Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
31 Dec 2021 23:35 - 31 Dec 2021 23:39 #259525 by Blood Prince
Εμείς κόψαμε την βασιλόπιτα από τις 22:30 , και όχι στις 00:00. 

Την βασιλόπιτα την έφτιαξε η μητέρα μου.

Δεν κέρδισα το φλουρί. 

Καλή Χρονιά σε όλους !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Dec 2021 23:39 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2022 13:07 #259575 by Sotiris Greece
Μαζεύω κρυστάλλους στο CU Big Bang, 

More
01 Jan 2022 15:01 #259588 by Απόστολος Μητσακούλης
Κόψαμε βασιλόπιτα. Δν πήρα το φλουρί. Τελευταία φορά που το κέρδισα ξέσπασε πανδημια.

More
07 Jan 2022 21:17 #259879 by Blood Prince

Κόψαμε βασιλόπιτα. Δν πήρα το φλουρί. Τελευταία φορά που το κέρδισα ξέσπασε πανδημια.

Ούτε εγώ το κέρδισα, αλλά είχαμε και τσουρέκι με φλουρί μέσα και έκοβε ο καθένας όποτε ήθελε. Τυχαία αυτό που έκοψα, είχε το φλουρί αλλά στο οικογενειακό τραπέζι το βράδυ της πρωτοχρονιάς δεν το κέρδισα.

Σήμερα ταϊσα τα σκυλιά που έχω , έκανα μπάνιο, και τώρα ετοιμάζομαι να τερματίσω το Brotherhood. Βέβαια θα μείνουν δευτερεύουσες αποστολές ακόμα για να παίξω άλλες δύο μέρες τουλάχιστον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
08 Jan 2022 02:56 #259888 by Aνέστης Αδαμίδης
Αισίως ολοκλήρωσα το user review που ήθελα να γράψω από το πρωί. Κάθε backspace φαινόταν να είναι η πιο αγχωτική στιγμή. Δεν ήξερα αν θα έχανα όλο το κείμενο πάλι.

Ένα στοιχείο που θα ήθελα να προσθέσω, αλλά δε θα κάνω επεξεργασία στο review, είναι αυτή εδώ η εικόνα:  9gag.com/gag/aq2ynLR

Για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι, μπορούν να εντοπίσουν τις ομοιότητες και ενδεχομένως γιατί τα παιχνίδι μου έφερε στο νου αυτό το post.

More
08 Jan 2022 15:41 #259913 by Απόστολος Μητσακούλης

Ούτε εγώ το κέρδισα, αλλά είχαμε και τσουρέκι με φλουρί μέσα και έκοβε ο καθένας όποτε ήθελε. Τυχαία αυτό που έκοψα, είχε το φλουρί αλλά στο οικογενειακό τραπέζι το βράδυ της πρωτοχρονιάς δεν το κέρδισα.

Σήμερα ταϊσα τα σκυλιά που έχω , έκανα μπάνιο, και τώρα ετοιμάζομαι να τερματίσω το Brotherhood. Βέβαια θα μείνουν δευτερεύουσες αποστολές ακόμα για να παίξω άλλες δύο μέρες τουλάχιστον.
Το κορυφαίο είναι ότι κόψαμε επίσης και εμείς με τσουρέκι αργότερα μόνο που έλειπα έξω και το τελευταίο κομάτι που ήταν στην άκρη είχε το φλουρί και μου το δώσαν. Νίκη της παρηγοριάσ δηλαδή. 

More
08 Jan 2022 15:44 #259914 by Απόστολος Μητσακούλης

Αισίως ολοκλήρωσα το user review που ήθελα να γράψω από το πρωί. Κάθε backspace φαινόταν να είναι η πιο αγχωτική στιγμή. Δεν ήξερα αν θα έχανα όλο το κείμενο πάλι.

Ένα στοιχείο που θα ήθελα να προσθέσω, αλλά δε θα κάνω επεξεργασία στο review, είναι αυτή εδώ η εικόνα:  9gag.com/gag/aq2ynLR

Για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι, μπορούν να εντοπίσουν τις ομοιότητες και ενδεχομένως γιατί τα παιχνίδι μου έφερε στο νου αυτό το post.
Είχα χάσει και εγώ το κείμενο μου, ευτυχώς το περνάω πρώτα σε world και στο τέλος το βάζω εδώ.

More
13 Jan 2022 14:10 #260091 by Blood Prince
Δεν κοιμήθηκα χθές βράδυ καθώς είχα αρκετά νεύρα και τώρα έχω τρομερό πονοκέφαλο.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Jan 2022 18:01 #260096 by Απόστολος Μητσακούλης

Δεν κοιμήθηκα χθές βράδυ καθώς είχα αρκετά νεύρα και τώρα έχω τρομερό πονοκέφαλο.
Depon σύγουρα και το βράδυ πέσε για ύπνο λίγο νωρίτερα απ'οτι συνήθος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Jan 2022 21:47 #260193 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα κάτσω να βοηθήσω ένα γνωστό με ένα παιχνίδι που έφτιαξε. Είναι όμοιο με το τηλεπαιχνίδι ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, αλλά το έκανε μόνος του για κάποια εργασία αν κατάλαβα και θέλει feedback.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης