκέφτομαι να μετακομίσω.

Forthnet 2play Economy
Αποκτάτε απεριόριστο internet, με πραγματικά γρήγορη ταχύτητα, έως 24 Mbps και απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία, να απολαύσετε 30’ το μήνα προς εθνικά κινητά για ένα ολόκληρο χρόνο.
Επιπλέον, η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν:
• πρόσβαση σε Live Streaming, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο στο www.novasports.gr
• ασύρματο εξοπλισμό
• ασύρματη πρόσβαση από όλα τα Forthnet HotSpot
• 50 Forthnet webSMS κάθε μήνα
• ψηφιακές υπηρεσίες (αναγνώριση, αναμονή, εκτροπή κλήσεων κ.α.)
Η νέα εκπληκτική προσφορά του Ομίλου Forthnet ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2012 00:34 #110038 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Μην το σκέφτεσαι.Βάλε Forthnet με κλειστά μάτια. Την έχω 3 χρόνια τώρα κι εγώ βρει την υγειά μου.
Με την νέα προσφορά έψησα ήδη δύο φίλους.Ο ένας έχει Cosmote κι ο άλλος HOL.Κι απορώ πως άντεξες τόσο καιρό με HOL.

More
05 Jul 2012 00:50 - 29 Oct 2015 03:42 #110043 by Γιώργος Ηλιάκης
Με χίλια προτείνωCosmote αν έχεις να δώσεις το κάτι παραπάνω.

Ήμουνα κι εγώ στη HOL.Άσε το τι δράμα τράβηξα δεν περιγράφεται.Να σου λέει ο υπάλληλος ότι έχεις Internet κι εσύ να σέρνεσαι με 1Mbps.Επισης και η Forthnet είχε μέχρι περσι κατι αποσυνδεσεις αλλα παντοτε ηταν γρηγορη.
Last edit: 29 Oct 2015 03:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
25 Sep 2012 02:36 #112524 by Ανδρέας Γρυπάρης
Παιδιά, άκυρο η forthnet, γιατί παλιά μας έβγαλε τον αδόξαστο!
Είμασταν 6 μήνες χωρίς internet το 2006 λόγω forthnet και πολλές φορές ούτε τηλέφωνο υπήρχε!! ΤΙ μηνύσεις στην ΕΕΤ για τη forthnet klp, αποζημίωση ποτέ δεν πήραμε!
Τέτοια πράματα δε τα ρισκάρεις! είμαστε σε δύσκολο σημείο γιατί η εγκατάσταση είναι πολύ παλιά.

Η HOL τη παλεύει με 12Mbps έστω, ο netfaster IAD 2 καλός είναι σε τόσο δύσκολες περιπτώσεις. Άλλο router Που να πιάνει χωρίς disconnects καλή ταχύτητα δεν έχω βρει για τη συγκεκριμένη γραμμή και με αφήνει άφωνο!

forthnet Μακρυά και αγαπημένα, τα λεφτά μας δε τα ρισκάρουμε! Και σύντομα η HOL θα έχει VDSL ;)

Επίσης η HOL είναι ο καλύτερος πάροχος internet στην Ελλάδα, έχει πάρει τις καλύτερες πιστοποιήσεις και έχει τον καλύτερο εξοπλισμό, στη πλειοψηφία πιάνει πολύ καλύτερα και από τον ΟΤΕ! Ότι πληρώνεις παίρνεις και ας είναι λίγο τσιμπημένος στο φουλ πακέτο του.

More
19 Nov 2012 23:32 #115318 by Αχιλλέας Κουλουμπής
Αυτή την περίοδο είμαι με HOL στο σπίτι αν και θα προτιμούσα τις καλές εποχές της forthnet... Βλέπετε όταν μπλέκονται γηραιότεροι σε τετοια θέματα κάπου γίνεται η στραβή, εννοώντας ότι οι γονείς μου απλά είπαν ναι σε καποιο "καλό παιδί" που χτυπησε το κουδούνι μας, και έτσι βρεθηκα νε είμαι με διακοπές απο το ιντερνετ καθε βραδυ, χαμηλότερες ταχύτητες και διαφορα αλλα τετοια προβλήματα. Όταν είχα forthnet στην κορινθο που ειχα βρεθει ενα εξαμηνο παλαιοτερα για δουλεια εχοντας fοrthnet, οχι μονο δεν ειχα κανενα παραπονο, αλλά το γραφικό της όλης υπόθεσης είναι πως όταν είχε έρθει ο τεχνικός να με συνδεσει κανωντας το τεστ της γραμμης του επεσαν τα ματια με την ταχυτητα που συγχρονιζα, μαλιστα είχε παρει ένα κολλητό του να του πει ότι βρήκε σπιτι στην επαρχια που συγχρονιζει με 23Μbps και είχα γενικα μεινει πολύ ικανοποιημένος.

More
21 Nov 2012 02:07 #115375 by Ανδρέας Γρυπάρης
Έτυχες λουκούμι, πάντως η HOL προσέχει πολύ τι router δίνει και τη προτιμώ, τώρα κάποιος να πάει σε άλλη εταιρία και να προσθέσει και 80-150Ευρώ για router της προκοπής πάει πολύ.

