Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
17 Nov 2021 00:35 #257338 by Blood Prince
Για την ώρα ακούω μέσα από το laptop και έχω βάλει headsets. Δεν έχω θέμα.

Καλά σε περίπτωση που καλέσω παρέα, εννοείται θα το βάλω να ακούγεται από τηλεόραση.

Σίγουρα είναι ότι πρέπει για Home Cinema.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2021 15:31 #257355 by Απόστολος Μητσακούλης
Νομίζω με hdmi δν θα έχεις θέμα στον ήχο. Παλιότερα έπρεπε να τραβήξουμε βελόνα για να έχουμε ήχο στην τηλεόραση.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Nov 2021 12:08 #257370 by Blood Prince
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο αγαλματίδιο κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα...βλέπω κυκλοφορούν γύρω στα 40 € ακόμα και με 20+ των Yennerfer,Ciri, Triss ακόμα και Gandalf..κλπ

Δεν είναι απαραίτητο να προλάβεις συλλεκτική έκδοση για να πάρεις αγαλματίδιο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Nov 2021 20:01 #257376 by Aνέστης Αδαμίδης

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο αγαλματίδιο κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα...βλέπω κυκλοφορούν γύρω στα 40 € ακόμα και με 20+ των Yennerfer,Ciri, Triss ακόμα και Gandalf..κλπ

Δεν είναι απαραίτητο να προλάβεις συλλεκτική έκδοση για να πάρεις αγαλματίδιο.
Προσωπική πρόταση, είναι να δεις στο e-fantasy. Συνήθως έχουν καλές τιμές και τώρα με Black Friday μπορεί να βάλουν καμιά προσφορά. Έχουν αρκετά μεγάλη γκάμα επίσης, νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Nov 2021 01:38 #257379 by Blood Prince
Ναι, το τσέκαρα !

Πέρα από τα πολύ ακριβά, σε normal τιμή έχει στα 40 € για Yen, Ciri, Triss  έχει και Gandalf . Επίσης, βρήκα για Ciri και με 20 € κοντά.

Θα δώ, πάντως. Κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω. 

[IMG

Peter Baylish

More
21 Nov 2021 18:31 #257424 by FortnitePlayer123
Κάθοντας στο PC, παίζοντας fortnite, περιμένοντας κάποιο νέο δώρο από το Fortnite και επίσης βλέποντας νέους οδηγούς για την σεζόν 6. Ένας καλός οδηγός που θα βοηθήσει αρκετά παιδιά είναι ο παρακάτω.  bit.ly/3cBvd8k Πατήστε το link,  δοκιμάστε τον και πείτε αν σας άρεσε.

More
21 Nov 2021 19:13 #257425 by Απόστολος Μητσακούλης
Έξω με φίλους σήμερα. Είδαμε το τελευταίο james bond. Καλό ήταν.

More
25 Nov 2021 19:18 #257481 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοιτάζω καμιά προσφορά για ενισχυτές κιθάρας, μήπως και ασχοληθώ να μάθω καμιά ηλεκτρική. κοιτάζω σε entry level, όχι τίποτα φοβερό. Μέχρι στιγμής έχω βρει κάτι επαρκές, είναι κοντά στο κατοστάρικο.

More
26 Nov 2021 22:57 - 26 Nov 2021 23:01 #257502 by Blood Prince
'Εχω ένα Μαλτέζ 10-11 χρονών και με ακολουθάει παντού αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που φέρεται σαν άνθρωπος.

Είχα κλειστή την πόρτα στο γραφείο μου γιατί είχα ανάψει την θέρμανση, και κανονικότατα μου χτύπησε την πόρτα για να μπεί μέσα...καθώς έχει συνηθίσει να κοιμάται μαζί μου τα βράδια...άλλες φορές είμαι τουαλέτα και πάλι μου χτυπάει την πόρτα.

Αν και είχε φάει δείπνο, σαλάμι και κονσέρβα, του έδωσα σουβλάκι από το πιτόγυρο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2021 23:01 by Blood Prince.

More
26 Nov 2021 23:09 - 26 Nov 2021 23:10 #257503 by Blood Prince

Κοιτάζω καμιά προσφορά για ενισχυτές κιθάρας, μήπως και ασχοληθώ να μάθω καμιά ηλεκτρική. κοιτάζω σε entry level, όχι τίποτα φοβερό. Μέχρι στιγμής έχω βρει κάτι επαρκές, είναι κοντά στο κατοστάρικο.

Α εγώ σκέφτομαι να αγοράσω violin κάποια στιγμή και να πάω σε σχολή για βιολιά....γιατί η μάθηση δεν έχει ηλικία. Μπορώ στα 40, μπορώ και στα 50.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2021 23:10 by Blood Prince.