Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κονσόλα να αγοράσω?

More
02 Nov 2010 19:40 #83297 by Κώστας Λεοντιάδης

eliminator wrote:
Πάρα πολύ καλό online έχει και το ps3, τώρα ποιο είναι καλύτερο δε ξέρω. Ναι, όντως στην Ελλάδα στη Sony υπάρχει ένα πιο ευνοΪκο κύμα γιατί κάνει πολλές εισαγωγές από Sony σχετικά με άλλες εταιρίες.

Το Xbox LIVE είναι αρκετά καλύτερο και πιο "φιλικό"... Είχα ps3 και 2 Xbox 360, αλλά δυστυχώς το ps3 μου έβγαλε YLOD (εκεί που περίμενα να βγάλει ένα από τα 2 xbox 360 RROD, μου την είπε το ps3... :P )... Τώρα, εδώ στην Ελλάδα είναι κάτι σαν την Ιαπωνία... Χωρίς να ξέρουν οι περισσότεροι από xbox 360, με το που λέει κάποιος "να πάρω xbox 360?" του λένε όλοι "καλά μ.λ.κας είσαι? Είναι χάλια, δεν λέει μία ρε, PS και πάλι PS!!"... Είναι κάτι σαν την μάχη PRO Vs FIFA εδώ στην Ελλάδα... Και αιώνες μπροστά να είναι το FIFA πάλι οι περισσότεροι θα λένε "Pro ρε, ποιο fifa? Χάλια είναι!"...

Αλλά ειλικρινά, και οι 2 κονσόλες είναι τρομερές, και οι 2 έχουν τρομερές αποκλειστικότητες, και οι 2 αξίζουν, και οι 2 έχουν θετικά και αρνητικά, αλλά καμία δεν είναι χειρότερη από την άλλη... Είναι στο τι παιχνίδια θέλει να παίξει ο καθένας... Εγώ για παράδειγμα, μετά από πόσα χρόνια κατάφερα να παίξω FPS (δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με βόλευε ποτέ το dualshock στα fps και δεν μπορούσα να παίξω) με το Xbox 360, και έμεινα εκεί... Μετά, Halo, Gears κλπ με έκαναν να κολλήσω... Ή να κάνω ότι να ναι στο GTA IV και να ακούω την δικιά μου μουσικούλα... Αυτά και άλλα πολλά με έκαναν να κολλήσω στο Xbox 360... Βέβαια, θα ήθελα σίγουρα πάλι ένα ps3 για τα exclusives, αλλά δεν καίγομαι και τόσο...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2010 21:40 #83307 by eliminator
Μια χαρά τα λες φίλε εδώ στην Ελλάδα δε ψάχνονται είναι μερικοί κολλημένοι με μερικά πράγματα (τρομερό και αληθινότατο το παραδειγμά σου με το Pro) αλλά και σε άλλες χώρες έχει τέτοιους, που κολλάνε με κάποια συγκεκριμμένα πράγματα...Αλλά από αυτά που ειπες δεν κατάλαβα τι σημαίνει το YLOD και RROD...Σα προβλήματα που βγάζουν οι κονσόλες μου ακούγουνται αλλα για εξηγησέ μου αν γίνεται...

More
02 Nov 2010 22:04 #83312 by Κώστας Λεοντιάδης

eliminator wrote: Μια χαρά τα λες φίλε εδώ στην Ελλάδα δε ψάχνονται είναι μερικοί κολλημένοι με μερικά πράγματα (τρομερό και αληθινότατο το παραδειγμά σου με το Pro) αλλά και σε άλλες χώρες έχει τέτοιους, που κολλάνε με κάποια συγκεκριμμένα πράγματα...Αλλά από αυτά που ειπες δεν κατάλαβα τι σημαίνει το YLOD και RROD...Σα προβλήματα που βγάζουν οι κονσόλες μου ακούγουνται αλλα για εξηγησέ μου αν γίνεται...

RROD = 3 κόκκινα λαμπάκια που βγάζει το Xbox 360 αν χαλάσει κάτι στην μητρική του. Το πρόβλημα αυτό ήταν αρκετά συχνό στα πρώτα Xbox 360, αλλά έχει γίνει πια πολύ σπάνιο στις νέες κονσόλες, ενώ το ακόμα πιο καινούργιο Xbox 360 Slim κλείνει μόνο του όταν η κονσόλα έχει υπερθερμανθεί πολύ, ώστε να "προστατευτεί". Το RROD (Red Rings Of Death) γινόταν λόγο της υπερθέρμανσης των συστημάτων.