Πόσα καντίλια έχουν φάει τα Thomson 585 (forthnet/OTE) από εμένα και γνωστούς δεν λέγεται.

More
21 Nov 2012 02:19 #115378 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
HOL έχουν οι γονείς μου στην επαρχία (μπορείς να το πεις και βουνό) και έχει πολύ καλή ταχύτητα (συγχρονίζει στα 6 όσο είναι και το πρόγραμμα).
Εγώ έχω CYTA 4Mbps λόγω τιμής αλλά είμαι ευχαριστημένος. Και παλαιότερα που είχα ΟΤΕ ήμουν ευχαριστημένος. Είμαι πολύ κοντά στο κέντρο και έχω μικρό latency (κάτω από 100ms). Το αρνητικό με την Cyta είναι ότι έχει VoIP και όχι κανονικό τηλέφωνο αρα αν πέσει η DSL γραμμή δεν έχεις και τηλέφωνο! Και το router τους είναι απλά χάλια. Χάλια wi-fi, καμία ρύθμιση ή επιλογή (ούτε καν για κανάλι wi-fi).
Παλαιότερα με το καλό Linksys έκανα ότι ήθελα.

More
21 Nov 2012 03:02 #115380 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Pokemon wrote: Έτυχες λουκούμι, πάντως η HOL προσέχει πολύ τι router δίνει και τη προτιμώ, τώρα κάποιος να πάει σε άλλη εταιρία και να προσθέσει και 80-150Ευρώ για router της προκοπής πάει πολύ.

Πόσα καντίλια έχουν φάει τα Thomson 585 (forthnet/OTE) από εμένα και γνωστούς δεν λέγεται.

Εχω το DGN-2200 το οποίο το θεωρώ αψογο (το είχα παρει γιατι τα είχε φτύσει ένα BauTec που είχα για χρόνια απο τον OTE)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Nov 2012 05:45 #115385 by Ανδρέας Γρυπάρης

aliengoa wrote: HOL έχουν οι γονείς μου στην επαρχία (μπορείς να το πεις και βουνό) και έχει πολύ καλή ταχύτητα (συγχρονίζει στα 6 όσο είναι και το πρόγραμμα).
Εγώ έχω CYTA 4Mbps λόγω τιμής αλλά είμαι ευχαριστημένος. Και παλαιότερα που είχα ΟΤΕ ήμουν ευχαριστημένος. Είμαι πολύ κοντά στο κέντρο και έχω μικρό latency (κάτω από 100ms). Το αρνητικό με την Cyta είναι ότι έχει VoIP και όχι κανονικό τηλέφωνο αρα αν πέσει η DSL γραμμή δεν έχεις και τηλέφωνο! Και το router τους είναι απλά χάλια. Χάλια wi-fi, καμία ρύθμιση ή επιλογή (ούτε καν για κανάλι wi-fi).

Δεν σε απαγορεύει κανείς να έχεις ένα καλό access point και να το συνδέσεις με το router. Βάζεις ότι κεραία θες και είσαι κυριλέ (όπως κάνω και εγώ). Είναι αδύνατον 1 router να φτάσει για όλο το σπίτι στο σήμα.

www.bestprice.gr/item/2150198467 ... -wap54g-eu

και ακόμη καλύτερο αυτό:

www.bestprice.gr/item/2150198456 ... e-wap-6011

Plan B είναι να αγοράσεις router με VoIP και να ζητήσεις τα στοιχεία (username και password).
Επίσης, το Voip είναι ανεξάρτητο με το DSL αν δουλεύει η όχι, παίζει με διαφορετικό κανάλι και όχι στο ίδιο. Μπορεί δηλαδή να μην έχεις internet αλλά να δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο.

More
21 Nov 2012 14:55 #115396 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Pokemon wrote:

aliengoa wrote: HOL έχουν οι γονείς μου στην επαρχία (μπορείς να το πεις και βουνό) και έχει πολύ καλή ταχύτητα (συγχρονίζει στα 6 όσο είναι και το πρόγραμμα).

Δεν σε απαγορεύει κανείς να έχεις ένα καλό access point και να το συνδέσεις με το router. Βάζεις ότι κεραία θες και είσαι κυριλέ (όπως κάνω και εγώ). Είναι αδύνατον 1 router να φτάσει για όλο το σπίτι στο σήμα.

www.bestprice.gr/item/2150198467 ... -wap54g-eu

και ακόμη καλύτερο αυτό:

www.bestprice.gr/item/2150198456 ... e-wap-6011

Plan B είναι να αγοράσεις router με VoIP και να ζητήσεις τα στοιχεία (username και password).
Επίσης, το Voip είναι ανεξάρτητο με το DSL αν δουλεύει η όχι, παίζει με διαφορετικό κανάλι και όχι στο ίδιο. Μπορεί δηλαδή να μην έχεις internet αλλά να δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο.

Συγνώμη που ξαναπετάγομαι αλλά το DGN 2200 το είχα πάρει για αυτό το λόγο. 120τμ το σπίτι και έχω σήμα παντού. Ένας φίλος μου (thunderhawk ακους;) που του πρότεινα να το πάρει το έχει βάλει στον πάνω όροφο του σπιτιού του και αυτός παίζει από κάτω χωρις κολλήματα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.