Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
DimutriKs wrote: Εντάξει το bloodborne είναι αναλόγως και τι εμπειρία έχεις με τα souls games. Αν τα έχεις παίξει όλα, όταν θα συνηθίσεις το στιλ μάχης δεν θα σου πάρει πάνω από 40-50 ώρες. Εγώ που έχω παίξει ελάχιστα το ds1 και πήγα στο bb μετά από περίπου 20 ώρες είμαι ακόμα στο 4ο μπος. Το AC: O αφενός έχει το story mission γύρω στις 35 ώρες αλλά αν δεν αναβαθμίσεις χαρακτήρα και όπλα θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν δεν παίζεις στο easy. Ωστόσο τα περισσότερα side quests είναι βαρετά κάνεις συνήθως το ίδιο πράγμα, Το odyssey όταν με το καλό βγει θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αν έχει και μεγαλύτερη ποικιλία θα αξίζει περισσότερο. Το wiitcher 3 είναι το μεγαλύτερο τις λίστας και αν πάρεις την goty edition δεν γλιτώνεις το τριψήφιο αριθμό ωρών. Πάντως καλύτερα να πας με τα exclusives για αρχή. Το gow είναι γύρω στις 20 ώρες άλλα αν κάτσεις να τα κάνεις όλα πάει 50+. Το Horizzon Zero Dawn έχει επίσης μεγάλη διάρκεια και σχετικό challenge, τουλάχιστον μέχρι να φτιάξεις την στολή σου. Από κει και πέρα η απόφαση είναι δική σου, τα περισσότερα παιχνίδια είναι σε πολύ καλές τιμές και τα exclusives καλύπτουν πολύ μεγάλη γκάμα από τύπους παιχνιδιών
Please Log in or Create an account to join the conversation.
akiszax wrote: Εγώ θα σου πρότεινα για PS4 τα : Until Dawn, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Uncharted.
Blood Prince wrote: Παίδες αποφάσισα τελικά να αγοράσω το Bloodborne.
Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Bloodborne GOTY edition και Bloodborne Playstation Hits ;
Ρωτάω γιατί βρίσκω το Bloodborne Playstation Hits άμεσα διαθέσιμο και σε πολύ καλή τιμή ενώ το Bloodborne GOTY edition είτε υπάρχει "κατόπιν παραγγελίας" είτε είναι πολύ ακριβό.
edit:Τελικά παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition απο το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς το βρίσκω σε καλή τιμή συγκριτικά.Αλλού το βρίσκω 50 €.
Επειδή όμως λέει Κατόπιν Παραγγελίας θα επικοινωνήσω μαζί τους και αν αργήσουν αρκετά θα το ακυρώσω και θα αγοράσω το Bloodborne Playstation Hits το οποίο δεν περιλαμβάνει το DLC "The Old Hunters" απ'οτι ξέρω .
Blood Prince wrote:
Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Bloodborne GOTY edition και Bloodborne Playstation Hits ;
Ρωτάω γιατί βρίσκω το Bloodborne Playstation Hits άμεσα διαθέσιμο και σε πολύ καλή τιμή ενώ το Bloodborne GOTY edition είτε υπάρχει "κατόπιν παραγγελίας" είτε είναι πολύ ακριβό.
edit:Τελικά παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition απο το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς το βρίσκω σε καλή τιμή συγκριτικά.Αλλού το βρίσκω 50 €.
Επειδή όμως λέει Κατόπιν Παραγγελίας θα επικοινωνήσω μαζί τους και αν αργήσουν αρκετά θα το ακυρώσω και θα αγοράσω το Bloodborne Playstation Hits το οποίο δεν περιλαμβάνει το DLC "The Old Hunters" απ'οτι ξέρω .
Από το κατάστημα που το παρήγγειλα μου είχαν πει πως το Bloodborne GOTY Edition θα το έχω μέχρι αύριο.Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου λένε μέχρι την άλλη Πέμπτη.
Επειδή έχω το God of War να παίζω και επειδή η τιμή που το πουλάνε είναι αρκετά ιδανική δεν βιάζομαι και περιμένω.Αν δεν το έχουν πάλι,μπορεί να το ακυρώσω και να αγοράσω κάποιο άλλο.
akiszax wrote:
Blood Prince wrote:
Από το κατάστημα που το παρήγγειλα μου είχαν πει πως το Bloodborne GOTY Edition θα το έχω μέχρι αύριο.Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου λένε μέχρι την άλλη Πέμπτη.
Επειδή έχω το God of War να παίζω και επειδή η τιμή που το πουλάνε είναι αρκετά ιδανική δεν βιάζομαι και περιμένω.Αν δεν το έχουν πάλι,μπορεί να το ακυρώσω και να αγοράσω κάποιο άλλο.
Μια δικια μου γνωμη ειναι αν σε πανε σήμερα, αυριο, μεθαύριο, την αλλη εβδομαδα. καλύτερα ψαξου να το αγοράσεις απο κάπου άλλου. Και για game του 2015 να εχει 50 ευρώ ειναι πολυ ακριβά. Μια ματια που έριξα στο skrutz, είδα οτι το έχουν στα μισά της τιμής αυτής, και παρακάτω.
Blood Prince wrote: Οπως είχα πεί και σε παλιότερο πόστ παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition από το κατάστημα στο Link καθώς η τιμή ήταν η ιδανικότερη σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα (πλαίσιο,public) όπου έβρισκα την συγκεκριμένη έκδοση 50 €
Στο συγκεκριμένο κατάστημα την βρήκαα 24 € όμως αρχικά ήταν "Κατόπιν Παραγγελίας"...την περασμένη εβδομάδα μου είπαν να περιμένω μια εβδομάδα ακόμη.
Τελικά εκεί που ετοιμαζόμουν να τους πάρω τηλέφωνο,μπαίνοντας στο email διαπίστωσα πως έχει προχωρήσει η παραγγελία και θα το έχω μάλλον αύριο. xD
Οπως μπορείτε να δείτε και στο link με το μοβ χρώμα είναι πλέον διαθέσιμο το παιχνίδι.Οπότε άξιζε η αναμονή. xD