Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
16 Mar 2022 02:35 #262262 by Blood Prince
Η Ubisoft μας τρολλάρει κανονικά...τα νεύρα μου όλα...προσπαθώ στην κυριολεξία 3 ώρες να λύσω ένα Cairn και δεν έχω καταφέρει τίποτα...ούτε βίντεο στο youtube βοηθάει...έλεος απλά...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2022 01:13 #262284 by Απόστολος Μητσακούλης

Η Ubisoft μας τρολλάρει κανονικά...τα νεύρα μου όλα...προσπαθώ στην κυριολεξία 3 ώρες να λύσω ένα Cairn και δεν έχω καταφέρει τίποτα...ούτε βίντεο στο youtube βοηθάει...έλεος απλά...
Μέχρι στιγμής δν έχω κάποιο θέμα με τα Cairn. Εκεί που έχω θέμα είναι με τα flying papers.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Mar 2022 13:01 - 18 Mar 2022 13:05 #262371 by Blood Prince

Μέχρι στιγμής δν έχω κάποιο θέμα με τα Cairn. Εκεί που έχω θέμα είναι με τα flying papers.

Εγώ έχω ολοκληρώσει σχεδόν όλον τον χάρτη της Αγγλίας 100 % . Μόνο Wincestre έμεινε, μια μικρή πόλη. Σε μεγαλύτερες lvl περιοχές, τα Cairn είναι πολύ σπαστικά. Κάθε φορά που βλέπω Cairn λέω...ωχ...καλά πόσα είναι όλα μαζί ; Τα World Events είναι τα αγαπημένα μου αν και ένα ήταν bug και υποτίθεται θα εμφανιζόταν αρκούδα και δεν εμφανίστηκε αλλά ολοκληρώθηκε και δήθεν σκότωσα αρκούδα αλλά μάλλον αρκούδα φάντασμα σκότωσα.

Εντωμεταξύ με ακούει ο αδερφός μου να τραγουδάω a elbereth gilthoniel και με κοιτάζει απορημένα, δεν έχει ιδέα ποια είναι αυτή η  Έλμπερεθ ούτε για την γλώσσα σίνταριν , δεν ασχολείται με αυτά, αυτός....απλά εγώ είμαι φανατικός και αγοράζω βιβλία και τα μαθαίνω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Mar 2022 13:05 by Blood Prince.

More
18 Mar 2022 18:25 #262382 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ώρα για λίγο Final Fantasy XIV Online! 

More
20 Mar 2022 18:38 #262419 by Απόστολος Μητσακούλης
Ώρα να χαθώ πάλι στον κόσμο τον vikings. Είναι και ο καιρός έτσι που δν σ'αφηνει να κάνεις και πολλά πράγματα έξω.

More
21 Mar 2022 13:55 #262426 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μόλις κάνω ένα διάλειμμα απο το Final Fantasy XIV θα λέω να το ξεκινήσω. Είναι το μόνο Assasin που δεν έχω παιξει μαζί με το Rogue. 

More
21 Mar 2022 19:09 #262434 by Απόστολος Μητσακούλης

Μόλις κάνω ένα διάλειμμα απο το Final Fantasy XIV θα λέω να το ξεκινήσω. Είναι το μόνο Assasin που δεν έχω παιξει μαζί με το Rogue. 
Ξεκίνα το και αυτό με την πρώτη ευκαιρία. Βλέπω και την σειρά valhalla. Περιμένω και το God Of War Ragnarok. Υπάρχει μοτίβο :P

More
22 Mar 2022 15:39 #262448 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μόλις γύρισα από τη δουλειά και θα αράξω λίγο παίζοντας αργότερα Final Fantasy XIV Online. 

More
23 Mar 2022 21:30 - 23 Mar 2022 21:33 #262469 by Blood Prince
Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω το Σιλμαρίλλιον, επειδή αυτές τις μέρες έχω χρόνο, έστω για την ώρα, οπότε θέλω να διαβάσω ένα μεγάλο μέρος, τουλάχιστον σε αυτό το βιβλίο που θεωρείται ιδιαίτερο, θέλω να έχω ξεκούραστο μυαλό, γιατί μετα από κουραστική εργάσιμη μέρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα, αν και πάλι θα ήταν εφικτό.

Το λοιπόν. Η Μουσική των Αίνουρ επειδή λένε αρκετοί πως είναι δύσκολο, είναι το πιο εύκολο κεφάλαιο που έχω διαβάσει ποτέ στον χώρο της φαντασίας και αρκετά κατανοητό, με λίγα ονόματα. Βαλακουέντα αρχίζουν τα ζόρια, αλλά επίσης είναι αρκετά κατανοητό.

Απλά στο Βαλακουέντα , έχει ένα σωρό θεούς και θεές , αν και εξηγεί το τι αντιπροσωπεύει ο καθένας, πιο κάτω παρακάτω, μπορεί να μην εξηγεί και να ψάχνομαι, οπότε κοιτάζω να μάθω τουλάχιστον τα ονόματα των βασικών θεών απέξω, αν και σίγουρα έχει παράρτημα, όμως δεν είναι ότι καλύτερο να ανατρέχω κάθε λίγο και λιγάκι, τελευταία σελίδα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2022 21:33 by Blood Prince.

More
29 Mar 2022 12:14 - 29 Mar 2022 12:27 #262634 by Blood Prince
Διαβάζω πάμπολλες κριτικές και reviews από άτομα που λατρεύουν τα βιβλία φαντασίας και το έργο του Τόλκιν και όλοι λένε πως το Σιλμαρίλλιον είναι από τα δυσκολότερα βιβλία με πάμπολα ονόματα κλπ

Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί διαβάζουν στα αγγλικά και όχι στην μητρική γλώσσα αλλά για μένα που το διαβάζω στην γλώσσα μου , είναι από τα πιο εύκολα και ευχάριστα βιβλία ever τουλάχιστον μέχρι το κεφάλαιο 9 του Κουέντα Σιλμαρίλλιον που το έχω φτάσει.

Όλοι αυτοί οι συγγραφείς blogs και όλοι όσοι γράφουν περί δυσκολίας με κάνουν να νιώθω Αϊνσταϊν...αν είναι δυνατόν δηλαδή...από που ως που το Σιλμαρίλλιον δύσκολο ;

Ούτε πολλά ονόματα έχει (απλά σε μια σελίδα αναφέρει λίστα συγγενών εξ αίματος και αγχιστείας και συνεχίζει ομαλά), ούτε κουραστικές περιγραφές έχει, ούτε κρατάω καθόλου σημειώσεις και το λεξιλόγιο είναι αρκετά απλό , και επίσης η περιγραφή των γεγονότων αρκετά κατανοητή. Δεν έχω κοιτάξει καν παράρτημα.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών για μένα ήταν αρκετά κουραστικός στην ανάγνωση με σπάνιες λέξεις που δεν καταλάβαινα και πολύ πιο δύσκολος από το Σιλμαρίλλιον για μένα λόγω των συχνών περιγραφών της χλωρίδας και της διαμόρφωσης του εδάφους.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 12:27 by Blood Prince.