Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
24 Jan 2022 16:17 #260543 by Blood Prince

Το στρώνει κανονικά και εδώ. Δν βλέπεις τίποτα έξω :P

Εδώ ταλαιπωρία. Η βρύση δεν τρέχει νερό γιατί έχει παγώσει και πρέπει να πηγαίνουμε στο βαρέλι, να κουβαλάμε μπετόνια να τα πηγαίνουμε σπίτι......ωραίο να το βλέπεις αλλά ανυπομονώ να τελειώσει η κατάσταση..

Και όταν βρέχει μου αρέσει η βροχή αλλά πλημμυρίζει το σπίτι...
Έχει και τα άσχημα. Αρκετά αυτοκίνητα είναι σταματημένα. Είδα και πολλά που δν μπορούσαν να ανέβουν ανηφόρες. Ε, δν είμαστε και μαθημένοι.

Δυστυχώς δεν μένουμε Νορβηγία ή Σουηδία. Στο Ελλαδιστάν είμαστε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2022 18:09 #260590 by Απόστολος Μητσακούλης
Βγήκα βόλτα και περπάτησα στο χιόνι. Γλίστραγε σε αρκετά σημεία. Βρήκα αρκετό κόσμο έξω. Πέσανε πολλά δέντρα, τώρα που πέφτει η θερμοκρασία δν νομίζω ότι περπατιέτε. 

More
26 Jan 2022 01:22 #260604 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θα παίξω λίγο Ghost of Tsushima Legends. 

More
26 Jan 2022 12:02 #260614 by Blood Prince
Γλιστράει πολύ ! Δεν μου αρέσει να περπατάω στο χιόνι. Και εγώ βγήκα να πάω βόλτα το σκυλί.

Βγήκα βόλτα και περπάτησα στο χιόνι. Γλίστραγε σε αρκετά σημεία. Βρήκα αρκετό κόσμο έξω. Πέσανε πολλά δέντρα, τώρα που πέφτει η θερμοκρασία δν νομίζω ότι περπατιέτε. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Jan 2022 12:24 #260615 by Blood Prince

Θα παίξω λίγο Ghost of Tsushima Legends. 

Εγώ είμαι σε φάση να αγοράσω το Black Flag ή το Valhalla. 

[IMG

Peter Baylish

More
26 Jan 2022 18:27 #260625 by Απόστολος Μητσακούλης

Γλιστράει πολύ ! Δεν μου αρέσει να περπατάω στο χιόνι. Και εγώ βγήκα να πάω βόλτα το σκυλί.

Χτές όχι τόσο, περπατούσες στο δρόμο. Σήμερα όμως γλύστραγε πολύ. Μένω κοντά στον Υμιτό, οπότε τα χιόνια δν θα λιώσουν σε μιά μέρα εδώ. Τουλάχιστον έβαλα το αμάξι μπροστά.

More
01 Feb 2022 23:20 #260946 by Blood Prince
Είδα το πρώτο επεισόδιο από την Season 5 B aka 11 , της τηλεοπτικής σειράς Vikings και μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης θυμάμαι τι είχε προηγηθεί , και να φανταστείτε την Season 5 A , την είχα δεί πρίν πολύ πολύ καιρό...πάνω από χρόνο.

Πωρώθηκα τόσο που σκέφτομαι, πρίν ξεκινήσω την The Last Kingdom, να κατεβάσω και την 6 season.

Την βλέπω με αγγλικούς υπότιτλους γιατί βαριέμαι να ψάχνω, και δεν έχω θέμα κατανόησης.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
More
02 Feb 2022 22:42 - 02 Feb 2022 22:44 #260985 by Blood Prince
Θα συνεχίσω την Vikings σήμερα. Χθές είδα τα επεισόδια 11-13 σίζον 5 καθώς διψούσα και για άλλο , και σήμερα λογικά θα δω άλλα δύο. Θα δω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2022 22:44 by Blood Prince.

More
03 Feb 2022 14:30 #260997 by Απόστολος Μητσακούλης
Πινω καφε. Μετα θα κατσω να λιωσω στο ps4.