Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
17 Oct 2015 16:30 - 17 Oct 2015 16:35 #169834 by Demetrius Gk.
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζόμπι-επιβίωσης παιχνίδι για τον υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε Dayz (27 ευρώ), H1z1 (20ευρώ) και στο Miscreated. (12 ευρώ γιατί είναι σε έκπτωση) Ποιό παιχνίδι μου προτείνεται να αγοράσω; :)
Last edit: 17 Oct 2015 16:35 by Demetrius Gk..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2015 18:35 #169835 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

dimitrisgk wrote: Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζόμπι-επιβίωσης παιχνίδι για τον υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε Dayz (27 ευρώ), H1z1 (20ευρώ) και στο Miscreated. (12 ευρώ γιατί είναι σε έκπτωση) Ποιό παιχνίδι μου προτείνεται να αγοράσω; :)

Στo Η1Ζ1 ασχολείσαι περισσότερο με τα zombies ενώ το Day Z επικεντρώνεται κυρίως στην επιβίωση. Στο Day Z οι επαφές με άλλους παίχτες είναι οι πιο επικίνδυνες. ίσως πριν κάνεις την επιλογή σου να ρίξεις μία ματιά και στο Rust το οποίο δεν περιέχει zombies όμως.

More
17 Oct 2015 20:21 #169838 by Πιέρρος Φουστέρης
Και τα L4D 1 και 2 (Left 4 Dead) έχουν ζόμπια και επιβίωση. Δεν είναι Open World και MMORPG, όμως, όπως αυτά που ανέφερες. Τα Dead Island έχουν, επίσης, ζόμπια και Open World, αλλά ούτε αυτά είναι MMO (μπορείς να παίξεις με άλλα άτομα, όμως).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Oct 2015 14:58 - 13 Jan 2016 13:30 #169850 by Μάρκος Ασκανιάν
Guys οικονομικές προτάσεις για games στο Xbox One;

Adododo!!!
Last edit: 13 Jan 2016 13:30 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
12 Jan 2016 19:46 #175266 by Aristotelis Barkas

Mr.Dododi wrote: Guys οικονοιμικές προτάσεις για games στο Xbox One;

Τα μόνα που μου αρέσουν είναι το Halo 5 και Forza Motorsport 6 που έπαιξα σε φίλο.

Αλλά επειδή θες οικονομικά θα σου έλεγα Halo The Master chief collection αν δεν εχεις παιξει την σειρα.Και σιγουρα Rare Replay αν σου αρεσουν τα retro.Μπόμπα συλλογη 30 games για 30 ευρω.

More
28 Jan 2016 23:08 #176064 by Panagiotis
Παιδια fallout 4 ή phantom pain να αγορασω?

More
29 Jan 2016 00:55 #176065 by Μάνος Γρυπάρης
Το ένα είναι RPG και το άλλο Stealth Action-Adventure. Και τα δύο έχουν εκατομμύρια πωλήσεις και αποτελούν AAA τίτλους.
Θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση το είδος που προτιμάς περισσότερο από τα δύο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jan 2016 21:50 #176095 by Κατερίνα Μαρίνου

Agent94 wrote: Παιδια fallout 4 ή phantom pain να αγορασω?

Στο ps4 θα το αγορασεις?. Εγω θα επαιρνα το Fallout 4 με κλειστα ματια. Μετα απο περιπου 50 ωρες παιχνιδιου μπορω να πω οτι αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του (που ειναι αρκετα ομως). Το Metal Gear Solid δεν το εχω παιξει, με κανενα απο την σειρα δεν εχω ασχοληθει. ;)

More
30 Jan 2016 16:03 - 30 Jan 2016 21:41 #176123 by trioborgsector
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζόμπι-επιβίωσης παιχνίδι για τον υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε Dayz και στο H1z1.
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στα δύο αυτά παιχνίδια; Αν γίνεται, δώστε μου αναλυτικές απαντήσεις. Για να κάνω μια σωστή αγορά ρωτάω, εκτός εάν μου προτείνετε και τα δύο παιχνίδια. Θα ήθελα, π.χ., να μου πείτε ποιο παιχνίδι έχει μεγαλύτερο κόσμο, ποιο έχει περισσότερο περιεχόμενο κτλ. Ευχαριστώ!
Last edit: 30 Jan 2016 21:41 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
30 Jan 2016 16:46 #176126 by Panagiotis

Mystique wrote:

Agent94 wrote: Παιδια fallout 4 ή phantom pain να αγορασω?

Στο ps4 θα το αγορασεις?. Εγω θα επαιρνα το Fallout 4 με κλειστα ματια. Μετα απο περιπου 50 ωρες παιχνιδιου μπορω να πω οτι αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του (που ειναι αρκετα ομως). Το Metal Gear Solid δεν το εχω παιξει, με κανενα απο την σειρα δεν εχω ασχοληθει. ;)

Ναι μαλλον για fallout 4 παω.Στο ps4 θα το παρω.