Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
16 Mar 2016 20:28 #178122 by Κατερίνα Μαρίνου
Με την Λαρα ποτε δεν κανεις λαθος. ;) Τα λεφτα πιανουν τοπο παντα κι αν την βρηκες κατω απο 10 ευρω ειναι μεγαλη ευκαιρια. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2016 13:29 - 30 May 2016 15:19 #182000 by Χρήστος Ζαχαριάδης
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου πείτε παιχνιδια για pc που να είναι survival(i am alive π.χ.) και επίσης παιχνίδια οπως το ncis ή csi με γριφους υποθέσεις και τέτοια..το pc ειν 3 ετων περιπου!
Last edit: 30 May 2016 15:19 by Blood Prince.

More
30 May 2016 14:08 - 30 May 2016 15:20 #182004 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

chriszaxa wrote: Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου πείτε παιχνιδια για pc που να είναι survival(i am alive π.χ.) και επίσης παιχνίδια οπως το ncis ή csi με γριφους υποθέσεις και τέτοια..το pc ειν 3 ετων περιπου!

Καλησπέρα φίλε για παιχνίδι με υποθέσεις σου προτείνω το L.A. Noire του 2011 είναι αλλά με απίστευτα γραφικά και αληθινές εκφράσεις από τους χαρακτήρες. Είναι το καλύτερο με υποθέσεις που μπορείς να βρεις πιστεύω, είναι καταπληκτικό! Παίξε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!

Το i am alive δε το έχω παίξει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα Tomb Raider(2013) , Miasmata, Banished.
Καταπληκτικό είναι το This War of Mine αλλά είναι βαρύ παιχνίδι από ψυχολογικής άποψης.
Αν θες survival horror τότε κοίτα κάποιο από τα Silent Hill.
Last edit: 30 May 2016 15:20 by Blood Prince.

More
30 May 2016 18:13 #182012 by A

chriszaxa wrote: Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου πείτε παιχνιδια για pc που να είναι survival(i am alive π.χ.) και επίσης παιχνίδια οπως το ncis ή csi με γριφους υποθέσεις και τέτοια..το pc ειν 3 ετων περιπου!

Παίξε το L.A.Noire που προτείνει ο φίλος shikabane είναι εξαιρετικό game.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
04 Jun 2016 17:36 #182259 by Bill Fragk
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εάν θα κυκλοφορήσει σύντομα παιχνίδι σαν το Fallout ή αν θα πρεπει να παρω το 4 και να περιμενω μέχρι να βγεί κάποιο παρόμοιο

More
04 Jun 2016 17:48 #182260 by Παντελής Δασκαλέλος

basfra wrote: Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εάν θα κυκλοφορήσει σύντομα παιχνίδι σαν το Fallout ή αν θα πρεπει να παρω το 4 και να περιμενω μέχρι να βγεί κάποιο παρόμοιο

To Fallout 4 είναι ακόμη στα ντουζένια του και συνεχώς βγαίνουν νέα dcs, mods, πρόσφατα μπήκε και το Survival mode, οπότε έχει πολύ ψωμί ακόμη μέχρι να βγει ο διάδοχος του.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Jun 2016 00:47 #183022 by Tony
Kαλησπέρα παιδιά.
Τον τελευταίο καιρό ψιλοβαριέμαι να παίξω τα πιο πολλά games. Πέρα από το Wolf Among Us που το λατρεύω και ένας θεός ξέρει πώς το άρχισα , το Halo 5 που συχνά είναι η ''μέση λύση'',το minecraft με τον αδερφό μου και έναν φίλο μου στο xbox , και το arkham knight ( νταξ τώρα δεν λέω τίποτα για αυτό) , βαριέμαι τα ΠΑΝΤΑ. Fifa,cod,bf,dead rising,killer instincr,forza,Assassin's creed κλπ. Το είχα πάθει και πέρισυ το καλοκαίρι αυτό , αλλά τότε έπαιζα αποκλειστικά Arkham Asylum Και Arkham City. Το πρόβλημά μου λύθηκε με diablo 3 , αφού πορώθηκα και ξύπναγα 7 το πρωί για να φαρμάρω κλπ.. :P

Υποθέτω πως κάπως έτσι θα λυθεί το πρόβλημά μου και τώρα...Με ένα RPG που θέλει κάψιμο λογικά..
Για Xbox one τι ακριβώς παίζει? Βέβαια , να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φίλος των RPG! Αν είναι να λιώνω και να βλέπω τα κατορθώματά μου μόνο εγώ (π.χ όπως στα Witcher ) καλύτερα να μην αρχίσω....Κάτι σε Online,RPG για Xbox One παίζει?Αν είχα pc θα έπαιζα path of exile σίγουρα.
Παίζω κάθε μερα σχεδόν κι από λίγο Warframe , αλλά το community είναι λίγο ψόφιο στο Χbox Live που μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ..Έχω βάλει στο μάτι Diablo 3 (για One αυτή τη φορά) και the division.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Και ξέρει κάποιος διαφορές μεταξύ Diablo 3 ps3 edition και Diablo 3 xbox one edition?
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
25 Jun 2016 03:32 - 25 Jun 2016 03:46 #183030 by Γιώργος Λόλας
Το παθαίνω κι εγώ αυτό που λες συχνά. Σου έχω μερικές προτασούλες, δεν είναι όλα RPG, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσες να τα παίξεις για αρκετές ώρες τουλάχιστον ως time killers. Σου δίνω links και προς τα reviews:

- AirMech Arena: Free-to-Play

- Battleborn : Για το RPG/loot στοιχείο, παίζεις και full online αν βαριέσαι solo.

