fits79 wrote: Εγω απο ολα αυτα που λες το μονο που ακουω ειναι απλα ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ που ελεγαν και οι χρηστες ps3 οτι και καλα οι προγραμματιστες δεν εχουν εξοικειωθει με τα dev kits κ.τ.λ. αλλα ακομα και σημερα υπαρχουν multi platform games που τρεχουν καλυτερα στο 360. Τυχαιο? ΔΕΝ νομιζω.
Οσο τωρα αφορα τα αποκλειστικα που λες εχεις δικιο ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ η ms εχει δειξει πολυ περισσοτερα αποκλειστικα απο την sony αλλα πραγματικα εσυ πιστευεις οτι η sony θα μεινει με σταυρωμενα τα χερια και δεν θα δειξει αποκλειστικους τιτλους?
Και για ποιο αναλυτικα δες εδω(
en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games
) για ps4 τους 26 αποκλειστικους τιτλους & εδω(
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games
) για xbox one για τους 33 αποκλειστικους τιτλους.
Το οτι αρεσει στον καθενα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ δεν μπορει να αρεσει σε ολους το ιδιο ξερεις.
Και το οτι παρολο που η ms εχει περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια γιατι πολυ λιγα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι σε 1080p αναλυση και μερικα σε 60fps ενω απο την αλλη παλι τα οσα λιγα αποκλειστικα εχει η sony ολα μα ολα τρεχουν σε 1080p native αναλυση?
Δεν σου φαινετε καθολου περιεργο εεε?
Για πες μου σε παρακαλω πολυ για ποιο λογο μετανιωσες που αγορασες ps4?
Μηπως γιατι παντα ειχες xbox και τωρα που αγορασες για πρωτη φορα playstation σου φαινετε περιεργο?
Για να λεμε τωρα και του στραβου το δικιο το καλυτερο ολων ειναι αν καποιος μπορει να αγορασει και τις 2 κονσολες και να μπορει να παιξει τα παντα οπου θελει.
Και για να δεις οτι δεν ειμαι ps4 fanboy να πω οτι το μοχλο του 360->xbox one ειναι πολυ καλυτερο στο χερι και οχι μονο σε σχεση με το μοχλο του ps3->ps4.
Μα το θέμα με τo PS3 δεν ήταν μόνο θέμα εξοικοίωσης, αλλά και ελαττωματικού hardware ή για να το θέσω πιο κομψά δύστροπου hardware. Κυρίως λόγω της "διχασμένης" μνήμης.
Φυσικά και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια η Sony, κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο αντίθετα ο υγιής ανταγωνισμός μόνο τους gamers ωφελεί. Δηλαδή εγώ δεν περιμένω το Bloodborne νομίζεις ή το The Order 1886 ή το Abzu και το Shadow of the Beast; Φυσικά και θέλω να βγουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Και με τα δεδομένα αυτά πάντως πάλι θα έχει περισσότερα το Xbox One.
Εννοείται. Αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει αριθμητικό πλεονέκτημα.
Φίλε τα όλα μα όλα είναι τρία παιχνίδια. Εκ των οποίων το Killzone: Shadow Fall τρέχει στα 30fps στο single-player, το Knack που έχει τεράστιες πτώσεις του frame rate. Σε καθαρά τεχνικό επίπεδο μόνο το Infamous: Second Son εντυπωσιάζει. Τα games του Xbox One που τρέχουν στα 1080p από τα exclusives του είναι μόνο το Forza Motorsport 5 και εδώ ισχύει το πάντα για την ώρα όμως, καθότι περιμένουμε upscale στο Titanfall. Βλέπω τις δηλώσεις ενός έμπειρου developer δεν τις σχολιάζεις πάντως και μου μιλάς για περίεργα. Τίποτα δεν είναι περίεργο και είναι τουλάχιστον ανόητο να συζητάμε πάνω στο θέμα του resolution. Παίξε Killzone: Shadow Fall και όχι Titanfall δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως είπες τα γούστα είναι υποκειμενικά.
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω μιλάς με έναν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία συντάκτες στον ελληνικό χώρο και είναι τουλάχιστον υποτιμητικό να μου λες ότι τώρα πήρα για πρώτη φορά κονσόλα της Sony. Πληροφοριακά λοιπόν έχω όλες τις κονσόλες της. Η πρώτη κονσόλα Microsoft που πήρα ήταν το Xbox 360 και το προτίμησα εν έτει 2008 γιατί κόστιζε 200 ευρώ φθηνότερα, είχε πολύ περισσότερα exclusives και ακόμη πιο πολλά console exclusives και θεωρώ ότι μέχρι και το 2012 ήταν σαφώς καλύτερη κονσόλα από το PS3. To τελευταίο έκανε ένα πολύ δυναμικό ντεμαράζ το 2013 και πολύ απλά σχεδόν δεν άνοιξα το Xbox 360 το 2013, γιατί πολύ απλά στην μία είχα να παίξω Ni no Kuni και The Last of Us και στην άλλη Gears of War Judgment. To ίδιο συμβαίνει τώρα με το PS4 και το Xbox One, έπαιζα PS4 μέχρι να αγοράσω Xbox One και έκτοτε έχω δουλέψει το PS4 γύρω στις 40 ώρες του τελευταίους δύο μήνες για τα review του Infamous, του Bound by Flame, του Wolfenstein και των DLCs του Killzone. Έκτοτε το Xbox One μονοπωλεί τον χρόνο μου.
Γιατί μετάνιωσα για το PS4 τώρα, να διευκρινίσω γιατί το παρέλειψα πριν ότι αναφέρομαι στην σειρά με την οποία πήρα τις δύο κονσόλες. Πολύ απλά έπρεπε να είχα πάρει πρώτο το Xbox One, θα είχα την Day One Edition στα χέρια μου και θα είχα άπλετο χρόνο να συλλέξω achievements που μου λείπουν και να κάνω τα challenges. Και όσο κι αν σου φανεί κουτό τα challenges αποτελούν για μένα ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για το ποια κονσόλα θα παίξω τα multiplatform γιατί πολύ απλά είμαι hardcore και θέλω να κάνω τα πάντα σε ένα παιχνίδι.
Δεν σε αποκάλεσα fanboy νομίζω. Ισχύει αν και θεωρώ το Dualshock 4 και το νέο χειριστήριο του Xbox One ισάξια, αν και τα Impulse Triggers προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση στα Shooters και τα Racing.