Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
26 Apr 2014 02:31 #143701 by Γιώργος Λόλας

Nicko wrote:

SirLvr wrote: Ένα νέο video του Watch Dogs στο PC μας δείχνει την επίδραση των καιρικών συνθηκών στο περιβάλλον και την αλλαγή του φωτισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αρκετά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

[youtube:3tepthuo]

[/youtube:3tepthuo]

το βιντεο δεν υπάρχει πια δεν θα το δω ποτε :cry:

Αντικατέστησα το link του βίντεο με άλλο που λειτουργεί κανονικά. Μπορείς τώρα να το απολαύσεις :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2014 23:34 #143722 by Αντώνης Καλογερής
Θα είναι παιχνιδάρα.Ήδη απ'τα trailer και τα gameplay που έχω δει περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει στην αγορά!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
27 Apr 2014 12:58 #143733 by Σάββας Κριαρής
Παιδιά εγώ έχω μπερδευτεί, δεν είναι και όλα τα video στη σωστή ανάλυση, dowgrade τελικά έχει γίνει??? Γιατί για PS4 πολλά ακούγονται....

More
27 Apr 2014 17:33 #143742 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Watch Dogs
Όχι δεν έχει γίνει downgrade.

Στο κανάλι του Watch Dogs στο youtube έκαναν unboxing την Limited Edition.
[youtube:14w1ea0v]
[/youtube:14w1ea0v]

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

More
28 Apr 2014 10:00 #143761 by Jester
Replied by Jester on topic Watch Dogs

Sotiris wrote: Όχι δεν έχει γίνει downgrade.

Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο downgrade. Αν αναφερόμαστε στην ανάλυση, τότε για το PS4 αυτή θα είναι 1080p, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ubisoft , με το frame rate στα 30fps.

Ωστόσο, εύκολα μπορείς να βρεις συγκριτικά video όπως το παρακάτω, που δειχνουν ότι από πλευράς ποιότητας (υφές, εφέ φωτισμού και εκρήξεων, σκιές και ανακλάσεις κλπ.) το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με ό,τι είχαμε δει αρχικά στην E3. Αυτό, εάν ισχύει, είναι ένα είδος downgrade.

[youtube:wlpn81tb]
[/youtube:wlpn81tb]

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
28 Apr 2014 11:25 #143764 by tony g
Replied by tony g on topic Watch Dogs
βασικά έχει γίνει downgrade σε σχέση με αυτά που είχαμε δει στο demo της E3 2012. και γι αυτό το community βράζει. Όπως downgrade έγινε και στο dark souls 2 κατά κοινή ομολογία χρηστών και της developer εταιρείας. Είναι ένα καινούριο φαινόμενο. "Κοίτα πόσο ωραία γραφικά έχω" "True immersive experience" etc. "α τελικά ναι, κατά τη διάρκεια του development cycle είχα κάποια προβλήματα. Αλλά σημασία έχει το gameplay. Πάνω από όλα έτσι;; Βέβαια όλη μου η παρουσίαση βασιζόταν στα γραφικά αλλά δε βαριέσαι;Το πήρες το game..."

More
28 Apr 2014 12:25 #143765 by Σάββας Κριαρής
Δυστυχώς πιστεύω ότι τέτοιου είδους κινήσεις στρέφουν όλο και πιο πολύ τους gamers στην πειρατεία γιατί νιώθουν όλο και πιο πολύ εξαπατημένοι... Εγώ δεν θα είχα θέμα να μου το παρουσίαζαν από την αρχή όπως είναι και το Drak Souls 2 και τώρα το Watch Dogs (αν ισχύει). Απλά το να πάρεις Limited και να κάνεις και pre order και εν τέλει να μην ξέρεις τι θα αντικρίσεις?? Τελειώσαν αυτά για μένα.. Μετά το release πλέον καθώς έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου με τέτοιου είδους "πολιτικές" που ακολουθούν οι εταιρίες.

More
08 May 2014 19:45 #144365 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο τρέιλερ της Ubisoft που δείχνει το πρόσωπο του Aiden και τους 5 χαρακτήρες που θα τον συντροφεύσουν!

Πως τους είδατε? Αυτό με τον Jordi Chin που δεν γνωρίζουμε κανένα στοιχείο του τον κάνει IMBA από μόνο του.

