Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
18 May 2022 13:35 #264313 by Blood Prince
Στα προηγούμενα χρόνια για να μην κάθομαι όλη μέρα σπίτι πήγαινα 4 ώρες σε λογιστικό γραφείο αλλά όχι καθημερινά...ήταν αυτό που έκανα πρακτική άσκηση.

Τώρα που βρήκα ΣΟΧ και θα δουλεύω 8 ώρες σε καθημερινή βάση, αποφάσισα να κλείσω ραντεβού για εμβόλιο.

Επίσης κουρεύτηκα πρώτη φορά σε κομμωτήριο μετά από χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2022 20:35 #264406 by Απόστολος Μητσακούλης
Βόλτα στο μικρολίμανο και για καφέ. Απο εποχή καραντίνας είχα να κατέβω εκεί κάτω. Ωραία ήταν.

More
24 May 2022 12:45 #264442 by Blood Prince
Είπα να βάλω PS4 να δοκιμάσω το χειριστήριο πως πάει για να δω αν θα αγοράσω άλλο και μου έβγαλε ενημέρωση αρχείου..έλεος..

Πόσο μου την σπάνε αυτές οι ενημερώσεις κάθε λίγο και λιγάκι..

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 May 2022 19:27 #264468 by Απόστολος Μητσακούλης

Είπα να βάλω PS4 να δοκιμάσω το χειριστήριο πως πάει για να δω αν θα αγοράσω άλλο και μου έβγαλε ενημέρωση αρχείου..έλεος..

Πόσο μου την σπάνε αυτές οι ενημερώσεις κάθε λίγο και λιγάκι..
Νομίζω είχες και καιρό να μπεις γενικά.

More
24 May 2022 19:29 #264469 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Συμβαίνουν και αυτά και εγώ το έχω πάθει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 May 2022 19:32 #264471 by Απόστολος Μητσακούλης
Σπάνια να το πάθω. Ανοίγω την κονσόλα σχεδόν κάθε μέρα.

More
24 May 2022 21:43 - 24 May 2022 21:45 #264473 by Blood Prince

Σπάνια να το πάθω. Ανοίγω την κονσόλα σχεδόν κάθε μέρα.

Εγώ την έχω στο stand by συνέχεια με το κίτρινο φωτάκι αναμμένο.

Η λύση είναι να είμαι offline όταν μπαίνω και όοοταν θέλω κάποιο patch να συνδέομαι. Απλά τα του PS4 upgrade είναι ενοχλητικά γιατί δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό τις περισσότερες φορές.

Εντωμεταξύ αύριο θα κάνω το πρώτο εμβόλιο για covid, το novavax.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 May 2022 21:45 by Blood Prince.

More
25 May 2022 13:10 #264484 by Blood Prince
Δεν κοιμήθηκα καθόλου εχθές. Έκανα το εμβόλιο Covid και λέω να πιω χυμό πορτοκαλάδας και γάλα.

[IMG

Peter Baylish

More
25 May 2022 20:07 #264499 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω αρχίσει να σκάω απο την ζέστη. Δν ανοίγω ακόμα κληματισμό. Το αφήνω για όταν  πιάσουν τα 40άρια.

More
27 May 2022 17:57 #264528 by Blood Prince

Έχω αρχίσει να σκάω απο την ζέστη. Δν ανοίγω ακόμα κληματισμό. Το αφήνω για όταν  πιάσουν τα 40άρια.

Εγώ έχω ανεμιστήρα καινούργιο που αγόρασα πέρσι αλλά δεν ζεσταίνομαι τόσο ώστε να τον ανοίξω. Από Ιούνη και μετά.

Βέβαια δεδομένου πως πιάνω δουλειά , από Ιούνιο, και εκεί θα περνάω 8 ώρες , ελπίζω να έχουν κλιματισμό. Άλλωστε δημόσια υπηρεσία θα είναι δεν μπορεί. Τα απογεύματα θα πηγαίνω παραλία αρκετές φορές.

[IMG

Peter Baylish