Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Zaratoth wrote: Ελπίζω να μην είναι το Skyrim για PC. Γιατί μην ξεχνάμε πλέον πως στα PC games έχει codes για Steam οπότε ανταλλαγές δεν παίζουν πια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ThomasMich wrote: Καλησπέρα σε όλους!! Η επιλογή με έχει κουράσει εδώ και ώρες οπότε χρειάζομαι την βοήθεια σας!! Project cars game of the year ή need for speed??
chriszaxa wrote: Καλησπέρα ομάδα καλή χρονιά να έχετε..Θέλω βοήθεια να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια survival και κάποια με υποθέσεις(π.χ. LA NOIRE,ncis) για παλιό pc με αυτά τα χαρακτηριστικά: windows 7, nvidia getforce 540M, intel core i7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Shikabane_Hime7 wrote:
chriszaxa wrote: Καλησπέρα ομάδα καλή χρονιά να έχετε..Θέλω βοήθεια να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια survival και κάποια με υποθέσεις(π.χ. LA NOIRE,ncis) για παλιό pc με αυτά τα χαρακτηριστικά: windows 7, nvidia getforce 540M, intel core i7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με υποθέσεις προτείνω:
1) Danganronpa Trigger Happy Havoc και Danganronpa 2: Goodbye Despair είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με πλούσιο lore και ωραίες ανατρεπτικές υποθέσεις δολοφονιών. Αξίζουν τα λεφτά τους στο έπακρο και έχουν βγάλει και συνέχεια σε anime.
2) The Wolf Among Us αριστούργημα!
3) The Detail 3 επεισόδια είναι, αρκετά καλό παιχνίδι με επιλογές που έχουν αντίκτυπο.
4) Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Αρκετά καλό παιχνίδι και πιστό στον κόσμο του Sir Arthur Conan Doyle.
Survival προφανώς εννοείς Survival Horror οπότε προτείνω:
1) Outlast Ένα από τα καλύτερα survival horror των τελευταίων ετών.
2) S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripryat Δεν το έχω παίξει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.
3) Metro 2033 και Metro Last Light αρκετά καλά παιχνίδια, πιστά στο κλίμα του εκπληκτικού και ζοφερού βιβλίου.
4) Slender: The Arrival Ανατριχιαστικό να το παίζεις μόνος αλλά και ωραίο να βάλεις φίλο σου και να βλέπεις αντιδράσεις!
5) Τελευταίο αφήνω το αριστούργημα Resident Evil HD remaster αν δεν έχεις παίξει κάποιο από τη σειρά ευκαιρία να ξεκινήσεις με το remaster του πρώτου.
Και το Alien Isolation είναι απίστευτο
Blood Prince wrote: Σκέφτομαι στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα απο τα παρακάτω τρία παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ;
Battlefield 3 Μεγάλη συγκριτικά διάρκεια campaign στις 12 ώρες αλλά έχω παίξει πολλά παιχνίδια του είδους όπως τα Call of Duty.
Life is Strage Χαλαρωτικό και εύκολο παιχνίδι αλλά έχει μικρή διάρκεια και έχω ήδη τερματίσει το πρώτο στα πέντε επεισόδια.
Witcher 2 Είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και στο Normal και δεν θέλω να καταλήξει ώς ένα δεύτερο Dark Souls:Scholar of the first sin το οποίο μέχρι την "δευτέρα παρουσία" μπορώ να το τερματίσω κάποια στιγμή ....η παρηγοριά είναι πως θα μπορώ να το βάλω και στο Easy.