[youtube:1zm9xd6m]
[/youtube:1zm9xd6m]

Η Clara Lille απ' την άλλη...πολύ σαύρα δυστυχώς. Ελπίζω να δούμε καμιά ωραία παρουσία στο παιχνίδι. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 May 2014 19:54 #144464 by John
Replied by John on topic Watch Dogs
Καλησπερα πριν απο λιγο "ανακοινωθηκε" σε αρκετα gaming sites και στην επισημη σελιδα της Sony οτι το Watch Dogs για το PS4 οχι μονο θα εχει μια ωρα επιπλεον και 1080p αλλα θα τρεχει και στα 60FPS οριστε το link:
www.playstation.com/en-us/games/watch-dogs-ps4
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ:
"Ο κοσμος του Watch Dogs ζωντανευει στο PS4 με τα καλυτερα γραφικα απο οτι στις αλλες κονσολες με αποκλειστικο περιεχομενο(αποστολες) που βρισκονται μονο στις κονσολες playstation.Χακαρε τα πανταμ καθως διασχιζεις τον υποκοσμο του Chicago καθως βιωνεις το Watch Dogs με τετοιο τροπο που μονο το PS4 μπορει να προσφερει,στα 60 καρε ανα δευτερολεπτο σε 1080p (πιξελς) αναλυση"

Αν βρειτε καποιο λαθος στη μεταφραση συγνωμη ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω απο μονος μου απλα διαβαστε την πρωτη παραγραφο του κειμενου
Να υπενθιμησω οτι πολυ σημαντικο ειναι οτι μπορει να ειναι στα 60 FPS αλλα το ποσο σταθερο στα 60 ειναι, αυτο μενει να αποκαλυφθει την ημερα κυκλοφοριας του(27\5\2014)(να ελεγξετε το eurogamer.net για comparison της αποδοσης σε σχετικα βιντεο του) μπορει να ειναι στα 60 αλλα στις δυσκολα περιβαλλοντικα καταστασεις με εκρηξεις κτλ να πεφτει στα 30-40 FPS απλα κινδυνολογο λιγο για να μην απογητευτουν οσοι προτρεχουν αν βεβαια αποδειχθει οτι ειναι ολα ενταξει και σταθερο στα 60 ή με λιγη πτωση στα 55-59 σταθερα τοτε ολα θα ειναι ενταξει και θ ευχαριστηθουμε το παιχνιδι οπως πρεπει μενει να το επιβεβαιωση η Ubi παντως για οσους ενδιαφερομενους τα 60 FPS ειναι ιδανικα για gaming ακομη και τα 30 FPS αρκει να ειναι σταθερα αλλα στα 60 σταθερα ειναι ακομη καλυτερα, απλο

More
10 May 2014 21:28 #144467 by John
Replied by John on topic Watch Dogs

Jester wrote:

Sotiris wrote: Όχι δεν έχει γίνει downgrade.

Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο downgrade. Αν αναφερόμαστε στην ανάλυση, τότε για το PS4 αυτή θα είναι 1080p, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ubisoft , με το frame rate στα 30fps.

Ωστόσο, εύκολα μπορείς να βρεις συγκριτικά video όπως το παρακάτω, που δειχνουν ότι από πλευράς ποιότητας (υφές, εφέ φωτισμού και εκρήξεων, σκιές και ανακλάσεις κλπ.) το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με ό,τι είχαμε δει αρχικά στην E3. Αυτό, εάν ισχύει, είναι ένα είδος downgrade.

[youtube:2463935k]
[/youtube:2463935k]

Δεν ξερω αν το εχει αναφερει ηδη κανεις αλλα το βιντεο που εχεις αναρτηση, στη δεξια οθονη-πλευρα του βιντεο ειναι απο ps3 το οποιο ετρεχε σε debug mode(για αυτο λειπουν και σκιες) και τα textures (υφες) του αυτοκινητου ειναι σαν ps2 εκδοση ριχνουν λασπη μην τους ακους αν δεις τα trailer για το ps4 θα μεινεις εχουν τετοια λεπτομερεια για ps4 παιχνιδι που ειναι σιγουρο, θα το απολαυσεις και απο σεναριο, gameplay οσοι πηγαν στο event της Ubi ολοι λενε τι υπεροχο game ειναι και απο γραφικα δεν παει πισω