Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
21 Jul 2016 15:11 #184957 by Δημήτρης Κάτσης
Το Resident evil 5-6 είναι καλά παιχνίδια μόνο για co-op. Αν τα παίξεις μόνος σου μάλλον θα ξενερώσεις καθώς είναι κυρίως shooter και θα έχεις πάντα μαζί σου έναν npc όχι και με ιδιαίτερα καλή AI. Από Resident evil για solo θα σου πρότεινα το 4 που έχει και περισσότερο horror στοιχεία. Για dead space αν το 1 και 3 σου άρεσαν γιατί όχι και το 2?
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2016 15:19 #184958 by Blood Prince

DimutriKs wrote: Το Resident evil 5-6 είναι καλά παιχνίδια μόνο για co-op. Αν τα παίξεις μόνος σου μάλλον θα ξενερώσεις καθώς είναι κυρίως shooter και θα έχεις πάντα μαζί σου έναν npc όχι και με ιδιαίτερα καλή AI. Από Resident evil για solo θα σου πρότεινα το 4 που έχει και περισσότερο horror στοιχεία. Για dead space αν το 1 και 3 σου άρεσαν γιατί όχι και το 2?

Για Resident Evil 4 το έψαξα να το βρω σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα αν είναι διαθέσιμο και δεν το βρήκα.Τώρα για το Resident Evil 6 είδα και gameplay και δεν με εντυπωσίασε τόσο και ύστερα απο αυτό που μου είπες κλίνω προς το Dead Space 2.Απλά σκεφτόμουν επειδή έχω ασχοληθεί με την σειρά Dead Space να αγόραζα Resident Evil με την οποία δεν έχω ξανασχοληθεί αλλά και πάλι αν βρω κάποιο παλιότερο μπορεί να μην μου αρέσουν τα γραφικά. btw Thanks for info.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Jul 2016 17:13 - 21 Jul 2016 17:17 #184972 by Πιέρρος Φουστέρης

SharpyKnife wrote: Μαγκες αγορασα Ultrawide monitor εχετε κανενα να μου προτεινετε κανενα παιχνιδι που πιστευετε θα το ευαριστηθω η κατι που να αξιοποιει καλα την συγκεκριμενη αναλυση?

Τσέκαρε αυτό το group στο Steam . Προτείνουν παιχνίδια για wide screen gaming και βλέπω μία τεράστια λίστα που μπορεί να σε βοηθήσει!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 21 Jul 2016 17:17 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
21 Jul 2016 18:16 - 21 Jul 2016 18:22 #184980 by Γιώργος Φιλίππου
Σκέφτο να πάρω tomb raider ή the last of us για ps3.
Όποιος μπορει να με βοηθήσει γράφοντας θετικά και αρνητικά για καθε παιχνίδι.
Ευχαριστώ

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
Last edit: 21 Jul 2016 18:22 by Γιώργος Φιλίππου.

More
21 Jul 2016 18:22 #184981 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Ποιό action game να πάρω για ps3?

Δε ξέρω πια έχεις παίξει αλλά σου προτείνω μερικά από τα καλύτερα: Grand Theft Auto IV και V, God of War III, Batman: Arkham City, The Last of Us.
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Φιλίππου

More
21 Jul 2016 18:29 #184987 by Καλλινίκη

GeoRaragh wrote: Σκέφτο να πάρω tomb raider ή the last of us για ps3.
Ευχαριστώ

Αν θες να μάθεις τα θετικά και τα αρνητικά μπορείς να διαβάσεις τα review των παιχνιδιών μιας και τα αναλύουν όλα.
1. Tomb Raider
2. The Last of Us

*Το Tomb Raider είναι φοβερό παιχνίδι, δεν θα το μετανιώσεις.

More
21 Jul 2016 18:31 #184988 by Γιώργος Φιλίππου

Agent94 wrote: Παιδια fallout 4 ή phantom pain να αγορασω?

Δεν ξέρω έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που είχες ρωτήσει αλλά εγω θα σου πω την γνώμη μου.
Και τα 2 είναι τεράστια σε διάρκεια παιχνίδια αλλά εγώ θα διάλεγα με κλειστά μάτια το phantom pain γιατί κατα την γνώμη μου τα metal gear είναι πιο ωραία σε story και σε κάνουν να λατρεύεις περισσότερο τους πρωταγωνιστές.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
21 Jul 2016 18:39 #184989 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Σκέφτο να πάρω tomb raider ή the last of us για ps3.
Ευχαριστώ

Το the Last of Us δεν το έχω παίξει, το Tomb Raider είναι εγγυημένα αρκετά καλό, ειδικά αν είσαι φαν της σειράς. Η Kalliniki σου έγραψε link με τα review των 2 παιχνιδιών στα οποία μπορείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα για το πιο να πάρεις.

More
21 Jul 2016 19:39 - 21 Jul 2016 19:40 #184990 by Δημήτρης Κάτσης
GeoRaragh Το the last of us είναι κορυφαία εμπειρία από κάθε άποψη. Και να Φανταστείς πως όταν ασχολήθηκα δεν με πολυενδιέφεραν παιχνίδια με ζόμπι όμως το στόρυ και οι χαρακτήρες και το gameplay είναι κορυφαία στο είδος τους για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενίας του. Το Tomb Raider είναι αξιόλογο παιχνίδι επίσης με πολλά καλά στοιχεία. Γενικά θα σου πρότεινα κάποια στιγμή να τα πάρεις και τα 2 όμως θα σε συμβούλευα για the last of us. Εννοείτε πως τα review στο site είναι ποιο αναλυτικά και αντικειμενίκα όμως δεν μιλάμε και για ίδια παιχνίδια. Εχούν κοινό στοιχείο το stealth αλλά από κει και πέρα όχι και τόσα πόλλα (λίγο το crafting ίσως)
Last edit: 21 Jul 2016 19:40 by Δημήτρης Κάτσης.

More
21 Jul 2016 20:11 #184991 by Βασιλης Γαλανος
Έχοντας παίξει και τα δύο, ως συνολικοτερη εμπειρία, το TLoU ειναι μακραν καλυτερο. Βέβαια μιλαμε για ελαφρώς διαφορετικα παιχνιδια και παίζει ρολο το τι ζητας. Γνώμη μου εμενα ομως, το TLoU ειναι μονοδρομος!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."