eliminator wrote:
Πάρα πολύ καλό online έχει και το ps3, τώρα ποιο είναι καλύτερο δε ξέρω. Ναι, όντως στην Ελλάδα στη Sony υπάρχει ένα πιο ευνοΪκο κύμα γιατί κάνει πολλές εισαγωγές από Sony σχετικά με άλλες εταιρίες.
Το Xbox LIVE είναι αρκετά καλύτερο και πιο "φιλικό"... Είχα ps3 και 2 Xbox 360, αλλά δυστυχώς το ps3 μου έβγαλε YLOD (εκεί που περίμενα να βγάλει ένα από τα 2 xbox 360 RROD, μου την είπε το ps3...
)... Τώρα, εδώ στην Ελλάδα είναι κάτι σαν την Ιαπωνία... Χωρίς να ξέρουν οι περισσότεροι από xbox 360, με το που λέει κάποιος "να πάρω xbox 360?" του λένε όλοι "καλά μ.λ.κας είσαι? Είναι χάλια, δεν λέει μία ρε, PS και πάλι PS!!"... Είναι κάτι σαν την μάχη PRO Vs FIFA εδώ στην Ελλάδα... Και αιώνες μπροστά να είναι το FIFA πάλι οι περισσότεροι θα λένε "Pro ρε, ποιο fifa? Χάλια είναι!"...
Αλλά ειλικρινά, και οι 2 κονσόλες είναι τρομερές, και οι 2 έχουν τρομερές αποκλειστικότητες, και οι 2 αξίζουν, και οι 2 έχουν θετικά και αρνητικά, αλλά καμία δεν είναι χειρότερη από την άλλη... Είναι στο τι παιχνίδια θέλει να παίξει ο καθένας... Εγώ για παράδειγμα, μετά από πόσα χρόνια κατάφερα να παίξω FPS (δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με βόλευε ποτέ το dualshock στα fps και δεν μπορούσα να παίξω) με το Xbox 360, και έμεινα εκεί... Μετά, Halo, Gears κλπ με έκαναν να κολλήσω... Ή να κάνω ότι να ναι στο GTA IV και να ακούω την δικιά μου μουσικούλα... Αυτά και άλλα πολλά με έκαναν να κολλήσω στο Xbox 360... Βέβαια, θα ήθελα σίγουρα πάλι ένα ps3 για τα exclusives, αλλά δεν καίγομαι και τόσο...