Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κονσόλα να αγοράσω?

More
09 Nov 2013 22:10 #135047 by Alex Filos
Μου μπήκε στο μυαλό τελευταία να πάρω μια καινούρια κονσολά. Το πρόβλημα είναι ποια;

Τα PS4 και XBOX One αποκλείονται με τη μία λόγω τιμής και ελάχιστων παιχνιδιών στο launch.

Το Wii U θα ταν ίσως καλή επιλογή, για όλα τα Nintendo exclusives και κυρίως για Bayonetta 2. Παραμένει όμως πάρα πολύ ακριβό. Λογικά θα έχει κάποιο price drop με την κυκλοφορία του PS4 οπότε δε νομίζω τώρα ότι είναι η κατάλληλη εποχή.

Αρχικά προσανατολιζόμουν προς ένα 3ds XL αλλά είναι πολύ ακριβό, στα 200 ευρώ χωρίς κανένα game μαζί. Έχει ίσως τα περισσότερα παιχνίδια που θέλω να παίξω από τις κονσόλες που δεν έχω αλλά δεν έχει τόσα παιχνίδια όσα το ds. Λογικά θα είναι μια κονσόλα που θα αγοράσω αλλά μάλλον θα την αφήσω για το μέλλον.

Οπότε ερχόμαστε στο Vita. Περίεργη επιλογή καθώς ο κατάλογος των exclusives του είναι εξαιρετικά μικρός. Έχω PS3 και PSP οπότε δε με ενδιαφέρει να παίξω τα ports παιχνιδιών που κυκλοφορούν σε αυτά. Αυτό που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι σε διάφορα καταστήματα έχει μια εξαιρετική προσφορά. Με 170 ευρώ σου δίνουν το PS Vita 3g, ένα παιχνίδι και ανάλογα με το πακέτο μια memory card έως 8 gb. Δηλαδή ολοκληρωμένο πακέτο. Τα παιχνίδια δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αλλά τουλάχιστον θα είναι κάτι για αρχή. Σκέφτομαι το bundle με το Killzone: Mercenaries.

Επίσης ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για PS Vita με retina display καθώς η οθόνη αλλάζει στη νέα έκδοση της κονσόλας.

Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει. Σαν τιμή πιστεύω θα περάσουν χρόνια μέχρι να πέσει χαμηλότερα και η κονσόλα έχει 3-4 παιχνίδια που θέλω να παίξω. Θα έχει όμως υποστήριξη στο μέλλον;

Θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και ειδικά από κόσμο που έχει PS Vita η 3DS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2013 12:56 #136090 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν θα σου πρότεινα Wii U γιατί έχει πολύ αργό loading στο user interface του και επίσης καθυστερεί στα downloads. Σχετικά με τα games απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των Mario και Zelda καθώς πέρα από το Bayonetta 2 δεν μπορώ να δω στον ορίζοντα κάποιο mainstream exclusive. Κοινώς δεν "δείχνει" κονσόλα όγδοης γενιάς ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι έχει προδιαγραφές εφάμιλλες των PS3-Xbox 360.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις ένα χρόνο ακόμα για PS4 ή Xbox One.

Στις φορητές κονσόλες, τα PS Vita και 3DS έχουν λίγα games. Εξαρτάται λοιπόν από το τι είδους games παίζεις. Να είσαι προετοιμασμένος ότι σε πιθανή αγορά του Vita θα έχεις 3-4 καλα games να παίξεις και μέχρι εκεί. Το να βγαίνει ένα AAA title τον χρόνο σε φορητή κονσόλα είναι ότι χειρότερο. Απλά εκεί έχεις ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σου για χρήση με το PS4, για να μπαίνεις online στα social networks (αν δεν εχεις smartphone), να κρατας επαφη με τους φιλους σου στο PSN κτλ. Οριακά αξίζει και δεν γνωρίζω αν θα βγουν κορυφαία exclusives για το Vita στο μέλλον. Εχοντας PS Vita Και 3DS προσωπικα παιζω και τις δύο σπάνια αλλά αυτή είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jun 2014 16:53 #145675 by Χριστόδουλος
Κοίτα φίλε αν θέλεις να έχεις περισσότερα exclusives θα πρέπει να πας με το xbox αφού έχει παιχνίδια που είναι καλά και δεν τα έχει το ps3/4.(π.χ το xbox έχει το dead rising 3, halo series κλπ.). Βέβαια σε γραφικά καλύτερο είναι το playstation αφού έχει καλύτερη ανάλυση. Κατα τα άλλα και οι δύο κονσόλες είναι καλές αν και θα σου πρότεινα να φυλάξεις λεφτά για μία next-gen κονσόλα (xbox one, ps4)

More
12 Jun 2014 17:06 #145677 by Παντελής Δασκαλέλος
Γενικά την δεδομένη χρονική στιγμή εάν κάποιος έχει τα χρήματα για μία next-gen κονσόλα καλό θα είναι να πάρει PS4 ή Xbox One. Προσωπικά προτείνω Xbox One τον Σεπτέμβριο με το Kinect-less bundle, αν και το λευκό PS4 με το Destiny είναι επίσης δελεαστικό. Το πρόβλημα είναι ότι το PS4 δεν έχει exclusives. To sub-par HD resolution του Xbox One είναι ένα θέμα, αλλά είναι στα χέρια των developers να το λύσουν και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά (βλέπε Destiny).

Πάμε στις φορητές κονσόλες το PS Vita είναι καμμένο χαρτί, εκτός κι αν σε κάποιον του αρέσουν τα JRPG. Νέα IPs μην περιμένει κάνεις, εκτός αν δώσει κάτι η Sony Japan. Από την άλλη το 3DS έχει δεκάδες κορυφαία games για όλα τα genres (εκτός από FPS), αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι τίτλοι του είναι ακριβοί. Αντίθετα στο PS Vita με το PS Plus πάντα θα έχει κάποιος κάτι να παίξει, έστω κι αν αυτό είναι ένα indie game τύπου PixelJunk Shooter.

More
29 Jun 2014 15:57 #146211 by Grigoris
Οσο αφορα την ελλαδα τουλαχιστον πιστευω οτι το ps4 ειναι πλεον μονοδρομος για 3 βασικους λογους κατα τη γνωμη μου

01. Τρομερα περισσοτερες πωλησεις(Τουλαχιστον διπλασιες) παγκοσμιως σε σχεση με το xbox one
02. Στην ελλαδα οπως και σε πολλες αλλες χωρες δεν εχει ερθει ακομα επισημα το xbox one αφου ερχετε αρχες σεπτεμβριου.
03. Το οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες στο ps4 εχει μεγαλυτερη αναλυση και fps κατι που στην προηγουμενη γενια κονσολων κατυχε το xbox360.

Γι' αυτους τους 3 σημαντικους λογους κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον οσο αφορα την ελλαδα δεν προκειτε να παει καλα το xbox one.

More
04 Jul 2014 17:15 #146322 by deratop
Εγώ δεν θα μπω στην ανάλυση πάρε αυτό η εκείνο, οτι και να πάρει κάποιος καλά θα περάσει, το μόνο που θα πω είναι οτι στην ελλάδα αγαπάμε sony οι χρήστες playstation είναι πολυ περισσότεροι και στα μαγαζιά βρίσκεις καλύτερες προσφορές για games.

More
06 Jul 2014 18:34 #146355 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Οσο αφορα την ελλαδα τουλαχιστον πιστευω οτι το ps4 ειναι πλεον μονοδρομος για 3 βασικους λογους κατα τη γνωμη μου

01. Τρομερα περισσοτερες πωλησεις(Τουλαχιστον διπλασιες) παγκοσμιως σε σχεση με το xbox one
02. Στην ελλαδα οπως και σε πολλες αλλες χωρες δεν εχει ερθει ακομα επισημα το xbox one αφου ερχετε αρχες σεπτεμβριου.
03. Το οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες στο ps4 εχει μεγαλυτερη αναλυση και fps κατι που στην προηγουμενη γενια κονσολων κατυχε το xbox360.

Γι' αυτους τους 3 σημαντικους λογους κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον οσο αφορα την ελλαδα δεν προκειτε να παει καλα το xbox one.

Θα συμφωνήσω περισσότερο με τον deratop παρά με το λεγόμενά σου αγαπητέ μου φίλε. Στην Ελλάδα το PlayStation είναι ένα παγιωμένο brand και έχει πολύ περισσότερους χρήστες (για τις προσφορές θα διαφωνήσω τα ίδια μεταχειρισμένα games τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα στο Xbox 360, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο).