- Happy Wars: Free-to-Play έχει πολύ γέλιο.

- Roblox: Free-to-Play με mini-games.

- The Incredible Adventures of Van Helsing II : Diablo φάση, θα κυκλοφορήσει 1η Ιουλίου (κυκλοφορεί ήδη για PC), θα έχει online co-op. Θα κοστίζει κιόλας μόνο 15 ευρώ.

- Zheros: Έχει κι αυτό online co-op.

- Sunset Overdrive : Αν το έχεις ειδικά από τότε που το δώσανε δωρεάν. Πολλή τρέλα, τρομερή επιλογή ως time killer και έχει και online.

- Neverwinter : free-to-play MMO.

- 7 Days to Die: Μιας και σου αρέσει το Minecraft. Σχεδόν καμία σχέση βέβαια, αλλά έχει κι εδώ crafting και χτίσιμο βάσης. Και zombies <3 . Υποστηρίζει co-op και online. Κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου.

- Grand Theft Auto V : Τρομερό time killer για όταν βαριέσαι να κάνεις αποστολές. Παίζεις και online αν θες που γίνεται πανικός από κόσμο.

- DC Universe Online : Free-to-Play ΜΜΟ με superheroes. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και για Xbox one.

Επίσης, από τα backward compatible games του Xbox 360 , μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα Sacred 3 και Dungeon Siege III τα οποία αν και δεν είναι παιχνιδάρες, είναι κοντά στο στυλ των Diablo. Δες ακόμα και το Torchlight (αχ πότε θα δούμε Torchlight II στο Xbox One!).
Last edit: 25 Jun 2016 03:46 by Γιώργος Λόλας.

More
25 Jun 2016 09:53 #183032 by Kostis Chatzopoulos
συμφωνω με τις παραπάνω προτάσεις κ επαυξάνω σχετικά με το 7 days to die και sunset !

More
28 Jun 2016 16:36 #183186 by Παντελής Δασκαλέλος

tonyler wrote: Kαλησπέρα παιδιά.
Τον τελευταίο καιρό ψιλοβαριέμαι να παίξω τα πιο πολλά games. Πέρα από το Wolf Among Us που το λατρεύω και ένας θεός ξέρει πώς το άρχισα , το Halo 5 που συχνά είναι η ''μέση λύση'',το minecraft με τον αδερφό μου και έναν φίλο μου στο xbox , και το arkham knight ( νταξ τώρα δεν λέω τίποτα για αυτό) , βαριέμαι τα ΠΑΝΤΑ. Fifa,cod,bf,dead rising,killer instincr,forza,Assassin's creed κλπ. Το είχα πάθει και πέρισυ το καλοκαίρι αυτό , αλλά τότε έπαιζα αποκλειστικά Arkham Asylum Και Arkham City. Το πρόβλημά μου λύθηκε με diablo 3 , αφού πορώθηκα και ξύπναγα 7 το πρωί για να φαρμάρω κλπ.. :P

Υποθέτω πως κάπως έτσι θα λυθεί το πρόβλημά μου και τώρα...Με ένα RPG που θέλει κάψιμο λογικά..
Για Xbox one τι ακριβώς παίζει? Βέβαια , να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φίλος των RPG! Αν είναι να λιώνω και να βλέπω τα κατορθώματά μου μόνο εγώ (π.χ όπως στα Witcher ) καλύτερα να μην αρχίσω....Κάτι σε Online,RPG για Xbox One παίζει?Αν είχα pc θα έπαιζα path of exile σίγουρα.
Παίζω κάθε μερα σχεδόν κι από λίγο Warframe , αλλά το community είναι λίγο ψόφιο στο Χbox Live που μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ..Έχω βάλει στο μάτι Diablo 3 (για One αυτή τη φορά) και the division.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Και ξέρει κάποιος διαφορές μεταξύ Diablo 3 ps3 edition και Diablo 3 xbox one edition?

Σε πρώτη φάση στο στυλ του Diablo είναι το The Incredible Adventures of Van Helsing, το οποίο είχε δοθεί και δωρεάν στα πλαίσια της υπηρεσίας Games with Gold. Τώρα βγαίνει και το 2 που έχει περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερες επιλογές.

Για το Warframe προτείνω να οργανωθούμε γενικώς, κάνε add τον Falcon GR Live, είχαμε κάνει μια κουβέντα παλιότερα και μου είχε πει ότι ψάχνει άτομα για party. Γενικώς κατέχει το game καλά και μπορεί να βοηθήσει σε character builds, quests κτλ.

Όσο για το Diablo III, στο Xbox One έχουμε ουσιαστικά την Ultimate Evil Edition η οποία περιέχει το expansion. Διαφορές με την PS3 έκδοση δεν υπάρχουν, στο PS4 πάντως το Diablo III έχει ένα αποκλειστικό dungeon και κάποιους εχθρούς από το The Last of Us.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης