rafor wrote: Σαν τεχνολογικο επιτευγμα, δεν χωραει αμφισβητιση οτι δεν ειναι.Ομως, απο τη μια ειναι οτι δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα πολλοι τιτλοι, απο την αλλη σε καποια βιντεο που εχουμε δει για παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει, ο χειρισμος δεν ειναι ο ιδανικος για να κατακτησεις την πρωτια, ολα αυτα νομιζω ηδη μας προδιαθετουν αρνητικα.Επειτα το να δινεις 35 ευρω ή ακομα χειροτερα 60, απλα για να εχεις την ευκαιρια να παιζεις online,κατι που θεωρειτε αυτονοητο πλεον ειναι ενα ακομα μειον στο Xbox,οταν μπορεις να παιζεις σε ολα τα αλλα formats δωρεαν.Και σιγα τι προσφερει...τα καινουργια demos οπως και την ευκαιρια να αγορασεις καποιο παιχνιδι online(τα ιδια δινει και η Sony,αν δεν κανω λαθος).Στις επιδοσεις κυριαρχει παλι το PS.Οσο για το παραδειγμα που αναφερες με το Fifa και το Pro,εχω να σου πω οτι η Sony για τους περισσοτερους πλεον αποτελει εγγυηση!Βεβαια το χειροτερο απ' ολα αυτα ειναι οτι λογο της διαμαχης των 2 εταιριων , πολλοι αξιολογοι τιτλοι κυκλοφορουν μονο για το ενα απο τα 2 formats και στο τελος οι gamers βγαινουν χαμενοι...
Στις επιδόσεις κυριαρχεί το PS? Από που και ως που? 35 ευρώ δεν νομίζω να είναι τίποτα... Ναι, πληρώνεις, αλλά παίρνεις το καλύτερο online που υπάρχει στις κονσόλες αυτήν την στιγμή! Δεν θες να πληρώσεις? Δικαίωμά σου... Μείνε με κάτι απλά "καλό"... Παγκοσμίως το Xbox LIVE είναι το καλύτερο online, μόνο στην Ελλάδα δεν το παραδέχονται... Η Sony λες ότι αποτελεί εγγύηση? Εγώ νομίζω με τέτοιο service μόνο εγγύηση δεν αποτελεί... Και για να καταλάβεις, θα μιλήσω με αποδείξεις...
Sony: Εγγύηση 1 χρόνο στο PlayStation 3, αλλά αν πάθει YLOD πρέπει να πληρώσεις 100+ Ευρώ για την επισκευή του.
Microsoft: Εγγύηση 1 χρόνο για οποιοδήποτε γενικό πρόβλημα στο 360, και εγγύηση 3 χρόνια για RROD ή E74, με δωρεάν αντικατάσταση και αποστολή. Επίσης, κάθε φορά που στέλνεις την κονσόλα σου για επισκευή σου ανανεώνεται η εγγύηση, σύμφωνα με τα παραπάνω.
Τέλος, το καλύτερο που προσφέρει η Microsoft είναι το multitasking... Δεν νομίζω η Sony να προσφέρει με το ps3 την ευκαιρία να παίζεις το αγαπημένο σου game + να μιλάς με τους φίλους σου που παίζουν άλλα, άσχετα games + να έχεις ανοιχτό το msn σου + να ακούς την δικιά σου μουσική από το USB stick σου ή τον σκληρό δίσκο ή τα τραγούδια που έχεις στο pc σου, ενώ μπορείς να ακούς και όλους τους ήχους του παιχνιδιού που παίζεις, όλα μαζί...