Δες όμως μερικές αλήθειες σχετικά με επιχειρήματα που παρατέθηκαν.
1. H διαφορά στις πωλήσεις είναι 4 εκατομμύρια (σχεδόν διπλάσιες) σε σχέση με το Xbox One. Όπως πολύ σωστά αναφέρεις στο δεύτερο επιχείρημά σου το Xbox One δεν έχει βγει σε αρκετές χώρες. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί σε 13 χώρες σε αντίθεση με το PS4 που κυκλοφορεί σε παγκόσμια κλίμακα. Σε ένα βαθμό αυτό δικαιολογεί και την διαφορά στις πωλήσεις. Το θέμα είναι ότι η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη νούμερα εδώ και δύο μήνες τα 4.7 εκατομμύρια που είναι το επίσημο νούμερο ίσχυε όταν το PS4 είχε πουλήσει 7 εκατομμύρια αντίτυπα και όχι 8.5 όπως είναι τώρα. Από την στιγμή που βγήκε το Kinect-less bundle το Xbox One μοσχοπουλιέται στην Αμερική με μεγάλους retailers όπως το Gamestop να ξεπουλάνε. Επίσης, ακόμη και στην Ιαπωνία η Day One Edition έχει ήδη εξαντληθεί από τα pre-orders και μιλάμε με την Ιαπωνία μία χώρα που ποτέ η Microsoft δεν είχε καταφέρει να διεκδικήσει μερίδιο αγοράς. Σκέψου επίσης ότι το Xbox One θα διατεθεί πρώτο στην Κίνα, μία πραγματικά τεράστια αγορά με τεράστιες προοπτικές για όποια εταιρεία κερδίσει την κούρσα εκεί.

2. Στην Ελλάδα έρχεται σε δύο μήνες σε ένα πολύ πιο δελεαστικό πακέτο με Fifa 15 που όλο και κάτι αποκλειστικό θα έχει στο Xbox One, όπως είχε και το Fifa 14, και Forza Motorsport 5. Γιατί κάποιος να προτιμήσει PS4, πέρα από συναισθηματικούς λόγους;

3. Αυτό έχει πάψει πλέον να ισχύει πολύ απλά γιατί τα development kits δεν απαιτούν το Kinect και οι developers μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τις δυνατότητες της κονσόλας. Θα το δούμε και στο Destiny που θα τρέχουν και τα δύο σε 1080p. Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί όσοι υποστηρίζουν το PlayStation ξεχνούν ότι ΟΛΑ τα multiplatform είχαν καλύτερη ανάλυση στο Xbox 360 και μεγαλύτερο frame rate και προτίμησαν να αγοράσουν PS3 που ανέκαθεν ήταν πιο ακριβή κονσόλα; Μήπως τελικά τα λογικά επιχειρήματα δεν στέκουν γιατί πολύ απλά όπως είπε και ο deratop ο Έλληνας παίκτης είναι κολλημένος με το PlayStation.

Για μένα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015 αν κάποιος πρέπει να προτιμήσει μία next-gen κονσόλα θεωρώ (με βάση πάντα τα επιχειρήματα που παρέθεσα) ότι πρέπει να πάρει Xbox One. Ας βγει κάνα exclusive ακόμη για το PS4 και το ξανασυζητάμε.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι έχω και τις δύο κονσόλες στην κατοχή μου έχοντας παίξει το 90% όλων των games που έχουν βγει σε PS4 και Xbox One από το Νοέμβριο. Κοινώς δικαιούμαι να υπερασπίζομαι με σθένος τα επιχειρήματα μου.

More
06 Jul 2014 19:17 #146358 by Grigoris
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα.
Το οτι στο 360 τα περισσοτερα multiplatform επαιζαν καλυτερα σε σχεση με το ps3 ειναι γιατι τεχνολογικα το 360 μοιαζει με το ps4 ενω το ps3 μοιαζει με το xbox one(Βλεπε esram) που ειναι δυσκολοτερο στο προγραμματισμο παιχνιδιων σε σχεση με το ps4(Κατι που εκανε λαθος η sony στο ps3(Βλεπε επεξεργαστη ps3) και εβαλε μυαλο).

Το οτι παγκισμιως το ps4 εχει πουλησει πολυ περισσοτερο απο το xbox one δεν σημαινει τιποτα εεε?
Ναι οκ σου δινω οτι το xbox one εχει κυκλοφορησει στις μισες χωρες απ' οτι το ps4 αλλα για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος εκτος της ms που αν ηθελε θα ειχε διαθεσει το xbox one σε ολες τις χωρες απο τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του.

Για εμενα μεγαλο μην πω τεραστιο φαουλ εκανε η ms στην e3 2013 με τις παπατιες που ειχε ανακοινωσει και ο κοσμος ξενερωνωντας με αυτες τις ανακοινωσεις για να την τιμωρησει αγορασε ps4 και δικαιως εκανε κατα τη γνωμη μου.

Το οτι πλεον το παρατσουκλι της ms ειναι η κυρια κωλοτουμπα δεν σου λεει κατι?
Απο το κραξιμο της αρκουδας που εφαγε τα αναιρεσε ολα μα ολα ομως ακομα και το οτι το το xbox one δεν μπορει να δουλεψει χωρις το κινεκτ2 που ειχαν πει τοτε και αυτο το αναιρεσαν και το χωρισαν απο το υποχρεωτικο πακετο μεχρι τοτε και καλα εκανε γιατι θα συνεχιζε να παιρνει την κατω βολτα.

Επισης δεν σε βλεπω να λες τιποτα μα τιποτα για το γιατι τα multiplatform παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση στο ps4 απ' οτι στο xbox one.

Αυτο που ειπες οτι τα πακετα χωρις κινεκτ2 θα δωσουν ενα 10% μεγαλυτερη δυναμη στο xbox one εγω απλα τα ακουω βερεσε μιας και ακομα καινουργια παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση ή fps στο ps4 και οχι στο xbox one.

Και ολα αυτα στα λεει ενα ατομο που εχουν περασει ολες οι κονσολες απο τα χερια του αλλα κατασταλλαξει σε
ps1, ps2, xbox360, ps4(μαλλον γιατι δεν εχω παρει ακομα νεα κονσολα).
Δες λιγο εδω( uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates ) για τις NATIVE RESOLUTIONS σε καθε παιχνιδι που βγαινει και στις δυο κονσολες και οχι μονο.
Εδω ακομα και αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν εχουν αναλυση 1080p @ 60fps π.χ. το sunset overdrive που ειναι 900p @ 30fps.

Στο οτι ολα τα αποκλειστικα του ps4 ειναι σε αναλυση 1080p και δεν υπαρχει ουτε ενα να μην ειναι σε 1080p οσο αφορα τα αποκλειστικα πιστευω δειχνει πολλα ετσι.

More
07 Jul 2014 00:13 #146366 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Μαλλον δεν τα ξερεις καλα.
Το οτι στο 360 τα περισσοτερα multiplatform επαιζαν καλυτερα σε σχεση με το ps3 ειναι γιατι τεχνολογικα το 360 μοιαζει με το ps4 ενω το ps3 μοιαζει με το xbox one(Βλεπε esram) που ειναι δυσκολοτερο στο προγραμματισμο παιχνιδιων σε σχεση με το ps4(Κατι που εκανε λαθος η sony στο ps3(Βλεπε επεξεργαστη ps3) και εβαλε μυαλο).

Το οτι παγκισμιως το ps4 εχει πουλησει πολυ περισσοτερο απο το xbox one δεν σημαινει τιποτα εεε?
Ναι οκ σου δινω οτι το xbox one εχει κυκλοφορησει στις μισες χωρες απ' οτι το ps4 αλλα για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος εκτος της ms που αν ηθελε θα ειχε διαθεσει το xbox one σε ολες τις χωρες απο τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του.

Για εμενα μεγαλο μην πω τεραστιο φαουλ εκανε η ms στην e3 2013 με τις παπατιες που ειχε ανακοινωσει και ο κοσμος ξενερωνωντας με αυτες τις ανακοινωσεις για να την τιμωρησει αγορασε ps4 και δικαιως εκανε κατα τη γνωμη μου.

Το οτι πλεον το παρατσουκλι της ms ειναι η κυρια κωλοτουμπα δεν σου λεει κατι?
Απο το κραξιμο της αρκουδας που εφαγε τα αναιρεσε ολα μα ολα ομως ακομα και το οτι το το xbox one δεν μπορει να δουλεψει χωρις το κινεκτ2 που ειχαν πει τοτε και αυτο το αναιρεσαν και το χωρισαν απο το υποχρεωτικο πακετο μεχρι τοτε και καλα εκανε γιατι θα συνεχιζε να παιρνει την κατω βολτα.

Επισης δεν σε βλεπω να λες τιποτα μα τιποτα για το γιατι τα multiplatform παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση στο ps4 απ' οτι στο xbox one.

