Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
05 Feb 2012 18:20 #104526 by Μάνος Γρυπάρης
HOL κι εμένα μου κάνει disconnections τις τελευταίες εβδομάδες για λίγα δευτερόλεπτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2012 21:06 #104532 by Γιάννης Μπόκας

Sephiroth25 wrote: Μπορώ να βάλω Forthnet και να έχω τηλ. σύνδεση με ΟΤΕ?Στη Βουλγαρία με 25 το μήνα κατεβάζουν 10gb σε 20 λεπτά.(οπτικές ίνες)

Ναι αμέ, γιατί να μην μπορείς. Απλά θα σου βγεί λιγο πιο ακριβά. Στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν οι τιμές, είναι Γη της Επαγγελίας.

More
05 Feb 2012 21:44 #104534 by Γιώργος Λόλας

x_yannis wrote:

Sephiroth25 wrote: Μπορώ να βάλω Forthnet και να έχω τηλ. σύνδεση με ΟΤΕ?Στη Βουλγαρία με 25 το μήνα κατεβάζουν 10gb σε 20 λεπτά.(οπτικές ίνες)

Ναι αμέ, γιατί να μην μπορείς. Απλά θα σου βγεί λιγο πιο ακριβά. Στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν οι τιμές, είναι Γη της Επαγγελίας.

Αν θες να σου βγει πιο φθηνά, βάλε και τηλέφωνο από Forthnet ή όποια άλλη εταιρεία επιλέξεις και ζήτα να κρατήσεις τον αριθμό τηλεφώνου που έχεις ήδη.

Όσο για την Βουλγαρία... Γη της Επαγγελίας indeed!

More
06 Feb 2012 16:32 #104549 by pReDiCtOR
HOL και εγω, δεν παιζει ναι παξω mmo μεσημερι-απογευμα με λιγοτερο απο 350 ms >.>
+ τα disconnects...

More
06 Feb 2012 19:51 #104555 by Ανδρέας Γρυπάρης
είναι καθαρά που βρίσκεσαι το θέμα, παρά η εταιρία. Έχω hol σε 2 σπίτια.
Στο 1 παίζει γυαλί, 15άρα καρφωτή και ταχύτητα σταθερά 1.5MB/s down και 90ΚΒ/s up όλο το 24ωρο.
και στο άλλο (όπως λέει και ο Μάνος) κάνει κάποια disconnects που και που αλλά πάλι καλά που συνδέεται, η γραμμή είναι τόσο χάλια που για να φτιαχτεί το πρόβλημα πρέπει να πάω στον ΟΤΕ να κάνω αίτηση για δημιουργία box στη πολυκατοικία και να σταματήσουμε να παίρνουμε από τους διπλανούς τις τηλεφωνικές γραμμές (χώρια ότι το καλώδιο αιωρείται κάτι χρόνια και έχει σαπίσει).

Σε καινούρια σπίτια (κατασκευή 2000 και μετά) είναι πολύ καλύτερα τα πράματα και πολύ ποιο σπάνια υπάρχουν προβλήματα. Αν μένεις σε παλιό, κλάφτα χαράλαμπε.

Αυτό το καιρό που θα ξεκινήσει η VDSL θα βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση. Πολύ καλύτερες ταχύτητες από την ADSL και ο υποσταθμός θα είναι σε κάθε σύγχρονο κουτί του ΟΤΕ. (που έχουμε σε κάθε τετράγωνο)

More
06 Feb 2012 20:33 #104556 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τι να το κάνεις?Διάβασα ὀτι για VDSL θα πρέπει να δίνεις κανένα 50άρι το μήνα.Όσο αφορά την τοποθεσία,είμαι Αιγάλεω σε κεντρικὀ σημείο αλλά το σπίτι είναι 40 χρονών.

More
06 Feb 2012 21:19 #104559 by Ανδρέας Γρυπάρης
Αν σκεφτείς ότι είναι 2-5 φορές ταχύτερο (ειδικά αν είσαι δίπλα από το καφάο/ONU είσαι και 10 φορές ταχύτερος από ADSL) και 100 να το πούλαγαν πάλι Normal τιμή θα ήταν, 50Ευρώ για VDSL είναι τζαμπέ. Ούτε συζήτηση!

More
06 Feb 2012 22:03 #104561 by Βασίλης Σπετσιέρης

Pokemon wrote: Αν σκεφτείς ότι είναι 2-5 φορές ταχύτερο (ειδικά αν είσαι δίπλα από το καφάο/ONU είσαι και 10 φορές ταχύτερος από ADSL) και 100 να το πούλαγαν πάλι Normal τιμή θα ήταν, 50Ευρώ για VDSL είναι τζαμπέ. Ούτε συζήτηση!

Διάβασα ότι αν δεν είσαι στα 500 μέτρα από καφάο,η ταχύτητα πέφτει πολύ.Θα ξεκινήσει από πάνω,στην Κομοτηνή,οπὀτε μέχρι να'ρθει Αθήνα θα δούμε πως θα δουλέψει.Όλα αυτά βέβαια με την προϋπὀθεση ότι δεν εφαρμοστεί ο ACTA.Γιατί αν εφαρμοστεί,ακόμα και η 2άρα θα είναι υπεραρκετή...

More
06 Feb 2012 22:17 #104562 by Ανδρέας Γρυπάρης
η ADSL είναι πολύ ευάλωτη σε αυτά, ειδικά εσύ που μένεις σε πολύ παλιό σπίτι έχεις υψηλό θόρυβο στη γραμμή και δεν μπορείς να συγχρονίσεις ψηλά (βάλε απόσταση σπίτι - καφάο και καφάο - κέντρο, τα στατιστικά σου γίνονται τελείως άθλια σε ADSL). Λογικό να πιάνεις με το ζόρι 3άρα (αντί το έως 24 του ADSL)
Με VDSL σε νοιάζει μόνο το καφάο - σπίτι. (αφού στο καφάο έχει οπτικές μέχρι το κέντρο). Πάνω από 500μ δύσκολο να είσαι, στην Αθήνα είναι κοντά το ένα καφάο στο άλλο. 650μέτρα με 1 χιλιόμετρο να είσαι τα 55Mb τα έχεις άνετα χωρίς αμφιβολία (το 20πλάσιο από αυτό που έχεις δηλαδή). Αν ήθελες 100στάρα γραμμή η 200άρα ίσως να μην το έφτανες λόγω θορύβου η απόστασης.

More
06 Feb 2012 22:21 #104563 by Βασίλης Σπετσιέρης
Για να δούμε λοιπόν.28/2 ξεκινά το πρόγραμμα στην Κομοτηνή.Από Αθήνα θα ξεκινήσει πρώτα από Ζωγράφου