Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
08 Jun 2014 00:49 #145499 by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ
Watch Dogs PC - Real ULTRA PC Quality using own XML Profile
[BBvideo 560,340:1k7607y9]
[/BBvideo:1k7607y9]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2014 13:15 #145702 by Andrew
Replied by Andrew on topic Watch Dogs
Παιδιά καλησπέρα σε όλους μου συνεβει το εξής επειδή το έψαξα πολύ στην Ελλάδα και δεν είδα τίποτα ούτε λύση :

Παίζω το watch dogs σε ps4 και καθώς έχω φτάσει σε level 45 ξαφνικά γίνετε ένα κυνηγητό με ένα haker αποστολή και χάνω όταν με ξανά βάζει στο παιχνίδι (αφού πρώτα έχω ξεκλειδώσει όλα τα skill)
φαίνονται όλα τα skill δεν λειτουργεί κανένα ούτε την πόρτα στα σπίτια που είναι διασκορπισμένα στο παιχνίδι δεν μπορώ να ανοίξω και κανένα άλλο αυτό είναι το πρώτο.

Αφού ξεκινάω το παιχνίδι πάλι από την αρχή kαι έχω φτάσει στο 25 lvl κώλυσε στο laoding στο 90% το παιχνίδι το αντιστοιχο πρόβλημα το βρήκα και στο forum τις ubi

το link : forums.ubi.com/showthread.php/88 ... 1d80beaed8

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό συμβαίνει σε κάνα άλλον ; Και αν υπάρχει λύση και τι να κάνω και δεν επιτρέπεται για τέτοια εταιρεία να έχει αυτά τα προβλήματα.

Ευχαριστώ. :-k :-k :-k :x :x :x :x :x :x

More
29 Jun 2014 22:29 #146225 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα στο Xbox One. Αυτό που θα σου συνιστούσα σε πρώτη φάση είναι να επαναεγκαταστήσεις ξανά το Watch Dogs. Επίσης, την στιγμή που σου κολλάει το game εμφανίζεται blue screen με κάποιον κωδικό που να σχετίζεται με το error αυτό;

More
25 Aug 2014 18:39 #148574 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic Watch Dogs
το αγορασα για XBOX One μπορω να πω εμεινα ευχαριστημενος (καλα θα ηταν να μπορουσα να το παιξω στον υπολογιστη μου αλλα αυτο απαιτει να τα σκασω χοντρα για αναβαθμιση οποτε δεν προβλεπεται)

Με εκτίμηση

More
25 Sep 2014 14:46 - 25 Sep 2014 14:46 #149864 by Αλκμήνη Καζάνα
Καινουργιες αποστολες και καινουργιο storyline στο DLC Bad Blood του Watch dogs, οπως επισης εξοπλισμοςμ ρουχισμος και το αυτοκινητακι του T-Bone ειστε ετοιμοι εσεις που εχετε το Season Pass; Αλλα και οι μη; Ερχεται για ολους στις 30 Σεπτεμβριου.
Last edit: 25 Sep 2014 14:46 by Αλκμήνη Καζάνα.

More
25 Sep 2014 17:46 #149867 by Νικολής Ασημάκης
Θα το τσιμπήσω σίγουρα για το Wii U. Ξέρει κανείς αν θα έχει μέσα κάποιο από τα DLC ή θα είναι vanilla version;

More
28 Sep 2014 18:04 #149963 by Thodoris
Replied by Thodoris on topic Watch Dogs
Δεν μας είπε και πολλά το watch dogs.Κρίμα τόση διαφήμιση.

More
09 Nov 2014 22:06 #151879 by Αντώνης Καλογερής
Eντάξει,καλό ήταν,αλλά όχι και το τρελό παιχνίδι που περιμέναμε όλοι με το hype που είχε γίνει.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
06 Dec 2015 09:32 - 08 Dec 2015 10:48 #172544 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πιστεύω ότι η Ubisoft αδίκησε τον εαυτό της δημιουργώντας μεγαλύτερο hype από τη συνολική ποιότητα του τίτλου. Αν κρατούσε τη μπάλα πιο χαμηλά, πολλοί περισσότεροι θα έλεγαν "τι παιχνιδάρα είναι και τι έξυπνα που εισάγεται και υλοποιείται το hacking", παραληρώντας για τα τρομερά γραφικά στις κονσόλες σε αντίθεση με τα PC. Αντί για όλα αυτά, οι προσδοκίες ήταν τεράστιες περιμένοντας άπαντες τον τίτλο που θα χτυπούσε στα ίσια το Grand Theft Auto V. Στην πράξη κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Από την άλλη, χωρίς αυτή τη διαφήμιση προφανώς οι πωλήσεις του Watch Dogs θα κυμαίνονταν σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με αυτές του GTA V, που είναι σχεδόν έξι φορές μεγαλύτερες , ενώ αμφότερα τα games είναι multiplatform.

Όσον αφορά το Bad Blood dlc του παιχνιδιού, μπορώ να πω ότι πω ότι η ιστορία του μου κράτησε αρκετά το ενδιαφέρον ελέγχοντας τον σαφώς πιο badass T-Bone και το τηλεκατευθυνόμενο κατοικίδιό του, Eugene(!), μαζί με τα υπόλοιπα οπλικά του συστήματα, που εντυπωσιάζουν. Παίζοντας στο Realistic το τερμάτισα σε οκτώ ώρες όσον αφορά το βασικό campaign, καθώς αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο συνεχίζοντας ως προς αυτό από το δεύτερο μέρος του βασικού Watch Dogs.
Last edit: 08 Dec 2015 10:48 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
03 Aug 2016 10:28 #185739 by Γιώργος Φιλίππου
Όσο καλό και αν είναι το 2 εγώ δεν το παίρνω. Απογοήτευση ήταν το πρώτο κατά την γνώμη μου.Όλο τα ίδια πράγματα έκανα και από το story το παιχνίδι δε λέει πολλά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.