Αυτο που ειπες οτι τα πακετα χωρις κινεκτ2 θα δωσουν ενα 10% μεγαλυτερη δυναμη στο xbox one εγω απλα τα ακουω βερεσε μιας και ακομα καινουργια παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση ή fps στο ps4 και οχι στο xbox one.

Και ολα αυτα στα λεει ενα ατομο που εχουν περασει ολες οι κονσολες απο τα χερια του αλλα κατασταλλαξει σε
ps1, ps2, xbox360, ps4(μαλλον γιατι δεν εχω παρει ακομα νεα κονσολα).
Δες λιγο εδω( uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates ) για τις NATIVE RESOLUTIONS σε καθε παιχνιδι που βγαινει και στις δυο κονσολες και οχι μονο.
Εδω ακομα και αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν εχουν αναλυση 1080p @ 60fps π.χ. το sunset overdrive που ειναι 900p @ 30fps.

Στο οτι ολα τα αποκλειστικα του ps4 ειναι σε αναλυση 1080p και δεν υπαρχει ουτε ενα να μην ειναι σε 1080p οσο αφορα τα αποκλειστικα πιστευω δειχνει πολλα ετσι.

Σωστός φυσικά και το Xbox 360 ήταν πιο εύκολη στον προγραμματισμό κονσόλα και γι αυτό τα games έτρεχαν καλύτερα εκεί. Ακριβώς για αυτό τον λόγο στο PS4 έχουμε δει περισσότερα games να τρέχουν σε native HD ανάλυση. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι καθαρά θέμα εξοικείωσης από την πλευρά των developers συν αυτό που ανέφερα πριν σχετικά με τα development kits και το Kinect. Εάν μιλούσαμε για ελαττωματικό ή υποδεέστερο hardware πολύ απλά κανένα game δεν θα έτρεχε στα 1080p στο Xbox One. Όταν για παράδειγμα μήνες πριν η Bungie έλεγε ότι στο Xbox One το Destiny δεν θα τρέχει σε full HD και πλέον λέει ότι θα είναι στα 1080p ακριβώς επειδή αποδεσμεύτηκε το Kinect από τα development kits δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Ξαναείπα και πριν τα νούμερα του Xbox One είναι από τον Απρίλιο. Όταν θα έχουμε νέα νούμερα από την Microsoft κάνουμε τις συγκρίσεις μας. Ποια κονσόλα όμως έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις πράγματι δεν λέει τίποτα. Αλλιώς θα είχαμε όλοι Wii και δεν θα πέρναμε PS3 ή Xbox 360. Δεν είναι δικαιολογία από πλευράς μου ότι το Xbox One δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες είναι γεγονός. Όταν βγάζεις συμπεράσματα εξετάζεις το ζήτημα σφαιρικά πάντα, για αυτό η όποια σύγκριση για την ώρα δεν υφίστανται.

Φυσικά και η Microsoft έκανε τεράστιο φάουλ, πολύ πριν την E3 πάντως τον Μάιο όταν παρουσίασε την κονσόλα. Στην Ε3 απλά δεν μπορούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ως ένα βαθμό όντως ο κόσμος πήγε στο PS4 από αντίδραση. Ακόμη και εγώ δεν πήρα το Νοέμβριο το Xbox One αλλά μερικούς μήνες αργότερα αποκτώντας πρώτα PS4, κάτι το οποίο ειλικρινά έχω μετανιώσει.

Κωλοτούμπες έχουν κάνει και οι δύο εταιρείες. Δες για παράδειγμα την πατέντα που εισήγαγε η Sony για τα μεταχειρισμένα πολλούς μήνες πριν την περυσινή Ε3 σε παλαιότερο άρθρο του GameWorld. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει, το οποίο είναι ότι και στις δύο κονσόλες παίζουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια, δεν χρειάζεται να είμαστε μονίμως online κ.ο.κ. Θα πρέπει να λάβω ως κριτήριο αγοράς κονσόλας ποια εταιρεία έκανε περισσότερες κωλοτούμπες; Δηλαδή αν είχε κάνει περισσότερες η Sony αγόραζες Xbox One;

Το στοιχείο με το Kinect που λες ότι το ακούς βερεσέ αφορά τα development kits της κονσόλας, ακριβώς για αυτό τον λόγο τα περισσότερα νέα games τρέχουν στα 1080p και στις δύο κονσόλες. Το άρθρο του IGN που μου αναφέρεις το έχω δει μήνες τώρα, γιατί δουλειά μου είναι να ξέρω, δεν αμφισβητεί κανείς τα νούμερα αυτά. Μιλάνε από μόνα τους. Το είπα αρκετές φορές όμως ότι πλέον η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, σου ανέφερα το Destiny, να προσθέσω το Wolfenstein που το έχω και στις δύο εκδόσεις. Από μελλοντικά games νομίζω ότι το τελευταίο που θα δούμε σε υποδέεστερη ανάλυση στο Xbox One θα είναι το Diablo III: Ultimate Evil Edition.

