Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
28 Sep 2010 20:06 #79765 by mosxatara
Replied by mosxatara on topic Pro Evolution Soccer 2011

MaTeKoN wrote:

kammeno souvlaki wrote: φανταστειτε τωρα σκηνικο στο προ.εκει που παιζεις με τον παοκ να περιγραφει ο πουρουπου και μετα να μιλαει ο μινος απο το παγκο του παοκ και να μην σταματαει μεχρι το τελος του αγωνα.μυθικο!!! :rolleyes:
α μανο γινετε ως moderator του site να στειλεις αιτημα στη κοnami να υπαρχει στο νεο pro ο βαρουχας??Please.και αν γινετε και η αννα καραμανλη

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... τι είπε το κομμάτι ρε!! :Ρ

na rotiso kati re magkes,,,,pou exete dei to video me tin elliniki perigrafi,,,,???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2010 21:01 #79767 by rafor
Replied by rafor on topic Pro Evolution Soccer 2011
Αμα περιεγραφε ο Γεωργιου ο αημνηστος , αλλα χωρις δοντια, τοτε θα επρεπε να εχει και μπιπ το παιχνιδι , γιατι θα ελεγε ''χανει τη φαση ο μ@@@@@ς ο καραγκουνης.Τι σουτ ηταν αυτο , σαν α@@@@@ρ@ το εριξε'' κλπ. Αμα ειδικα το εχει καποιος σε ps3 και σε TV ανω τον 30 ιντσων , ειναι σκετη πορωση.Οσο για τη συγκριση με το φιφα , το φιφα εχει ναι μεν και μεγαλυτερη δυσκολια για να βαλεις γκολ και ετσι σε κανει να προσπαθεις παραπανω , αλλα εχει μαζι και καλυτερα γραφικα (εαν ειχατε παιξει fifa 2005 και το συγκρινεται με καποιο Pro , τοτε θα ηταν ισαξιο με το Pro 8 ή 9)

More
29 Sep 2010 11:50 #79808 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Το έχω προπαγγείλει από 30-8 για να δούμε θα μου έρθει την παρασκευή?"λόγο της απεργίας των φορτηγατζίδων το λέω" {το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ ,αλλά και χάλια να ήταν θα το έπαιρνα λόγο που μιλάει ο εκφωνητής ελληνικά}

More
29 Sep 2010 11:57 #79809 by FUSTER 7
Replied by FUSTER 7 on topic Pro Evolution Soccer 2011
Παιδια να ρωτισω κατι αν ξερετε?Παιζει λογω απεργιας των φορτηγατζηδων να μην ερθουν εγκαιρα τα νεα παιχνιδια ,εννοω PRO και FIFA στα ραφια των καταστηματων?Ξερετε κατι?

More
29 Sep 2010 12:00 #79810 by Γιώργος Δημόπουλος

FUSTER 7 wrote: Παιδια να ρωτισω κατι αν ξερετε?Παιζει λογω απεργιας των φορτηγατζηδων να μην ερθουν εγκαιρα τα νεα παιχνιδια ,εννοω PRO και FIFA στα ραφια των καταστηματων?Ξερετε κατι?

Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο. τα μεγαλα καταστηματα τουλαχιστον εχουν ιδιωκτιτα φορτηγα και θα προμηθευτουν.

More
29 Sep 2010 12:53 #79818 by FUSTER 7
Replied by FUSTER 7 on topic Pro Evolution Soccer 2011
Ναι το ξερω αυτο φιλε.Απλα ρωτησα διοτι ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι εχει παραγγηλει το PRO και δεν ξερει αν θα του ερθει εγκαιρα λογω της απεργιας.Αθτο διαβασα και ανησυχησα καθως περιμενω πως και πως και τα δυο παιχνιδια.Δε παιζει κατι τετοιο ε?

More
29 Sep 2010 13:08 #79826 by takisant
Replied by takisant on topic Pro Evolution Soccer 2011
Έρχεταιιιιιιιιιιιιιιι έχει και μία εκδήλωση για το pro στο the mall θα είναι εκεί και από τον sport fm.
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε.

More
29 Sep 2010 18:40 #79893 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Τι λετε για τουρνουα στο Pro 11 για τους κατοχους PS3?

More
29 Sep 2010 19:56 #79904 by amaounis
Replied by amaounis on topic Pro Evolution Soccer 2011
ενας φιλος ειπε ο μεσι παλι στο εξωφυλλο εχω να του πω οτι αφου ειναι ο καλυτερος του κοσμου γιατι να μην ειναι εξωφυλλο!!!

More
29 Sep 2010 21:28 #79914 by Άγγελος Φασούλης

XANTHIOTIS wrote: Τι λετε για τουρνουα στο Pro 11 για τους κατοχους PS3?

Εγώ είμαι μέσα(αν το πάρω βέβαια) :P .