Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κονσόλα να αγοράσω?

More
31 Oct 2008 17:32 #48407 by Θανασης
φιλε αν εχεις τα χρηματα και τα 2,ειδαλλως ps3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2008 17:53 #48417 by Kostas Botonakis
PS3, γτ το XBox δεν την παλεύει!!!!

More
31 Oct 2008 17:57 #48421 by billiarakos
ti leei poso kanoun;;

More
27 Jan 2009 20:25 #50142 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτή τη στιγμή το PS3 είναι στα 400 ευρώ και το Xbox 360 περίπου στα 250 ευρώ (το Elite είναι στα 300 ευρώ με full extras, δηλαδή μεγαλύτερο σκληρό στα 120GB, θύρα HDMI και ανάλυση μέχρι 1080p.)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jan 2009 22:49 #50144 by Μάνος Αλιμπέρτης
Τo PS3 το βρισκεις και λιγότερο απο 400 ευρώ αλλα χωρις game σε διάφορα μαγαζια. Και το πλαισιο το δινει με εκπτωση περιπου 15 ευρώ αν το παραγγείλεις online. Σιγουρα η τιμή του δεν ειναι στα υπερ του ομως θα ενα μεγάλο πλεονέκτημα του ειναι το αρκετα καλο blu ray που εχει που στην αγορα ακομη η τιμή τους δεν εχει πέσει. Σιγουρα βεβαια το κριτήριο για μια κονσολα ειναι τα games αλλα δες και την multimedia μερια του πράγματος αν δυσκολευεσε να καταλήξεις :)

Everything that has a beginning has an end...

More
02 Jul 2009 21:14 #55580 by Frank
Γενικα δεν πολυπαιζω σε κονσολες πλεν μονο με 2-3 παιχνιδια στο ps2 και ολα τα αλλα στο pc

Αυτον τον καιρο ειμαι αναμεσα σε PSP και σε Wii :? (ή να μην παρω τιποτα και να μεινω με το pc?) :roll:

Το πρωτο εχει το θετικο οτι μπορω να το παρω παντου και να παιζω με 2-3 παιχνιδια του στιλ Fm,Fifa,Pro, ομως πριν απο χρονια (8-10) ο προγονός του (Gameboy Color) μου ειχε βγαλει τα ματια ...

Το δευτερο εχει το θετικο της σειρας με τα Mario που λατρευω απο εποχη Nitendo64 ... τα παιχνιδια ομως εχουν αρκετα τσουχτερες τιμες ...

Περιμενω τα φωτα σας :wink:

More
02 Jul 2009 21:22 #55583 by Ρωμανός Βογιατζής
Ps3 και νοίκιαζε παιχνίδια άμα ίσια burn τα τερματίζεις σε 4μέρες χαλαρά......όσο για το chipaki ετοιμάζεται υπομονή :) !!!!!

More
02 Jul 2009 21:27 #55584 by Ρωμανός Βογιατζής
Ρε Frank είσαι ο Φραγκίσκος????

More
02 Jul 2009 22:02 #55587 by Frank

Van Basten7 wrote: Ps3 και νοίκιαζε παιχνίδια άμα ίσια burn τα τερματίζεις σε 4μέρες χαλαρά......όσο για το chipaki ετοιμάζεται υπομονή :) !!!!!

Thnx για την συμβουλη, προτιμώ ομως καποια ποιο φτηνη λυση απ το ps3 :wink:

Van Basten7 wrote: Ρε Frank είσαι ο Φραγκίσκος????

ναι,αυτος ειμαι :cool:

More
02 Jul 2009 22:53 #55595 by Ρωμανός Βογιατζής

Frank16 wrote:

Van Basten7 wrote: Ps3 και νοίκιαζε παιχνίδια άμα ίσια burn τα τερματίζεις σε 4μέρες χαλαρά......όσο για το chipaki ετοιμάζεται υπομονή :) !!!!!

Thnx για την συμβουλη, προτιμώ ομως καποια ποιο φτηνη λυση απ το ps3 :wink:

Κοίτα δεν είναι και τόσο ακριβό να σκεφτείς πως το xbox360 κάνει από 250-300euro....αλλα τι να προτίμησης xbox360 μάπα....δεν συγκρίνετε δεν παίζει καν blue ray ....!!!!!!Ενώ ps3 με 350 βρίσκεις....!!!!Μην μιλήσω για ένα φίλο που πήρε από ένα μικρό μαγαζάκι 150euro μεταχειρισμένο.....!!!!(εγώ πιστεύω κλεμμένο τελοσπάντων!!!!!!)