- Thank you received: 38
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Professor_Severus_Snape wrote: Θα σου πρότεινα σε γενικές γραμμές παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας. Εδώ είναι μόνο μια ενδεικτική λίστα με παιχνίδια που υποστηρίζουν DirectX 10. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από τα ενδιαφέροντά σου. Γενικά, μπορείς να βρεις πολλά εξαιρετικά games του παρελθόντος, που τα παίζεις πολύ άνετα ακόμη και σήμερα.
An arrow in the knee wrote: Βασικα θα βοηθουσε να πεις και τι ειδος παιχνιδιου ψαχνεις.Και εγω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι και παιζω παιχνιδια 5ετιας και πισω,τουλαχιστον μεχρι να κανω αναβαθμηση.Υπαρχουν πολλα πολυ καλα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις σιγουρα.
Απο Fps θα ελεγα καποιο cod ή battlefield αν θες gameplay και την σειρα bioshock ή Half Life αν θες και καλη ιστορια μαζι.
Απο rpg σιγουρα τα witcher,τα οποια αν και κατωταρα του 3 ειναι πολυ καλα,dragon age και skyrim οπως και Mount & Blade:Warband.Το τελευταιο ειναι αδικος υποτιμημενο κατα την γνωμη μου.
Αν θες Strategy Total War:Napoleon ειναι προσωπικο αγαπημενο,αλλα υπαρχουν και παλιοτερες διαχρονικς προτασεις οπως το Warcraft 3,Age of Empires/Mythology.
Γενικος υπαρχουν απειρες προτασεις.
Αν θες σε καποιο genre συγκεκριμενα πες και εδω ημαστε