- Thank you received: 38
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Witcher 3 προτείνωGeoRaragh wrote: Να αγοράσω Uncharted 4 ή Witcher 3 για PS4?
GeoRaragh wrote: Να αγοράσω Uncharted 4 ή Witcher 3 για PS4?
DoUzOs wrote: Πολλοί οι παράγοντες, πιστεύω. Δεν παίζει ρόλο μόνο η κονσόλα, αλλά και η οικονομική σου κατάσταση. Αν δεν αντέχεις (οικονομικά, πάντα), να αγοράζεις 2-3 τίτλους τον μήνα (αν όχι κάθε 2 εβδομάδες ή και εβδομάδα), τότε το Witcher 3 είναι καλύτερη επιλογή, μιας και είναι open-world RPG, που σημαίνει πολλές ώρες παιχνιδιού. Άρα, θα το απολαύσεις περισσότερο (όχι σε θέμα ποιότητας, αλλά ποσότητας). Μπορείς, όμως, να αγοράσεις το Uncharted 4, μιας και είναι exclusive και, όπως και να το κάνουμε, τα exclusives είναι τα δυνατότερα χαρτιά των εταιρειών που έχουν κονσόλα. Μετά, πας στα genre. Αν σου αρέσουν τα open-world RPG, πας για Witcher. Αν σου αρέσουν τα Adventure, πας για Uncharted. Πάντως, διάλεξες 2 παιχνίδια που αποτελούν μέρη σειράς και καλό θα ήταν να έχεις παίξει (ή, τουλάχιστον, διαβάσει) τι έγινε στα προηγούμενα μέρη της σειράς, για να καταλάβεις αυτό που παίζεις. Όπως βλέπεις, είναι κάπως δύσκολο να διαλέξεις (ή, μάλλον, εγώ το κάνω πιο δύσκολο απ' όσο πρέπει). Ελπίζω να βοήθησα, καλές αγορές και καλό κάψιμο!
Πάρε Witcher 3 ή Fallout 4GeoRaragh wrote: Αφού τερμάτισα το Uncharted 4 σε 3 ημέρες , τώρα ψάχνομαι για άλλο παιχνίδι. Θέλω να έχει μεγάλη διάρκεια και να με κρατήσει για μήνες.Θέλω την γνώμη σας.