Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κονσόλα να αγοράσω?

More
25 Aug 2008 03:04 #46387 by blackadder
Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο Forum και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και πρόκειται να αγοράσω κονσόλα αυτές τις μέρες.

Είμαι μεταξύ XBOX 360 και PS3, αλλά κλίνω μάλλον προς XBOX γιατί έχει περισσότερα παιχνίδια και μπορώ να το τσιπάρω (δεν την παλεύω να αγοράζω 70 ευρώ το παιχνίδι...)

Όμως:

1. Το XBOX είναι καλύτερο να παίζει σε HD Ready ή Full HD τηλεοράσεις; Τι διαφορές θα δω;

2. Αν μπω στο XBOX Live, είναι σίγουρο ότι θα με κάνουν ban με τσιπαρισμένο μηχάνημα; Αν χρησιμοποιώ αυθεντικά στο Live;

3. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ τσιπαρίσματος και τσιπαρίσματος (τι γράφω θεέ μου, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2008 06:45 #46388 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ποια κονσόλα να αγοράσω?
To φορουμ εδώ είναι κατα της πειρατείας,αλλά ας μην κρυβόμαστε πολύς κόσμος το κάνει.
Κακώς κατα τη γνώμη μου,γιατί με τα τσιπάκια ρισκάρεις να καταστρέψεις την ολοκαίνουργια κονσόλα σου.
Για το Xbox Live δεν γνωρίζω,αλλά πιθανότατα είναι έτσι όπως λές.
Όσο για το "δε την παλεύω να αγοράζω 70 ευρώ το παιχνίδι" έχω να σου πώ το εξής:
Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν.
Κάνε την έρευνά σου,ψάξτο και αγόρασε αυτά που σ'αρέσουν και θα σε κρατήσουν τόσο σε single όσο και σε multiplayer.
Aλλά βλέπεις γενικά σαν λαός είμαστε κακομαθημένοι,τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα.
Τέλος οι HD Ready τηλεοράσεις υποστηρίζουν ανάλυση 1360κατι x 768,ενώ οι Full HD 1920 x 1080.
Προφανώς το 2ο είναι προτιμότερο.
Αυτά τα ολίγα από μένα.

More
25 Aug 2008 11:58 #46390 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ps3 γιατι θα έχεις MGS4, Home, Δωρεάν online και βεβαίως δεν θα μπορεις να το τσιπάρεις. (με τα σημερινά δεδομένα)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Aug 2008 12:45 #46393 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Αν θες rpgs τοτε πρεπει να παρεις 360. Το PS3 εχει μονο action και FPS και προσωπικα το εχω βαρεθει. Πολυ καλη κονσολα αλλα εγω δεν μπορω χωρις rpg. Αν εισαι σαν κι εμενα τοτε οπωσδηποτε 360. Αλλιως αν σαρεσουν πιο πολυ games σε στυλ Devil May cry, Killzone, Far cry τοτε PS3 γιατι εχει τσιτα online mode και τζαμπα!

More
25 Aug 2008 14:30 #46403 by Γιώργος Πάσχος

Freak\ wrote: Αν θες rpgs τοτε πρεπει να παρεις 360. Το PS3 εχει μονο action και FPS και προσωπικα το εχω βαρεθει. Πολυ καλη κονσολα αλλα εγω δεν μπορω χωρις rpg. Αν εισαι σαν κι εμενα τοτε οπωσδηποτε 360. Αλλιως αν σαρεσουν πιο πολυ games σε στυλ Devil May cry, Killzone, Far cry τοτε PS3 γιατι εχει τσιτα online mode και τζαμπα!

:off-topic:

More
25 Aug 2008 14:39 #46404 by blackadder
Βασικά.... Δεν μου αρέσει να αντιγράφω παιχνίδια... Θα δοκιμάσω αυτό που λες headless και θα δω!

Θα πάρω το XBOX 360 Pro, αν και βλέπω ότι το καλώδιο HDMI κοστίζει καμιά 50αριά Ευρώ! Χμμ...

Τα χειριστήρια από το προηγούμενο XBOX, κάνουν για το 360;

Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, όπου να βρω φτηνά το XBOX τα χειριστήρια και τα καλώδια;

Ευχαριστώ!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2008 14:59 #46405 by a Guest

ntelalis\ wrote:

Freak\ wrote: Αν θες rpgs τοτε πρεπει να παρεις 360. Το PS3 εχει μονο action και FPS και προσωπικα το εχω βαρεθει. Πολυ καλη κονσολα αλλα εγω δεν μπορω χωρις rpg. Αν εισαι σαν κι εμενα τοτε οπωσδηποτε 360. Αλλιως αν σαρεσουν πιο πολυ games σε στυλ Devil May cry, Killzone, Far cry τοτε PS3 γιατι εχει τσιτα online mode και τζαμπα!

Εάν παίζεις πολύ online σκέψου πόσα θα δίνεις στο xlive και πόσα στο psn, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει το καθένα και κάνε την επιλογή σου.

Εντάξει 50 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο δεν είναι και το τρομερό ποσό. Και μην ξεχνάμε το τι προσφέρει το XBOX Live και τι το PSN. Η μέρα με τη νύχτα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2008 15:55 #46410 by a Guest

blackadder\ wrote: φτηνά το XBOX τα χειριστήρια και τα καλώδια;

Ευχαριστώ!

Ξέρω κάποιον που το πουλάει 25 ευρώ (ασύρματο) στη ζελατίνα του (του το έκαναν δώρο ενώ έχει ήδη 4). Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.

Freak\ wrote: Βασικα δεν ξαρω ακριβως...Τι παραπανω εχει το Xbox live? Αντε να μαθαινω τωρα που θα παρω 360 :D

Βασικά σου προσφέρει περισσότερ "καλούδια" και είναι καλύτερα οργανωμένο. Εκτός απο τα demos και το extra περιεχόμενο παιχνιδιών, σου προσφέρει ταινίες, σειρές, δωρεάν themes και εικονίδια προφιλ, κάνεις stream διάφορα βιντεάκια με νέα περι 360 (πολλές φορές και με επιδείξεις για το πώς θα βγάλεις κάποιο achievement), κατεβάζεις βίντεο απο gaming events (E3, Leipzig), μιλάς live μέσω μικροφώνου με τους κολλητούς σου (και ενώ παίζεις), κάνεις chat, υπάρχει το XBOX Live Arcade, και και και και .....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2008 16:56 #46424 by a Guest
Οι ταινίες (όπως και αρκετά καλούδια) είναι μέσω MS points, τους οποίους και αγοράζεις χωριστά.

Με την gold το παραπάνω είναι οτι μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου online, ενώ με silver όχι.

Με την αγορά της κονσόλας έχεις 1 μήνα gold

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2008 17:02 #46426 by a Guest
Μία φορά έβαλα gold. Η αιτία??? To Gears of War και το Forza2. Απίστευτη συνεργασία όταν παίζεις GOW και συγχρόνως δίνεις οδηγίες στον αλλον, και τρελή φάση να παίζεις Forza2 με άλλους 7 συγχρόνως (όχι δεν θα αναφέρω τον πανικό του Halo!)! Μιλάμε για τρελό γέλιο!
Έδωσα 50 ευρώ και είχα 12+1 μήνες. Εντάξει μωρέ, πες οτι θυσίασα μια έξοδο και απέκτησα live για 13 μήνες  :wink: