Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Kalliniki wrote: Τελικά αποφάσισες γρήγορα! Δεν θα το μετανιώσεις εφόσον έψαξες και σου άρεσε.
Όσο για το Rise of the Tomb Raider το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται στη Σιβηρία αλλά και λίγο στην Συρία.
Εφόσον σου έτρεξε και χωρίς πρόβλημα το Battlefield το ένα τότε σίγουρα θα τρέξει και το Assasin's Creed syndicate. Είναι πιο παλιό παιχνίδι.
Kalliniki wrote: Εφόσον σου έτρεξε και χωρίς πρόβλημα το Battlefield το ένα τότε σίγουρα θα τρέξει και το Assasin's Creed syndicate. Είναι πιο παλιό παιχνίδι.
Kalliniki wrote: Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;
Εγώ το είπα γιατί έβαλες το Battlefield 1 και έπαιξες και μιας και σου έτρεξε θεώρησα ότι έχεις καλό λάπτοπ και γι' αυτό είπα ότι θα παίξει. Το παιχνίδι είναι ενός έτους και επειδή είπες ότι έχουν και παρόμοιες ελάχιστες απαιτήσεις.
Και εγώ στο λαπτοπ μου για να δω αν παίζει ένα παιχνίδι βλέπω τις ελάχιστες απαιτήσεις αλλά σαν σταθερό υπολογιστή δεν έχει, πραγματικά.
Kalliniki wrote: Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;
Εγώ το είπα γιατί έβαλες το Battlefield 1 και έπαιξες και μιας και σου έτρεξε θεώρησα ότι έχεις καλό λάπτοπ και γι' αυτό είπα ότι θα παίξει. Το παιχνίδι είναι ενός έτους και επειδή είπες ότι έχουν και παρόμοιες ελάχιστες απαιτήσεις.
Και εγώ στο λαπτοπ μου για να δω αν παίζει ένα παιχνίδι βλέπω τις ελάχιστες απαιτήσεις αλλά σαν σταθερό υπολογιστή δεν έχει, πραγματικά.
Zaratoth wrote: Ελπίζω να μην είναι το Skyrim για PC. Γιατί μην ξεχνάμε πλέον πως στα PC games έχει codes για Steam οπότε ανταλλαγές δεν παίζουν πια.