Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
27 May 2014 16:20 #145105 by giorgos xristodoulou
Replied by giorgos xristodoulou on topic Watch Dogs
με
8GB Ram
Inter Core i3 550 3.2 GHz
MSI R7 240 2GB DDR3
θα μπορω να παιξω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2014 21:32 #145107 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Watch Dogs
Ναι αλλά στα low settings όλα off και ανάλυση στα 1080p αν σε περίπτωση κολλάει στην μέγιστη ανάλυση θα την κατεβάσεις πιο κάτω. Μπορείς να κάνεις και δοκιμή και στα medium settings και αναλόγως βλέποντας ορίζεις τα ανάλογα settings για τα γραφικά.

More
27 May 2014 23:52 #145114 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Όταν θα πάρω το PS4 τότε θα το τιμήσω μέχρι τότε υπομονή :D

More
29 May 2014 09:41 #145164 by Παντελής Δασκαλέλος
Για το Watch Dogs δεν έχω πολλά πράγματα να προσθέσω, πέρα από ότι ανέφερα στο review. Προσωπικά το θεωρώ ένα εξαιρετικά αξιόλογο Action-Adventure που όμως δεν προσφέρει κάτι το τόσο πρωτοποριακό, αφού δανείζεται αρκετούς μηχανισμούς από άλλες αντίστοιχες κυκλοφορίες. Όπως και να έχει πάντως η Ubisoft θέτει τις βάσεις για ένα νέο IP που πιστεύω ότι θα μας απασχολήσει περισσότερο στο μέλλον.

More
29 May 2014 14:00 #145167 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Κυκλοφόρησε το είδαμε, κάποιο το πιάσανε και στα χέρια τους και οι εντυπώσεις μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου είναι άκρως θετικές. Επομένως λογικό ήτανε και οι πωλήσεις να είναι στα ύψη. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ .

More
29 May 2014 21:58 #145184 by Dimitris Xios
Replied by Dimitris Xios on topic Watch Dogs
Μήπως ξέρει κάποιος γιατί λέει ότι η κάρτα γραφικών βγάζει Fail ? Η φώτο προέρχεται από το system requirements lab.
Attachments:

More
30 May 2014 01:54 #145192 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Watch Dogs
Είναι κατώτερη η κάρτα γραφικών σου λόγω laptop με σύγκριση desktop. Το game θα στο τρέξει σίγουρα στα low με medium settings.

More
30 May 2014 04:29 #145195 by Μάνος Γρυπάρης
Είχα την τύχη να παίξω το Watch Dogs στο live streaming της Τρίτης. Μπορώ να πω ότι το gameplay με άφησε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένο. Αντίθετα, το story ήταν αδιάφορο και κάπου ένιωσα να χάνομαι ανάμεσα στις αποστολές. Οι χαρακτήρες εμφανισιακά μοιάζουν έντονες προσωπικότητες, αλλά τόσο η αραιή παρουσία τους, όσο και οι μέτριες ερμηνείες τους δεν πείθουν, κυρίως επειδή το σενάριο είναι κακογραμμένο και αδιάφορο.

Υπάρχει ένα ικανοποιητικό ρεπερτόριο όπλων για όσους θέλουν αντί για Stealth να το πάνε σε Action Shooter, το skill tree παρουσιάζει ενδιαφέρον κι είναι αρκετά απλό στη χρήση ενώ μου άρεσαν πολύ τα hacks του Aiden.Είχαμε επίσης την ευκαιρία να παίξουμε online με αντιπάλους οι οποίοι εισέβαλαν στο παιχνίδι μας.

Δείτε αναλυτικά τα πρώτα τρία parts που μεταδόθηκαν live στο twitch.tv/lordwintergw

[BBvideo 560,340:7kjle1nn]
[/BBvideo:7kjle1nn]

Συνολικά θα μας βγει γύρω στα 7 parts.

Πάντως με 30-35 ώρες καθαρού gameplay αξίζει την προσοχή σας. Όσοι θέλετε όμως πρωτοτυπίες στο gameplay και ψαγμένο σενάριο μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε σε άλλες προτάσεις. Δεν είναι AAA title κατά την γνώμη μου, αλλά το gameplay του που θυμίζει GTA (όσο κι αν κάποιοι διαφωνούν) αλλά και το ότι από τεχνικής πλευράς προσφέρει κάτι ολοκληρωμένο, σίγουρα είναι στοιχεία που αποτελούν δέλεαρ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 May 2014 15:41 #145229 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως έγραψε και πριν ο Μάνος ανεβαίνουν σιγά σιγά τα parts για το Watch Dogs. Χθες έπαιξα ένα τετράωρο περίπου side missions με στόχο να φτάσω σιγά σιγά στο 100% completion, αν και δυστυχώς για τις ανάγκες του live streaming είχα αναγκαστεί να κάνω overwrite το save μου, οπότε αναγκαστικά κάνω πάλι τις ίδιες και τις ίδιες αποστολές. Έχω κολλήσει πάντως άσχημα με τα mini games στο σκάκι (μόνο ο Μάνος μπορεί να με καταλάβει εδώ μου φαίνεται :wink: ).

Αυτό που τελικά που μένει πάντως από το Watch Dogs είναι το πόσο σωστά είναι δομημένο το σύστημα μάχης και οι stealth μηχανισμοί. Πέρα από το hacking που είναι και το selling point του τίτλου, νομίζω ότι οι μάχες είναι από τις πιο διασκεδαστικές που έχουμε δει σε Action-Adventure. Γενικά θα έλεγα ότι το Watch Dogs φλερτάρει με τον χαρακτηρισμό Tactical Third-Person Shooter, όσον αφορά τις μάχες.

Περισσότερα φυσικά μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό review για το Watch Dogs .

Τις επόμενες μέρες ελπίζω να πιάσω και το Season Pass στα χέρια μου και να δούμε τις αποστολές με το νέο χαρακτήρα.

More
02 Jun 2014 16:32 #145313 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις παρέλαβα το Watch Dogs για PS4 και ξεκινάω το κάψιμο.

Δείτε και τα τελευταία parts του live μας.

[BBvideo 560,340:3hv2x8e3]
[/BBvideo:3hv2x8e3]

Στο 8o part έπεσαν οι servers της Ubisoft και το γυρίσαμε στο Killer Instinct!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)