Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
15 Jan 2022 23:41 #260234 by Απόστολος Μητσακούλης
Και εμένα με έπιασε λίγο το development mode xd. Το calendar που έχει ένα site άρχισε να μην δουλεύει σωστά και έψαχνα λύσεις στο github. Τελικά ένωσα μερικές ιδέες που βρήκα απο μορφή html σε php την οποία δουλεύω και έφτιαξα εντολή για sql database ώστε να αποθηκευει τα events :) 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2022 03:12 #260237 by Aνέστης Αδαμίδης
Τώρα κλείνω τα πάντα μήπως και κλείσω κάνα μάτι! Αυτά τα ξενύχτια πρέπει να τα κόψω, μήπως και μπορέσω να μπω σε ένα πρόγραμμα.

More
16 Jan 2022 20:51 #260252 by Aνέστης Αδαμίδης
Το πήρα απόφαση να ξηλωθώ άγρια για να κάνω επιτέλους ένα PC που να είναι αντάξιο της εποχής. Ανάλογα και τις απαντήσεις που θα λάβω βέβαια, μπορεί να φάω κάνα άκυρο ξαφνικά.

More
22 Jan 2022 16:07 - 22 Jan 2022 16:32 #260467 by Blood Prince
Είμαι στο κεντρικό μενού του Assassin's Creed 3 Remastered και απολαμβάνω την μουσική....μου αρέσει που λέγανε πως το πακέτο δεν έχει καλή μουσική και βραβεύτηκε άδικα...σοβαρά ; Η μουσική είναι απόλαυση, μέχρι και να χορέψω στον ρυθμό μου έρχεται.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Jan 2022 16:32 by Blood Prince.

More
22 Jan 2022 17:32 - 22 Jan 2022 17:47 #260472 by Blood Prince
Παρακολουθώ το χιόνι που ρίχνει !

Χιονίζει έξω από το σπίτι μου !

Δεν είμαι ούτε Νορβηγία ούτε Αγγλία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Jan 2022 17:47 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
22 Jan 2022 18:45 #260474 by Απόστολος Μητσακούλης
Εμείς εδώ Αθήνα λίγα πράγματα το μεσημέρι. Βέβαια κάνει πολύ κρύο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Jan 2022 10:25 - 24 Jan 2022 12:29 #260533 by Blood Prince
Χιονίζει αυτή την στιγμή εδώ και έχουμε αναμένο το καλοριφέρ ! Κοιμόμουν μέσα στην ζεστη καθώς έχω και θέρμανση στο κρεβάτι, και έξω κάνει ψοφόκρυο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jan 2022 12:29 by Blood Prince.

More
24 Jan 2022 15:58 #260536 by Απόστολος Μητσακούλης
Το στρώνει κανονικά και εδώ. Δν βλέπεις τίποτα έξω :P

More
24 Jan 2022 16:09 - 24 Jan 2022 16:10 #260538 by Blood Prince

Εδώ ταλαιπωρία. Η βρύση δεν τρέχει νερό γιατί έχει παγώσει και πρέπει να πηγαίνουμε στο βαρέλι, να κουβαλάμε μπετόνια να τα πηγαίνουμε σπίτι......ωραίο να το βλέπεις αλλά ανυπομονώ να τελειώσει η κατάσταση..

Και όταν βρέχει μου αρέσει η βροχή αλλά πλημμυρίζει το σπίτι...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jan 2022 16:10 by Blood Prince.

More
24 Jan 2022 16:15 #260542 by Απόστολος Μητσακούλης

Εδώ ταλαιπωρία. Η βρύση δεν τρέχει νερό γιατί έχει παγώσει και πρέπει να πηγαίνουμε στο βαρέλι, να κουβαλάμε μπετόνια να τα πηγαίνουμε σπίτι......ωραίο να το βλέπεις αλλά ανυπομονώ να τελειώσει η κατάσταση..

Και όταν βρέχει μου αρέσει η βροχή αλλά πλημμυρίζει το σπίτι...
Έχει και τα άσχημα. Αρκετά αυτοκίνητα είναι σταματημένα. Είδα και πολλά που δν μπορούσαν να ανέβουν ανηφόρες. Ε, δν είμαστε και μαθημένοι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince