Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
05 Feb 2023 23:33 #269536 by Απόστολος Μητσακούλης

Ρώτησα public και κωτσόβολο και μου λένε πως οι next gen κονσόλες είναι εξαντλημένες.

Επιπλέον δεν έχω αποφασίσει ακόμα, Series X ή PS5 .

Οπότε τι κάνω ; Δεν πρόκειται να αγοράσω από κατάστημα αμφιβόλου εμπιστοσύνης  ούτε να πληρώσω μια τιμή πάνω από την  αξία τους . Το PS5 κοστίζει 550 € και πωλείται ακόμα και στα 800 € . Ακόμα και με bundle είναι overpriced.

Θα προσέλθω ο ίδιος δια ζώσης σε κατάστημα να την παραλάβω όταν θα είναι διαθέσιμη όποτε ή από Public ή Κωτσόβολο που είναι στην περιοχή μου για να μην παραγγείλω άλλο και να παραλάβω άλλο.

Για την ώρα συνεχίζω να παίζω στο PS4 . Θα ολοκληρώσω το Uncharted 3 και θα αρχίσω το AC3 Remastered με τα expansions.

Μέχρι το πάσχα θα είναι διαθέσιμες. Ε τι στο καλό. Εντωμεταξύ συνεχίζω και εργάζομαι (και αποταμιεύω) οπότε από χρήματα είμαι ok ,
Κοιτάω και εγώ για να δώ απο διαθεσιμότητα τι παίζει. Σπάνια βλέπω να είναι κάτι διαθέσιμο και αυτό για λίγο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2023 16:43 #269906 by Απόστολος Μητσακούλης
Έκανα ένα ντούζ πρίν απο λίγο μιάς και όλη την μέρα ήμουν στο μετρό και είχα ιδρώση. Τώρα ετοιμάζομαι για hogwarts στο pc. Αν με πορώσει(πιθανόνο ναι) θα το πάρω στο ps4 με το καλό όταν βγεί. 

More
13 Apr 2023 20:06 #270664 by Blood Prince
Το κακό με τον Covid είναι πως θα χάσω το οικογενειακό τραπέζι  και το τσούγκρισμα αυγών αλλά από την άλλη παίρνω αναρρωτική από την δουλειά οπότε παραπάνω μέρες στο σπίτι .

Κάτι headsets που είχα αγοράσει έσπασαν στα καλά καθούμενα και παραγγέλνω άλλα πάμφθηνα εννοείται (>20€) μαζί με καθαριστικά για οθόνη,

Κράτησαν πολύ καιρό πάντως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 May 2023 20:52 - 06 Jun 2023 00:20 #271289 by Blood Prince
Έλεγα ωραία, θα ξεκινήσω το εξ αποστάσεως μηνιαίο σεμινάριο γιατί βαρέθηκα αυτό το πέρα δώθε , δουλειά σπίτι κάθε φορά, εκτός του ότι έχει έξοδα , ταλαιπωρία , κινδυνεύω να πάθω δεύτερη φορά Covid και να κολλήσω τους γονείς μου με ότι συνεπάγεται.

Ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει, κάθε μέρα λέω αυτή είναι η τελευταία μέρα στην δουλειά ,επιτέλους και συνεχίζω...

Ότι χειρότερο να μην ξέρεις πότε θα φύγεις.

Ούτε κάν δεύτερη παράταση θέλω να πάρει καλοκαιριάτικα η σύμβαση, αν πάρει θα πάω αναγκαστικά γιατί με πιέζουν δικά μου πρόσωπα, εγώ κουράστηκα πλέον εφόσον πρόκειται για προσωρινή δουλειά με βασικό μισθό .

Την μόνιμη δουλειά περιμένω πως και πως αλλά θα πρέπει να περιμένω για μετά τις εκλογές για τα οριστικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jun 2023 00:20 by Blood Prince.

