Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Οσο αφορα την ελλαδα τουλαχιστον πιστευω οτι το ps4 ειναι πλεον μονοδρομος για 3 βασικους λογους κατα τη γνωμη μου
01. Τρομερα περισσοτερες πωλησεις(Τουλαχιστον διπλασιες) παγκοσμιως σε σχεση με το xbox one
02. Στην ελλαδα οπως και σε πολλες αλλες χωρες δεν εχει ερθει ακομα επισημα το xbox one αφου ερχετε αρχες σεπτεμβριου.
03. Το οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες στο ps4 εχει μεγαλυτερη αναλυση και fps κατι που στην προηγουμενη γενια κονσολων κατυχε το xbox360.
Γι' αυτους τους 3 σημαντικους λογους κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον οσο αφορα την ελλαδα δεν προκειτε να παει καλα το xbox one.
fits79 wrote: Μαλλον δεν τα ξερεις καλα.
Το οτι στο 360 τα περισσοτερα multiplatform επαιζαν καλυτερα σε σχεση με το ps3 ειναι γιατι τεχνολογικα το 360 μοιαζει με το ps4 ενω το ps3 μοιαζει με το xbox one(Βλεπε esram) που ειναι δυσκολοτερο στο προγραμματισμο παιχνιδιων σε σχεση με το ps4(Κατι που εκανε λαθος η sony στο ps3(Βλεπε επεξεργαστη ps3) και εβαλε μυαλο).
Το οτι παγκισμιως το ps4 εχει πουλησει πολυ περισσοτερο απο το xbox one δεν σημαινει τιποτα εεε?
Ναι οκ σου δινω οτι το xbox one εχει κυκλοφορησει στις μισες χωρες απ' οτι το ps4 αλλα για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος εκτος της ms που αν ηθελε θα ειχε διαθεσει το xbox one σε ολες τις χωρες απο τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του.
Για εμενα μεγαλο μην πω τεραστιο φαουλ εκανε η ms στην e3 2013 με τις παπατιες που ειχε ανακοινωσει και ο κοσμος ξενερωνωντας με αυτες τις ανακοινωσεις για να την τιμωρησει αγορασε ps4 και δικαιως εκανε κατα τη γνωμη μου.
Το οτι πλεον το παρατσουκλι της ms ειναι η κυρια κωλοτουμπα δεν σου λεει κατι?
Απο το κραξιμο της αρκουδας που εφαγε τα αναιρεσε ολα μα ολα ομως ακομα και το οτι το το xbox one δεν μπορει να δουλεψει χωρις το κινεκτ2 που ειχαν πει τοτε και αυτο το αναιρεσαν και το χωρισαν απο το υποχρεωτικο πακετο μεχρι τοτε και καλα εκανε γιατι θα συνεχιζε να παιρνει την κατω βολτα.
Επισης δεν σε βλεπω να λες τιποτα μα τιποτα για το γιατι τα multiplatform παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση στο ps4 απ' οτι στο xbox one.
Αυτο που ειπες οτι τα πακετα χωρις κινεκτ2 θα δωσουν ενα 10% μεγαλυτερη δυναμη στο xbox one εγω απλα τα ακουω βερεσε μιας και ακομα καινουργια παιχνιδια εχουν μεγαλυτερη αναλυση ή fps στο ps4 και οχι στο xbox one.
Και ολα αυτα στα λεει ενα ατομο που εχουν περασει ολες οι κονσολες απο τα χερια του αλλα κατασταλλαξει σε
ps1, ps2, xbox360, ps4(μαλλον γιατι δεν εχω παρει ακομα νεα κονσολα).
Δες λιγο εδω( uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates ) για τις NATIVE RESOLUTIONS σε καθε παιχνιδι που βγαινει και στις δυο κονσολες και οχι μονο.
Εδω ακομα και αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν εχουν αναλυση 1080p @ 60fps π.χ. το sunset overdrive που ειναι 900p @ 30fps.
Στο οτι ολα τα αποκλειστικα του ps4 ειναι σε αναλυση 1080p και δεν υπαρχει ουτε ενα να μην ειναι σε 1080p οσο αφορα τα αποκλειστικα πιστευω δειχνει πολλα ετσι.