- Thank you received: 579
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Kalliniki wrote: Και οι δυο τίτλοι είναι μεγάλα franchise και είναι δύσκολο να διαλέξεις ποιο να αγοράσεις.
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αγοράσεις το Rise of the Tomb Raider γιατί είναι ακριβώς η συνέχεια με το προηγούμενο. Είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο αλλά έχουν προσθέσει πολλά πράγματα στο upgrade των όπλων π.χ. κυνηγάς ή βρίσκοντας πράγματα τις φύσης φτιάχνεις είτε σφαίρες είτε βέλη.
Όμως και το Assassin's Creed Syndicate δεν είναι και τόσο κακό. Αλλά κανονικά θα πρέπει να παίξεις και όλους τους προηγούμενους τίτλους γιατί έχουν κάπως έμμεση σχέση μεταξύ τους. Στην υπόθεση εννοώ και ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Όσο αφορά το gameplay είναι στυλ Prince of Persia (αν το έχεις παίξει) με πολλές βελτιώσεις και επιπλέον δυνατότητες.
Kalliniki wrote: Μόνο το sands of time έχεις παίξει; Αν σου βρεθεί η ευκαιρία παίξε και τους επόμενους δυο τίτλους που θεωρούνται sequel. Σίγουρα θα σου αρέσει και το Assasin's Creed syndicate τότε.
Όσο για το Rise of the Tomb Raider το action στοιχείο του δεν το έχασε παραμένει το ίδιο όπως στον προηγούμενο τίτλο απλώς δείχνει λίγο παραπάνω τοπία, έχουν αλλάξει εντελώς το upgrade (θυμίζει πολύ Far Cry), έχει ευρύτερο explore, μικρό missions που σου δίνουν αντικείμενα... γενικώς έχει αρκετά πρόσθετα σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο.
Εγώ πάλι προτιμώ το προηγούμενο, μου άρεσε περισσότερο. Ίσως να οφείλεται στο ότι περίμενα χρόνια για να βγει και παρότι το μετέτρεψαν σε action advenure... ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.
Βέβαια ποιο θα αγοράσεις εξαρτάται αν το σηκώνει το pc σου και η τσέπη σου. Πάντως όποιο και να αγοράσεις δεν θα βγει χαμένος. Και οι δυο τίτλοι είναι καλοί.
Shikabane_Hime7 wrote: Εφόσον δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα Assasin's εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το Rise of the Tomb Raider.