YLOD = Το πιο γνωστό πρόβλημα των PS3. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μητρική ή γενικά στο σύστημα, το οποίο δεν γινόταν να επαναφερθεί, η κονσόλα στην θέση του πράσινου φωτός που έχει (δίπλα από το μπλε λαμπάκι) δείχνει κίτρινο χρώμα, και η κονσόλα δεν ανοίγει με τίποτα (Εξού και το όνομα Yellow Light Of Death)

Η βασική διαφορά είναι στο service... Αν σου χαλάσει το ps3 από YLOD θα πρέπει να δώσεις 120 Ευρώ (τόσο ήταν η τιμή πριν 1.5 χρόνο, δεν ξέρω αν κατέβηκε τώρα), ενώ αν σου χαλάσει το Xbox 360 από RROD η Microsoft στο επισκευάζει δωρεάν, και σου προσφέρει άλλα 3 χρόνια εγγύηση.

Ελπίζω να σε κάλυψα... :)

More
02 Nov 2010 23:21 #83319 by Arya christi
Εγω προtεινω το Xbox360 γιατι παιρνει νομιζω και το Project Natal και ειναι και πιο οικονομικη λυση...

Στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις και να μη σου καίγεται καρφί.

More
02 Nov 2010 23:32 #83321 by Κώστας Λεοντιάδης

Arya christi wrote: Εγω προtεινω το Xbox360 γιατι παιρνει νομιζω και το Project Natal και ειναι και πιο οικονομικη λυση...

Kinect... Αυτό είναι το όνομα του Project Natal άλλο πια... :)

More
02 Nov 2010 23:42 #83322 by Lalo007

Arya christi wrote: Εγω προtεινω το Xbox360 γιατι παιρνει νομιζω και το Project Natal και ειναι και πιο οικονομικη λυση...

Καταρχην προς το παρων το kinect δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και το κυριοτερο δεν εχει τιτλους.Στο μελλον θα δουμε...Τωρα αμα ειναι θεμα χρηματων,παιρνεις ενα Wii με 150 και τελειωνεις.

More
02 Nov 2010 23:44 #83323 by Κώστας Λεοντιάδης

Lalo007 wrote:

Καταρχην προς το παρων το kinect δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και το κυριοτερο δεν εχει τιτλους.Στο μελλον θα δουμε...Τωρα αμα ειναι θεμα χρηματων,παιρνεις ενα Wii με 150 και τελειωνεις.

Δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο... Ο χειρισμός με τα χέρια και την φωνή, μερικοί καλοί τίτλοι (Dance Central και Sonic Free Riders πχ) και γενικά, η όλη "νέα εμπειρία" από μόνη της είναι ιδιαίτερη, και κάτι αυτό το "συστηματικά" κάτι το ξεχωριστό...

More
03 Nov 2010 05:54 #83329 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγώ θελω να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με την λέξη φιλικο οταν μιλας για το Xbox Live. Δεν μου φαινεται και πολυ φιλική η συνδρομή που πρεπει να πληρώνεις επιπλέον στην Microsoft καθε χρονο... :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Nov 2010 10:14 #83332 by Lalo007

Leo wrote:

Lalo007 wrote:

Δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο... Ο χειρισμός με τα χέρια και την φωνή, μερικοί καλοί τίτλοι (Dance Central και Sonic Free Riders πχ) και γενικά, η όλη "νέα εμπειρία" από μόνη της είναι ιδιαίτερη, και κάτι αυτό το "συστηματικά" κάτι το ξεχωριστό...

Τι να τα κανω εγω αυτα αν δεν υπαρχουν τιτλοι.Ε ωραια λες "Xbox Pause" και σταματαει η ταινια.Σιγα τα αυγα....Δηληδη μου ειναι τοσος κοπος να πατησω ενα κουμπακι και πρεπει να μιλαω κιολας?Οσο για τα παιχνιδια 2-3 ειναι αυτα που αξιζουν.Το Dance Central λες να εχει απηχηση?Να γυρναει καποιος το βραδυ κουρασμενος απο την δουλεια και να σκιζεται στο χορο?Προς το παρων δεν αξιζει με τη καμια.Οταν βγουν τιτλοι και διορθωθουν καποια προβληματα,και φυσικα πεσει και η τιμη τοτε το ξανασκεφτομαι.

More
03 Nov 2010 12:57 #83342 by Κώστας Λεοντιάδης

BigBoss wrote: Εγώ θελω να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με την λέξη φιλικο οταν μιλας για το Xbox Live. Δεν μου φαινεται και πολυ φιλική η συνδρομή που πρεπει να πληρώνεις επιπλέον στην Microsoft καθε χρονο... :roll:

Φιλικό προς την χρήση, την ευκολία κλπ... Και στο κάτω κάτω δεν είναι και πολλά 35 Ευρώ τον χρόνο (εκτός άμα νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα ακόμα που δίνουν τα 60 που λέει η MS)... Ότι πληρώνεις παίρνεις... Πληρώνεις Xbox LIVE, και έχεις το κορυφαίο online, δεν πληρώνεις PSN και έχεις ένα καλό online, όχι όμως τόσο καλό όσο το LIVE...