To ότι όλα τα αποκλειστικά είναι στα 1080p στο PS4 για μένα δεν λέει τίποτα. Μου αρέσει που λες όλα και αναφέρεσαι σε τρία games Killzone, Knack και Infamous. Συγγνώμη αλλά προτιμώ Forza Motorsport 5, Killer Instinct, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Titanfall και Crimson Dragon από τα παραπάνω ακόμη και αν σε κάποια από αυτά βλέπω 900 ή 792p. Κλείνοντας θα ήθελα να σου παραθέσω μία δήλωση του Marcin Iwinski, του συνιδρυτή της CD Project RED σχετικά με την ανάλυση του The Witcher 3, η οποία φημολογείται ότι θα είναι χαμηλότερη στο Xbox One.

"We are still working on squeezing the juice out of the consoles and Microsoft are supporting us in this respect. The final effect, whether it's 720p, 1080p - we had the debate in the studio about it and actually asked our tech guys to explain how it works, and they sent me some complicated graphs that 'if I have this size of the screen, and I sit one meter or two meters from it, then I might be able to see the difference. t's more of a PR differentiation which is very important for Sony right now - and they are using it, obviously - than something that is really meaningful to gamers."

Σχετικά με το game αυτό πληροφοριακά η CD Project RED είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που πήρε τα development kits του PS4 στα χέρια της και για αυτό είναι εξοικειωμένη περισσότερα με το PS4. Ακριβώς για αυτό προσπαθούν να επιτύχουν πλέον το πολυπόθητο visual parity και για τις δύο κονσόλες. Μέχρι τον Φεβρουάριο υπάρχει άπλετος χρόνος για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

More
07 Jul 2014 00:27 #146367 by Grigoris
Εγω απο ολα αυτα που λες το μονο που ακουω ειναι απλα ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ που ελεγαν και οι χρηστες ps3 οτι και καλα οι προγραμματιστες δεν εχουν εξοικειωθει με τα dev kits κ.τ.λ. αλλα ακομα και σημερα υπαρχουν multi platform games που τρεχουν καλυτερα στο 360. Τυχαιο? ΔΕΝ νομιζω.

Οσο τωρα αφορα τα αποκλειστικα που λες εχεις δικιο ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ η ms εχει δειξει πολυ περισσοτερα αποκλειστικα απο την sony αλλα πραγματικα εσυ πιστευεις οτι η sony θα μεινει με σταυρωμενα τα χερια και δεν θα δειξει αποκλειστικους τιτλους?
Και για ποιο αναλυτικα δες εδω( en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games ) για ps4 τους 26 αποκλειστικους τιτλους & εδω( en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games ) για xbox one για τους 33 αποκλειστικους τιτλους.

Το οτι αρεσει στον καθενα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ δεν μπορει να αρεσει σε ολους το ιδιο ξερεις.

Και το οτι παρολο που η ms εχει περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια γιατι πολυ λιγα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι σε 1080p αναλυση και μερικα σε 60fps ενω απο την αλλη παλι τα οσα λιγα αποκλειστικα εχει η sony ολα μα ολα τρεχουν σε 1080p native αναλυση?
Δεν σου φαινετε καθολου περιεργο εεε?

Για πες μου σε παρακαλω πολυ για ποιο λογο μετανιωσες που αγορασες ps4?
Μηπως γιατι παντα ειχες xbox και τωρα που αγορασες για πρωτη φορα playstation σου φαινετε περιεργο?

Για να λεμε τωρα και του στραβου το δικιο το καλυτερο ολων ειναι αν καποιος μπορει να αγορασει και τις 2 κονσολες και να μπορει να παιξει τα παντα οπου θελει.

Και για να δεις οτι δεν ειμαι ps4 fanboy να πω οτι το μοχλο του 360->xbox one ειναι πολυ καλυτερο στο χερι και οχι μονο σε σχεση με το μοχλο του ps3->ps4.