- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
chriszaxa wrote: Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου πείτε παιχνιδια για pc που να είναι survival(i am alive π.χ.) και επίσης παιχνίδια οπως το ncis ή csi με γριφους υποθέσεις και τέτοια..το pc ειν 3 ετων περιπου!
chriszaxa wrote: Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου πείτε παιχνιδια για pc που να είναι survival(i am alive π.χ.) και επίσης παιχνίδια οπως το ncis ή csi με γριφους υποθέσεις και τέτοια..το pc ειν 3 ετων περιπου!
To Fallout 4 είναι ακόμη στα ντουζένια του και συνεχώς βγαίνουν νέα dcs, mods, πρόσφατα μπήκε και το Survival mode, οπότε έχει πολύ ψωμί ακόμη μέχρι να βγει ο διάδοχος του.basfra wrote: Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εάν θα κυκλοφορήσει σύντομα παιχνίδι σαν το Fallout ή αν θα πρεπει να παρω το 4 και να περιμενω μέχρι να βγεί κάποιο παρόμοιο
tonyler wrote: Kαλησπέρα παιδιά.
Τον τελευταίο καιρό ψιλοβαριέμαι να παίξω τα πιο πολλά games. Πέρα από το Wolf Among Us που το λατρεύω και ένας θεός ξέρει πώς το άρχισα , το Halo 5 που συχνά είναι η ''μέση λύση'',το minecraft με τον αδερφό μου και έναν φίλο μου στο xbox , και το arkham knight ( νταξ τώρα δεν λέω τίποτα για αυτό) , βαριέμαι τα ΠΑΝΤΑ. Fifa,cod,bf,dead rising,killer instincr,forza,Assassin's creed κλπ. Το είχα πάθει και πέρισυ το καλοκαίρι αυτό , αλλά τότε έπαιζα αποκλειστικά Arkham Asylum Και Arkham City. Το πρόβλημά μου λύθηκε με diablo 3 , αφού πορώθηκα και ξύπναγα 7 το πρωί για να φαρμάρω κλπ..
Υποθέτω πως κάπως έτσι θα λυθεί το πρόβλημά μου και τώρα...Με ένα RPG που θέλει κάψιμο λογικά..
Για Xbox one τι ακριβώς παίζει? Βέβαια , να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φίλος των RPG! Αν είναι να λιώνω και να βλέπω τα κατορθώματά μου μόνο εγώ (π.χ όπως στα Witcher ) καλύτερα να μην αρχίσω....Κάτι σε Online,RPG για Xbox One παίζει?Αν είχα pc θα έπαιζα path of exile σίγουρα.
Παίζω κάθε μερα σχεδόν κι από λίγο Warframe , αλλά το community είναι λίγο ψόφιο στο Χbox Live που μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ..Έχω βάλει στο μάτι Diablo 3 (για One αυτή τη φορά) και the division.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Και ξέρει κάποιος διαφορές μεταξύ Diablo 3 ps3 edition και Diablo 3 xbox one edition?