Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
17 Dec 2021 17:27 #258610 by Απόστολος Μητσακούλης
Έκανα εξαγωγή το δόντι καθώς και δύο ράματα. Ο γιατρός λέει ξεκούραση, οπότε θα ξεκουραστώ και εγώ παίζοντας games στο σπίτι. Ότι πει η επιστήμη xd.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2021 19:12 #258619 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα ετοιμαστώ να κάνω stream σε λίγο. Αυτές τις μέρες με τις γιορτές και λόγω του προγράμματος της εργασίας μου, τυχαίνει να έχω περισσότερο χρόνο το απόγευμα, οπότε το εκμεταλλεύομαι κάνοντας παραπάνω stream.

More
19 Dec 2021 01:03 - 19 Dec 2021 01:06 #258654 by Blood Prince
Μου άλλαξε τα φώτα η τρίτη race στο AC2 (έχω κερδίσει τις προηγούμενες δύο), καθώς είναι δύσχρηστος ο χειρισμός και τώρα με τσούζουν και δακρύζουν τα μάτια μου.

Λέω να το σταματήσω και να συνεχίσω αύριο.

Φάση θα είχε να το πάθαινα αυτό εν ώρα οδήγησης. Τουλάχιστον στο playstation μπορώ να πατήσω παύση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Dec 2021 01:06 by Blood Prince.

More
23 Dec 2021 00:25 #258837 by Blood Prince
Λέω να φτιάξω pop corn και να δω ταινία Harry Potter. Θα ξενυχτήσω πάλι απόψε.

'Είδα την πρώτη,δεύτερη,τέταρτη και θα δώ την τρίτη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Dec 2021 01:00 #259285 by Blood Prince
Σήμερα ενεργοποίησα τα απεριόριστα giga και έβαλα να κατεβαίνει το Dragon Age Inquisition. Παράλληλα έβαλα VPN και ετοιμάζω τα Witcher και Locke & Key Season 2.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Dec 2021 13:43 #259310 by Blood Prince
Στις 6 το πρωί εγκαταστάθηκε το Dragon Age Inquisition με τα πρόσθετα και τώρα εγκαθιστώ το AC Odyssey γιατί σκοπεύω να το ξαναπαίξω με αφορμή τα updates.

Μου έβγαλε 35 GB έκδοση 1,56 αλλά αφού θα κάνει 3 ώρες μόνο, no prob.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Dec 2021 21:17 #259344 by Απόστολος Μητσακούλης
Το έβαλα και εγώ το Dragon Age Inquisition στο ps4. Πιάνει πάρα πολύ χώρο με τα dlc του. Αν δν πάρω ps5 σύγουρα θα πάρω σκληρό δίσκο στο νέο έτος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Dec 2021 21:21 #259346 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου σήμερα, οπότε θα κάτσω λίγο να χαζέψω στο PC, θα παίξω κάνα γύρο LoL και μετά θα την πέσω. Αύριο προβλέπεται δύσκολη μέρα, εάν είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Βέβαια την προηγούμενη φορά μόνο κούραση και πόνους στους μύες είχα, δεν είχα κάνα τραγικό σύμπτωμα όπως έχουν περιγράψει άλλοι.

More
28 Dec 2021 22:41 - 28 Dec 2021 22:42 #259360 by Blood Prince

Το έβαλα και εγώ το Dragon Age Inquisition στο ps4. Πιάνει πάρα πολύ χώρο με τα dlc του. Αν δν πάρω ps5 σύγουρα θα πάρω σκληρό δίσκο στο νέο έτος.

'Οντως πιάνει αρκετό χώρο και εγκατέστησα και το Odyssey με τα DLCs οπότε απεγκατέστησα τα F1 2018 και Spiderman αφού δεν παίζω. Τώρα έχω 130 GB ελεύθερο χώρο. Συνολική χωρητικότητα πάνω από 800 GB. Είχα αγοράσει την 1 TB έκδοση και μου βγαίνει σε καλό. Σκεφτόμουν και PRO τότε αλλά δεν πήρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Dec 2021 22:42 by Blood Prince.

More
29 Dec 2021 20:22 - 29 Dec 2021 20:23 #259401 by Blood Prince
Σήμερα έμαθα πως δεν έχω covid κάτι καλό όμως αυξήθηκε ο βαθμός μυωπίας κατά 1 βαθμό σε σχέση με πρίν 9 χρόνια. 

200 € πλήρωσα και αναμένω τα νέα γυαλιά σύντομα. Από Δευτέρα μου είπαν.

Απόψε λέω να παίξω playstation αλλά βαριέμαι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Dec 2021 20:23 by Blood Prince.