Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια κονσόλα να αγοράσω?

More
04 Nov 2010 17:04 #83462 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ απορώ για ένα πράγμα. Γιατί θεωρείτε φοβερά στοιχεία σε μια κονσόλα, κάποια πράγματα που μπορούν μια χαρά να γίνουν με ένα μέσο υπολογιστή. Εγώ πχ δεν θα έπαιρνα ένα xbox για να κάνω chat με φίλους, ούτε για να ακούσω τη μουσική μου, ούτε για να δω ταινίες. Θα το έπαιρνα για τους exclusive τίτλους. Και 99% δεν θα χρησιμοποιούσα καν αυτές τις δυνατότητες της κονσόλας γιατί αν ήθελα να κάνω κάτι από αυτά απλά θα έσβηνα την κονσόλα και θα άνοιγα υπολογιστή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2010 17:12 #83463 by Κώστας Λεοντιάδης

Nikolis wrote: Εγώ απορώ για ένα πράγμα. Γιατί θεωρείτε φοβερά στοιχεία σε μια κονσόλα, κάποια πράγματα που μπορούν μια χαρά να γίνουν με ένα μέσο υπολογιστή. Εγώ πχ δεν θα έπαιρνα ένα xbox για να κάνω chat με φίλους, ούτε για να ακούσω τη μουσική μου, ούτε για να δω ταινίες. Θα το έπαιρνα για τους exclusive τίτλους. Και 99% δεν θα χρησιμοποιούσα καν αυτές τις δυνατότητες της κονσόλας γιατί αν ήθελα να κάνω κάτι από αυτά απλά θα έσβηνα την κονσόλα και θα άνοιγα υπολογιστή.

Γιατί... Πφφφ... Λοιπόν, εγώ κατά 80% χρησιμοποιώ το Xbox 360 μου για αυτά (μουσική, ταινίες, εικόνες κλπ)... Και ο λόγος? Απλά το pc μου βρίσκεται στον πρώτο όροφο του σπιτιού μου, εγώ όμως μένω στον δεύτερο. Έτσι, δεν μπορώ να ανεβοκατεβαίνω συνέχεια... Ενώ, πολύ απλά μέσω ενός TVersity βλέπω ότι έχω στο pc μου στην τηλεόραση πάνω, μέσω του Xbox, έχω το msn μου για επικοινωνία, και γενικώς, μου λύνει τα χέρια! Όσο για το chat, δεν λέει να παίζεις χωρίς αυτό... Αμαρτία είναι... :P

More
04 Nov 2010 17:58 #83465 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αυτη την στιγμη πανω απο το κεφαλι του Nikoli αιωρούνται κάποιες φουσκες σκεψης που μέσα σε αυτες αναγράφονται τα εξης:

"Γιατι ρε παιδι μου δεν πας το PC σου στον άλλο οροφο να κάνεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος; Δεν σε προσβάλει το γεγονος οτι καθεσαι και παιδεύεσαι με το Controller οταν πολυ απλα θα μπορουσες να ειχες το ποντικάκι σου και να κανεις κλικ κλοκ με όλες τις ανέσεις των Windows? "

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Nov 2010 18:09 #83467 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Αυτη την στιγμη πανω απο το κεφαλι του Nikoli αιωρούνται κάποιες φουσκες σκεψης που μέσα σε αυτες αναγράφονται τα εξης:

"Γιατι ρε παιδι μου δεν πας το PC σου στον άλλο οροφο να κάνεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος; Δεν σε προσβάλει το γεγονος οτι καθεσαι και παιδεύεσαι με το Controller οταν πολυ απλα θα μπορουσες να ειχες το ποντικάκι σου και να κανεις κλικ κλοκ με όλες τις ανέσεις των Windows? "

Ρε μένταλιστ/καρφί! Αυτό σκεφτόμουν, αλλά είπα να μην το πω. :mrgreen:

More
04 Nov 2010 19:18 #83471 by Κώστας Λεοντιάδης

More
15 Dec 2011 19:54 #102868 by yoshi
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα από αυτά τα δύο...Αξίζει;Και αν ναι,ποιό από τα δύο;Μήπως αξίζει το ps vita;Βασικά θα ήθελα πολύ να ακούσω γνώμες για φορητές παιχνιδομηχανές...Ευχαριστώ anyway :)

More
15 Dec 2011 23:54 #102878 by Ανδρέας Γρυπάρης
ως χρήστης και των 2, θα έλεγα να αγοράσεις 3Ds. Οι περισσότεροι έχουν είτε ένα Ds η ένα 3Ds, ποιο δύσκολα θα βρείς κάποιον με PSP/PSV (ειδικά αν θες multiplayer), και λόγω τιμής.

More
17 Dec 2011 20:21 #102932 by yoshi
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

More
07 Nov 2012 14:49 #114707 by Γιάννης Νικολάκης
ps3 κατα την γνωμη μου, μακραν καλυτερο.

More
21 Jan 2013 12:56 #119344 by eliminator
Οι νέες κονσόλες του 2013

Όλες οι κονσόλες που έχουν ανακοινωθεί από ανεξάρτητους κατασκευαστές, πλην Sony, Microsoft και Nintendo.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες