Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
27 Aug 2021 13:08 - 27 Aug 2021 13:10 #254947 by Blood Prince
Ωραίο το κολύμπι αλλά ξεφλουδίζει το δέρμα μου τώρα από τον ήλιο. Από του χρόνου θα πηγαίνω πιο συχνά.

Την Τρίτη ολοκλήρωσα την ανάγνωση του Hobbit από Τόλκιν και ξετρελάθηκα ! Από Τετάρτη έβαλα το God of War 3 για δεύτερη φορά και σκοπεύω να το παίξω μέχρι την Κυριακή και ότι κάνω. Από Δευτέρα ξεκινάω την ανάγνωση του Lord of the Rings.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Aug 2021 13:10 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2021 21:15 #254956 by Απόστολος Μητσακούλης
Ξεκουράζομαι λίγο. Αύριο έχω πάλι τρέξιμο στη δουλειά.

More
29 Aug 2021 03:31 #254981 by Blood Prince
Είδα στην NOVA και στο Travel Channel κάτι εκπομπές για στοιχειωμένα σπίτια......μου αρέσει που στις εκπομπές παρουσιάζουν τα πνεύματα νεκρών, ως υπαρκτά και μάλιστα έχοντας αποδεικτικά στοιχεία.Μέχρι και εξορκισμό κάνουν για να φύγει το πνεύμα.Μιλάμε έχουν πολύ πλάκα, για μένα που δεν τα πιστεύω αλλά τα παρουσιάζουν με τέτοια σοβαρότητα που κάποιοι μπορούν να τους πιστέψουν όντως, πως έρχονται αντιμέτωποι και συνομιλούν με κακά πνεύματα !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Aug 2021 13:58 #254996 by Blood Prince
Κουρεύτηκα σήμερα και ανακάλυψα άσπρες τρίχες στα μαλλιά ! Δεν τις είχα ξαναδεί !

Βρήκα 3-4 από την πλευρά που είναι το ένα αυτί και άλλες 3-4 από την άλλη. Βρήκα και σε χρώμα ανοιχτό καστανό πρός κόκκινο.

Πάντως εξελίσσομαι σε elder, "σοφός" που λένε. 

[IMG

Peter Baylish

More
30 Aug 2021 13:37 - 30 Aug 2021 13:38 #255030 by Blood Prince
Αποφάσισα φέτος να δω όλα τα παιχνίδια της Chelsea.

Χθές είδα τον αγώνα με Crystal Palace και ξενύχτησα οπότε τώρα σηκώθηκα 13:30 και νυστάζω. zzzzz 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Aug 2021 13:38 by Blood Prince.

More
02 Sep 2021 02:23 #255147 by Blood Prince
Από χθές ξεκίνησα να διαβάζω το πρώτο βιβλίο της τριλογίας του άρχοντα, η συντροφιά του δαχτυλιδιού.

Αν μου αρέσει και μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα αγοράσω και τα επόμενα.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Sep 2021 21:26 - 03 Sep 2021 21:30 #255187 by Blood Prince
Κλασικά διαβάζω άρχοντα. 'Εχω παρατηρήσει πως από τις πρώτες κιόλας σελίδες, η συντροφιά του δαχτυλιδιού, παρουσιάζει διαφορές από την ταινία. 'Οποιος θέλει να νιώθει πως κατέχει το σύμπαν του άρχοντα, να διαβάσει και τα βιβλία.

Επίσης έκανα μπάνιο και τρίμαρα τα γένια.     

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Sep 2021 21:30 by Blood Prince.

More
12 Sep 2021 13:17 #255425 by Aνέστης Αδαμίδης
Έκανε σεισμό κι εγώ αναρωτιόμουν αν πρέπει να βγω έξω ή να κλείσω το pc και να διασφαλίσω τον πύργο 

Προτεραιότητες κυρίες και κύριοι! :lol:

More
12 Sep 2021 14:20 - 12 Sep 2021 14:21 #255426 by Απόστολος Μητσακούλης
Εγώ ήμουνα τουαλέτα όταν έγινε ο σεισμός. Ευτυχώς δν κόπηκε το ρεύμα.
Last edit: 12 Sep 2021 14:21 by Απόστολος Μητσακούλης.

More
13 Sep 2021 14:09 - 13 Sep 2021 14:11 #255443 by Blood Prince
Δεν κατάλαβα κανένα σεισμό !

Την ημέρα που στο forum είχα γράψει πως έβλεπα το ανιμέ witcher, είχε γίνει σεισμός αλλά καθόμουν σε πολυθρόνα και ήμουν εντελώς χαλαρός. Μπορώ να πώ, πως μου άρεσε κιόλας το κούνημα.. λογικά επειδή δεν ήταν μεγάλης έντασης.

Εγώ παρήγγειλα από το βιβλιοπωλείο πολιτεία τις συνέχειες του 'Αρχοντα των Δαχτυλιδιών (Οι Δύο Πύργοι & Η Επιστροφή του Βασιλειά). Αναφέρονται στο τέλος της τρίτης εποχής της μέσης γής. Στο μέλλον σκέφτομαι και για Σιλμαρίλιον, θα δώ.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Sep 2021 14:11 by Blood Prince.