Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
27 May 2022 18:04 - 27 May 2022 18:08 #264529 by Blood Prince
Τακτοποίησα την βιβλιοθήκη μου σήμερα και πήγα στην αποθήκη κάποια άχρηστα πράγματα πχ CD που δεν χρησιμοποιώ ώστε να έχω χώρο για άλλα βιβλία.

Φέτος ξόδεψα 93 € στην αγορά βιβλίων και άλλα δύο που θα αγοράσω σε ένα μήνα Βάπτισμα του Πυρός από Witcher και Θύελλα από Ατσάλι Τόμος 2 , αναμένεται να ξεπεράσω τα 100 € αλλά θα τα καλύψω μέσω της δουλειάς στην οποία θα έχω σταθερό μισθό και όχι όπως στον ιδιωτικό τομέα που αρκετές φορές πάμε και αμισθί ή με μπλοκάκι οπότε no prob.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 May 2022 18:08 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2022 18:57 #264533 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σε λίγο θα βγω για καφέ. 
​​​

More
27 May 2022 21:43 #264536 by Απόστολος Μητσακούλης

Έχω αρχίσει να σκάω απο την ζέστη. Δν ανοίγω ακόμα κληματισμό. Το αφήνω για όταν  πιάσουν τα 40άρια.

Εγώ έχω ανεμιστήρα καινούργιο που αγόρασα πέρσι αλλά δεν ζεσταίνομαι τόσο ώστε να τον ανοίξω. Από Ιούνη και μετά.

Στο ίδιο σκεπτικό είμαι και εγώ. Έχω αερόθερμο το οποίο έχει και λειτουργία ανεμηστήρα. Χρησιμοποιώ αυτό. Τα φίλτρα του κληματιστικού τα καθάρισα για να είμαι έτοιμος μόλις πιάσουν τα 40άρια.

More
19 Jun 2022 02:29 #265096 by Blood Prince
Η δουλειά είναι σίγουρα αναγκαίο κακό και σε κανέναν δεν αρέσει.

Δεν πρόλαβα να ξεκινήσω και αρχίζω να σκέφτομαι τα σαββατοκύριακα, τις άδειες, τις αργίες κλπ

Παρόλα αυτά βρίσκω ευκαιρία να αρχίσω τα μπάνια και έχω κάνει ήδη το πρώτο αν και κάθισα λίγο.

Μια χαρά ήταν η θάλασσα ζεστή και κολυμπούσα και γρήγορα παρόλο που δεν γυμνάζομαι καν.

Σκοπεύω να κάνω τρεις φορές την εβδομάδα και να κάθομαι 1 ώρα. Καλά για παραλία χλωμό, όταν λέω μπάνιο εννοώ μόνο κολύμπι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Jul 2022 22:12 #265443 by Blood Prince
Το laptop έχω πάνω από μια εβδομάδα να το ανοίξω. Συνήθως σερφάρω από το κινητό αλλά τώρα το άνοιξα επειδή προσπάθησα να συνδεθώ στο gameworld από το κινητό και δεν μπορούσα.

Τα κλασικά. Από 14 Ιούνιου διαβάζω το πρώτο βιβλίο από το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου. 900 σελίδες είναι και θα το ολοκληρώσω από εβδομάδα. Μετά ξεκινάω το δεύτερο.

[IMG

Peter Baylish

More
02 Sep 2022 17:16 #266380 by Απόστολος Μητσακούλης
Αυτές τις μέρες ψάχνω για καρέκλα γραφείου μιας και αυτή που έχω έχει βγάλει τα χρονιάκια του.

More
03 Sep 2022 18:58 #266450 by Blood Prince
Από 14 Ιουνίου και μετά διάβασα το Game of Thrones και το Clash of Kings.

Τώρα διαβάζω το Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου που περιέχει και πληροφορίες για τους Targaryens που προβάλλονται στην τηλεοπτική σειρά αυτές τις μέρες. 

[IMG

Peter Baylish

More
06 Sep 2022 17:28 #266481 by Blood Prince
Πήγα κολύμπι στην θάλασσα.

Πολύ ωραία η αίσθηση μέσα στο νερό. Είχε δροσιά και τώρα ζεσταίνομαι. 

Σκοπεύω να κολυμπάω και τον Οκτώβριο αν τα καταφέρω. 

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
06 Sep 2022 21:37 #266483 by Απόστολος Μητσακούλης
Βόλτες σε μαγαζιά για έπιπλα. Οι τιμές είναι λίγο στα ύψη. Μάλλον θα πάω jumbo να τελειώνω :P

More
07 Sep 2022 16:15 #266486 by Blood Prince
Γύρισα από την δουλειά, και έφαγα μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας, μούρλια.

Τώρα θα συνεχίσω το Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου ωστόσο σκέφτομαι πως στις 13 του μήνα κλείνω 3 μήνες δουλειά και νιώθω πως θα ήθελα να πάρω αναβολή για κάνα μήνα να αράξω ωστόσο αυτό δεν γίνεται. 

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης