Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
07 Sep 2013 00:19 #131790 by Γιώργος Γκ.
Replied by Γιώργος Γκ. on topic Watch Dogs
Λιγο ακυρο κατα την γνωμη μου να συνδιασεις χακινγκ με οπλα ! Αλλα και απο τα βιντεο που εχω δει ειναι πολυ ωραιο και συγουρα θα το παιξω !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2013 00:58 #131802 by Γιάννης Σκιαδάς
Ναι αλλά από ότι ξέρω είναι πρώτη φορά συνδυασμένο ένα hacking παιχνίδι με ένα open world και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσουμε αν κι εγώ πιστεύω πως πάει για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2013 γιατί φαίνεται τρομερό και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο single player αλλά και στο multiplayer. Συν ότι για μένα αυτή τη στιγμή ubisoft σημαίνει εγγύηση και για τα γραφικά αλλά και για το gameplay.

More
11 Sep 2013 16:32 #132102 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 11/9/13] Σήμερα η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ με όλες τις πληροφορίες της DedSec Edition.

[center:wzz7pb49][youtube:wzz7pb49]
[/youtube:wzz7pb49][/center:wzz7pb49]

Περιλαμβάνει όσα και η Limited Edition (που τώρα ονομάζεται Vigilante Edition) με ορισμένες μικρές διαφορές.

Αναλυτικά η Dedsec Edition διαθέτει:
- Φιγούρα 23 εκατοστών του Aiden Pearce
- Το παιχνίδι σε Steelbook
- Artbook 80 σελίδων
- 4 Augmented reality κάρτες
- 3 κονκάρδες
- Χάρτη της πόλης του Σικάγο
- Το επίσημο soundtrack
- Αποκλειστικά in-game όπλα, οχήματα και boosters

Το κόστος της ανέρχεται στα 110 ευρώ ενώ μπορείτε να αποκτήσετε και το άγαλμα του Aiden Pearce ξεχωριστά έναντι 37 ευρώ!.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίε ς

More
27 Sep 2013 22:06 #132917 by Βασίλης Καμακάρης
Η Ubisoft μας ανακοίνωσε ότι το Watch Dogs στις Next-Gen κονσόλες θα τρέχει στα 30fps . Με αυτή την κίνηση μας καθησυχάζουν ότι δεν θα έχουμε πτώσεις του frame rate.
Τι λέτε εσείς?

[center:1foz3x2f][youtube:1foz3x2f]
[/youtube:1foz3x2f][/center:1foz3x2f]

More
28 Sep 2013 01:59 #132924 by Γιάννης Παπαστεργίου
Αν ειναι 30 καλα θα ειναι. Αλλα επειδη ειναι open word το κοβω να βαραει 25αρια ειδικα στο PS3 εκτος κι αν το παιξεις ρε παιδι μου σε κανενα ντουκι PC με καλη CPU και καρτα γραφικων.

More
30 Sep 2013 02:20 #132999 by Vagelis Azariadis
Replied by Vagelis Azariadis on topic Watch Dogs
Είναι σαν Assassin's Creed σε 21 αιωνα, είσαι χάκερ. Πρέπει να πω κιάλλα;; MUST BUY

More
30 Sep 2013 16:37 #133028 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Watch Dogs
είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένω πραγματικά σαν ναρκωμανής τη δόση του. καθόμουν και έβλεπα το 14λεπτο gameplay και ήξερα πλέον πως αυτό πρέπει day one να είναι στα χέρια μου. ακόμα και από την παρουσίαση του PS4 που το δείξανε μου πέσανε τα σαγόνια! εύγε για την ubisoft που θα με τρελάνει!

More
30 Sep 2013 20:14 #133034 by Γιώργος Εγγλέζος
Απ'τα παιχνίδια που περιμένω πώς και πώς. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η άδικη κατά κάποιο τρόπο σύγκρισή του με το GTAV από κάποιους. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε ένα φιλόδοξο καινούριο παιχνίδι που προσπαθεί να εδραιωθεί στο χώρο, με ένα ήδη υπάρχον παιχνίδι το οποίο έχει ήδη μια δυνατή βάση φανατικών οπαδών. Βεβαίως δεν αναμένεται να κτυπήσει το Grand Theft Auto στα ίσια, αλλά πιστεύω ότι θα στείλει ένα μήνυμα ότι ''είναι εδώ''. Παρ'όλ'αυτά είναι ακόμα νωρίς, θα δούμε το αποτέλεσμα όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει! Μέχρι τότε περιμένουμε!

More
08 Oct 2013 18:21 #133502 by Βασίλης Καμακάρης
Η Ubisoft υπόσχεται με το νέο τίτλο να γονατίσει για τα καλά το pc σας παρουσιαζοντας τις απαιτήσεις που θα πρέπει να έχει το μηχάνημα σας.

More
09 Oct 2013 17:12 #133569 by Σουλ
Replied by Σουλ on topic Watch Dogs
Πάρα πολύ καλό! Το περιμένω πως και πως!