Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
18 Jun 2013 02:48 #126209 by Μάνος Γρυπάρης
Η Hellas online, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της με νέα, πρωτοποριακά, ευέλικτα προγράμματα τηλεφωνίας & internet που προσφέρουν ευελιξία κι ελευθερία στην καθημερινή επικοινωνία αφού επιτρέπουν στο χρήστη να χρησιμοποιεί το χρόνο ομιλίας του, προς αστικά, υπεραστικά αλλά και προς όλα τα κινητά, όπως αυτός θέλει.

Ειδικότερα, με τις νέες προσφορές η HOL έχει καλύτερες τιμές ακόμα και από την Forthnet.

Η Forthnet δίνει 16MBps, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 60 λεπτά προς κινητά με 25 ευρώ το μήνα, όμως τώρα από τις αρχές Ιουνίου η HOL δίνει 24Mbps και 300 λεπτά προς αστικά/υπεραστικά/κινητά.

Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα και τις τιμές:
www.hol.gr/GR/home/Pages/flexy.aspx

Θα το σκεφτόμουν να επιστρέψω αν δεν είχα τα γνωστά προβλήματα. Θα δείξει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2013 01:03 #132563 by Γιώργος Γκ.
εγω μπορω να δοσω μια και πιστευω καλη συμβουλη σε αυτο θεμα ! μολις λυξει το συμβολαιο που εχετε με την εταιρια που εχετε (δεν εχει σημασια ποια) να αρχισετε να κανετε παζαρια με 2 εταιριες ταυτοχρονα και να προσπαθησετε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη προσφορα! εγω ετσι εκανα με Forthnet και hol και τελικα κατεληξα με 10€ χαμηλοτερο παγιο απο το αρχικο που μου εδινε και +90 λεπτα προς κινητα περισσοτερα !

More
25 Nov 2013 17:05 #135581 by Haris
Λοιπόν,

δεν είμαι Αθήνα πλέον και στην επαρχία έχεις δύο δυνατότητες για double play επιλογές.wIND και ΟΤΕ. Αποφάσισα να βάλω Wind ως πιο συμφέρουσα επιλογή(24 mbps,σταθερά απεριόριστες κλήσεις και κινητά 300' προς όλα τα δίκτυα)στα 25 ευρώ. Το ίδιο πακέτο στον ΟΤΕ είναι 36 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες και 40 ευρώ έπειτα.

Ο αρθμός-γραμμή ανήκει στον ΟΤΕ και έκανα αίτηση στη Wind για ενεργοποίηση του πακέτου.

Μόλις πριν από λίγο με πήραν από τον ΟΤΕ για να με δελεάσουν.Έκπτωση επι του παγίου(36 και μετα 40) δεν μπορούνα να κάνουν.Καθώς δεν έχω πρόγραμμα συμβολαίου σε Cosmote αλλά επειδή έχω ένα καρτκινητό What's up, μου πρόσφεραν 5 ευρώ κάθε μήνα για 12 μήνες(δηλαδή 60ευρώ).Και μάλιστα μου είπαν πως θα είναι σαν να μη πληρώνεις 40 ευρώ αλλά 35 ευρώ στο συμβόλαιο για double play.
Έπειτα ήρθε η ώρα του <<εκφοβισμού>>.Δαλαδή, δεν θα έχεις τόσο γρήγορο Internet, αν κόπει το ρεύμα δεν θά εχεις ουτε τηλέφωνο.Και αν χρειαστείς τεχνικό θα πληρώσεις 30 ευρώ σε Wind(να το κατάλαβα καλά αυτό).
Τέλος αφου αρνήθηκα όλα τα προηγούμενα, έγινε πρόταση για κινητό,φορητό υπολογιστή ή φωτογραφική μηχανή από κάποιο κατάστημα Γερμανός.
Απλά σκέφτομαι να το διαπραγματευτώ.Διότι αν π.χ. , αν βέβαια λέω δίνουν κάποιο IPhone 5, ευχαρίστως τότε με την έννοια ότι θα το πουλήσω και θα πληρώσω ένα χρόνο το συμβόλαιο double play στον ΟΤΕ και μετά θα αλλάξω πάλι.
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι αργά τώρα και επίσης δεν ξέρω τι συσκευές μπορεί να δίνουν.Εσείς τι λέτε;Αλλα να το πείτε λιαν συντόμως, παρακαλώ 8O
Μη με πείτε φραγκοφονιά :icon what: χαχα

More
25 Nov 2013 20:46 #135586 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγώ θα πήγαινα στην Wind. Έχουν στρώσει οι γραμμές της και έκτος αυτού με πρήζει καθημερινώς ο ΟΤΕ μέσω τηλεφώνου για τα διάφορα πακέτα που προσφέρει και ενώ τους λέω να μην με ξανακαλέσουν την επόμενη κιόλας μέρα με ξανακαλούν.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Nov 2013 01:11 #135607 by Γρηγόρης Βούλγαρης
ναι ενώ η Wind δεν παίρνει τηλέφωνο καθόλου χαχαχαχαχα

More
27 Nov 2013 19:52 #135663 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ε δεν ξέρω συνήθως εγώ τους παίρνω :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Dec 2013 16:00 #135777 by Γιάννης Τσαρνάς
ΟΤΕ. Ακριβός, αλλά ταχύτατος και με καλη εξυπηρέτηση. Έχω τη τύχη να είμαι και σε δίκτυο οπτικών ινών που κάποια στιγμή(!) θα μπορείς να βάλεις VDSL. Βέβαια 36,5 ευρώ είναι αυτά..

The winter IS coming...

More
02 Dec 2013 22:06 #135797 by Ανδρέας Γρυπάρης
DJHaris, σωστό το σκεπτικό σου, μόνο μη βρεθείς μετά να πληρώνεις αποδεσμεύσεις αν προχωρήσει πολύ η Β εταιρία από την Α, και ας απέκτησες το iPhone 5S :P
Από Wind Δεν έχω κανένα παράπονο, βέβαια είχα δικό μου router (AVM 7140 των 200Ευρώ τότε) όχι το oxygen που έδιναν.
Καλό και ταχύτατο router για ADSL+VDSL είναι το AVM 3370 . Το αγοράζεις 1 φορά και δεν εξαρτάσαι από τα χρέπια που δίνουν οι ISPs.

More
12 Dec 2013 01:44 #136837 by Haris
Τελικά ενεργοποίησα το συμβόλαιο στη Wind. Ταχύτητα γύρω στο 1.2 ΜΒ ανά δευτερο περίπου.Γενικά καλά και προτίμησα τα 25 ευρώ ανα μήνα :mrgreen:

More
01 Jan 2014 12:56 #138361 by Petros
έχω Forthnet εδώ και αρκετά χρόνια και ακόμα περιμένω να ενεργοποιήσουν VDSL....Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι ο OTE υποστηρίζει την περιοχή μου για VDSL ενω η forthnet όχι. Μετά έψαξα και είδα ότι και Wind,Cyta,Hol όλες δίνουν VDSL στη περιοχή μου. Πως γίνεται αυτό;;;;; θα μας τρελάνει...

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR