Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
02 Aug 2013 19:06 #129979 by Bobby
Replied by Bobby on topic Watch Dogs

SirLvr wrote: Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Limited Edition του Watch Dogs , το οποίο θα περιέχει τη φιγούρα του πρωταγωνιστή, τη μάσκα του, το soundtrack του παιχνιδιού και διάφορα άλλα "καλούδια".

Παιδια εγω δεν βρισκω την limited στα ελληνικα καταστηματα.Βρισκω μονο την vigilante και την dead-sec ξερει κανεις αν θα κυκλοφορησει μονο στο εξωτερικο?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2013 19:09 #129980 by Βασίλης Καμακάρης
Μέχρι στιγμής αυτές υπάρχουν.

More
03 Aug 2013 11:32 #130039 by Γιώργος Λακαφώσης
Το μόνο που πιστεύω ότι θα κρατήσει το Watch Dogs "περήφανα" απέναντι στο GTA 5 είναι η έκταση του κόσμου του όπως και ο βαθμός αλληλεπίδρασής του παίκτη με αυτόν.

More
14 Aug 2013 16:59 #130472 by Κώστας Λάβαρης
Είμαι ενθουσιασμένος που το βασικό όπλο στο παιχνίδι θα είναι το hacking. Στο Sleeping Dogs μπορούσες να χακάρεις διάφορα και ήταν ένα στοιχείο που μου άρεσε. Περιμένω να δω πόσο έντονο θα είναι αυτό στο Watch Dogs.

[youtube:11uyry9t]
[/youtube:11uyry9t]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
18 Aug 2013 10:56 #130581 by eliminator
Replied by eliminator on topic Watch Dogs
Θα είναι πολύ έντονο γιατί υποτίθεται όλοι και όλα είναι τσιπαρισμένα επομένως χακάρονται και αν λάβουμε υπόψιν τα μέχρι τώρα videos που έχουν διαρρεύσει, θα χακάρεις κάθε λίγο και λιγάκι.

More
04 Sep 2013 22:13 #131649 by Βασίλης Καμακάρης
Για να δούμε ένα Gameplay 14 λεπτών για το Watch Dogs. Το video είναι αναλυτό αρκετά καθώς σας παρουσιάζει τι μπορείτε να κάνετε στην πόλη. Απολαύστε:

[center:2m820cxh][youtube:2m820cxh]
[/youtube:2m820cxh][/center:2m820cxh]

More
05 Sep 2013 01:56 #131660 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Όσο περνάει ο καιρός, πιστέυω πως θα είναι μεγάλη παιχνιδάρα, αν έχει κάτι από Deus EX όπως μου φάινεται, cyberpunk και άγιος ο θεός...δε μπορώ να περιμένω!!

More
05 Sep 2013 09:37 #131666 by Χριστιάνα Θάνου
Από αυτό το video που είδα έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις. Η μία είναι ότι βγάζει άσπρες γραμμούλες κοντά στα objectives όπως και στο Assassin's Creed και η δεύτερη ότι το slow motion shooting μοιάζει λίγο με το Dead Eye από το Red Dead Redemption. Βέβαια μπορεί έτσι να μου φαίνεται εμένα....

More
06 Sep 2013 21:56 #131750 by Nikos TeachOne
Replied by Nikos TeachOne on topic Watch Dogs
Στο περίμενε όλα τα καλά Games!

More
06 Sep 2013 23:37 #131776 by Γεώργιος Μανταφούνης
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται! Περιμένουμε και αυτό λοιπόν...