More
06 Jun 2023 00:25 #271399 by Blood Prince
Μέχρι τώρα δούλευα τα πρωινά και είχα ελεύθερο χρόνο τα απογεύματα. Τώρα συμβαίνει το αντίστροφο. Ελεύθερα τα πρωινά και απασχολημένος τα απογεύματα για 6 ώρες παρακαλώ αλλά τουλάχιστον είμαι εξ αποστάσεως. Το μόνο θέμα , αν κοπεί το internet, οπότε θα έχει πολύ πλάκα.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Jun 2023 13:14 #271434 by Blood Prince
Μου αρέσει που λατρεύω τις αράχνες στα soulsborne (Quelaag ftw ) και στο δωμάτιο όπου κοιμάμαι , πέτυχα ολόκληρους ιστούς αράχνης και βρήκα μια να περπατάει στο ταβάνι , προσπάθησα να την σκοτώσω αλλά μου ξέφυγε .

Πάλι καλά που δεν είναι δηλητηριώδης όπως στην Αυστραλία.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Jun 2023 13:42 #271435 by Blood Prince
H αράχνη μπορεί να μου ξέφυγε αλλά έπαθε μεγάλη ζημιά γιατί έβαλα ηλεκτρική σκούπα και κατέστρεψα όλους τους ιστούς που είχε δημιουργήσει εδώ και χρόνια ; !

Μάλλον για αυτό δεν με έφαγαν τα κουνούπια πέρσι το καλοκαίρι και δεν είχα μύγες....

[IMG

Peter Baylish

More
21 Jun 2023 13:21 - 21 Jun 2023 13:26 #271707 by Blood Prince
Έκανα διάφορες ασκήσεις σανίδας plank , η καλύτερη γυμναστική θεωρώ .

Συνήθως έκανα 3 set των 10 επαναλήψεων την άσκηση με μισό λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στο set . Και για την αυτούσια plank , στάθηκα στην ίδια θέση για 45 δευτερόλεπτα x 3 φορές όμως με 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα μόνο ενδιάμεσα....σε καλή φόρμα είμαι δεδομένου πως από Δευτέρα ξεκίνησα να γυμνάζομαι .

Μου έρχεται να κάνω και το βράδυ αλλά καλύτερα μια φορά την ημέρα για να ξεκουραστούν οι μύες.

Εντωμεταξύ σκέφτομαι πως έδωσα ήδη 125 € για videogames αν συνυπολογίσω το χειριστήριο για το 2023 ενώ θα μπορούσα να πήγαινα κατευθείαν για Series X   , αλλά ένα dualshock 4 το χρειαζόμουν , άρα δεν μετανιώνω,

Πιο πολύ μετάνιωσα για το House of Ashes αλλά ήθελα ένα παιχνίδι στο στύλ Until Dawn. Πάντως στο gamepass δεν είναι ούτε το Sekiro άρα....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jun 2023 13:26 by Blood Prince.

More
15 Jul 2023 01:00 #272004 by Blood Prince
Τι να κάνω με αυτή την ζέστη και την υγρασία στο full ; Έχω ένα μαλτεζάκι να μου κάνει παρέα , κατά τα άλλα η βαρεμάρα πάει σύννεφο.

'Ακουσα μουσική και λέω να συνεχίσω το Θησαυρός της Δαμασκού. Είμαι σελ.300/600 πάνω κάτω. Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου το προχώραγα με γρηγορότερους ρυθμούς. Πάντως έχω μπει σε αραβικό κλίμα προτού αρχίσω Vikings και Saxons .

[IMG

Peter Baylish

More
21 Jul 2023 21:49 #272185 by Blood Prince
Πήγα να τριμάρω τα γένια, νόμιζα πως είχα ρυθμίσει την μηχανή στα 9 m.m και ήταν στο 3 m.m .

Όταν το κατάλαβα ήταν αργά αλλά δεν πειράζει σε μια εβδομάδα θα είναι όπως τα θέλω.

[IMG

Peter Baylish