Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
05 Oct 2010 12:39 #80548 by vittas
Replied by vittas on topic Pro Evolution Soccer 2011
εγώ πάντως προτίμησα την αγγλική έκδοση, όχι τόσο ότι έχω πρόβλημα με την μετάδοση, αλλα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά menu. Μα να γραφει ακόμα και τα ονόματα τον ομάδων στα ελληνικά? δεν μου άρεσε καθόλου, όπως επίσης δεν μου άρεσε στο game plan που έχει τις θέσεις τον παικτών στα ελληνικά ... πως να ξέρουμε τι σημαίνει ΕΔΕ κτλπ κτλπ ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2010 07:43 #80667 by Tasos Georgos

BigBoss wrote:

TMND wrote: Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως γίνονται οι ντρίπλες ;;;

Θα σου πω για PS3 που ψιλοθυμάμαι. Καταρχην φτιαχνεις τα faints (δεν ξερω πως το λεει στα ελληνικα) πριν ξεκινησεις το παιχνιδι ετσι ωστε να ρυθμίσεις καθε κίνηση του αναλογικου σου μοχλου τι κανει. Μετα αν θυμαμαι καλα κρατάς πατημένο το L1 και κουνας το δεξι αναλογικο μοχλο προς κάποια κατευθυνση αναλόγως την ρύθμιση που εκανες. (Αν δεν ειναι το L1 θα ειναι το L2)

ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Ενώ έφτιαχνα τις ντρίμπλες δεν ήξερα ότι έπρεπε να πατάς το L1

More
06 Oct 2010 18:46 #80716 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TMND wrote:

BigBoss wrote:

TMND wrote: Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως γίνονται οι ντρίπλες ;;;

Θα σου πω για PS3 που ψιλοθυμάμαι. Καταρχην φτιαχνεις τα faints (δεν ξερω πως το λεει στα ελληνικα) πριν ξεκινησεις το παιχνιδι ετσι ωστε να ρυθμίσεις καθε κίνηση του αναλογικου σου μοχλου τι κανει. Μετα αν θυμαμαι καλα κρατάς πατημένο το L1 και κουνας το δεξι αναλογικο μοχλο προς κάποια κατευθυνση αναλόγως την ρύθμιση που εκανες. (Αν δεν ειναι το L1 θα ειναι το L2)

ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Ενώ έφτιαχνα τις ντρίμπλες δεν ήξερα ότι έπρεπε να πατάς το L1

Δεν κανει τίποτα για αυτο ειμαστε εδω αλλωστε! :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Oct 2010 20:19 #80718 by Manwlhs7
Replied by Manwlhs7 on topic Pro Evolution Soccer 2011
Παίδες... όσο αναφορά το Master League... έχετε να προτείνετε κανένα πολύ καλό εξελίξιμο παίχτη??????ακούω απόψεις.....

More
06 Oct 2010 20:35 #80719 by Γιώργος Δημόπουλος
Εpic fail η περιγραφη!!!

More
07 Oct 2010 00:20 #80745 by Tasos Georgos
Βασικά για την ελληνική περιγραφή μας φαίνεται τόσο άθλια όσο φαίνεται και στους Άγγλους η αγγλικοί, στους Ιταλούς η ιταλική κ.ο.κ..

Επειδή γνωρίζω πάρα πολύ καλά Ισπανικά, εξ ίσου άθλια είναι και Ισπανική.

More
07 Oct 2010 12:30 #80768 by Γιώργος Δημόπουλος
:help: :help: :help: πηρα το προ σημερα για pc κ οταν παω online αφου γραφτω κλπ μου λεει για την εκδοση του παιχνιδιου ανοιγει μια σελιδα στον ιντερνετ εξπλορερ κ κατεβαζω ενα patch το τρεχω, ανοιγει κ μολις παταω ενημερωση κλεινει κ οταν παω στο παιχνιδι παλι τα ιδια :help:

edit: Μαγκες ακυρο περασαν 10 λεπτα κ ανοιξε εγατασταση lolololololololololololol.

More
07 Oct 2010 15:50 #80781 by Frank
Replied by Frank on topic Pro Evolution Soccer 2011
Το πηρα επιτελους κι εγω, Τριτι βραδυ και οσο το εχω παιξει εχω να πω καποια πραγματα

Η ελληνικη περιγραφη θυμιζει πολυ τις παλιες, η βελτιωση ειναι μικρη αλλα και παλι καλα να λεμε που εχουμε ελληνικη περιγραφη, ελιπιζω να βελτιωθει του χρονου, αλλα και οπως ειναι ειμαι ευχαριστημενος

Το online ειναι εξαιρετικο, και με φιλαρακι που εχω παιξει και με ξενους. Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι το Master league, εφτιαξα ομαδα ολα κομπλε και μετα δεν καταλαβαινω πως μπαινεις στις Διοργανωσεις, δλδ πχ η ωρα του ρολογιου μου ειναι 19.30, η ωρα στο Master League online ειναι 18.30 και η επομενη διοργανωση ξεκινα στις 19.30, κι ομως δεν μπορω να μπω και λεει 0/400 πχ, αν παω στην δικια μας 20.29 δλδ 19.29 του παιχνιδιου και προσπαθησω να μπω θα πει παλι 0//400 και δεν εχει ανοιξει ακομα ενω 1 λεπτο μετα ειναι 400/400 και δεν υπαρχει χωρος, αυτο ειναι τραγικο, επρεπε να εχει ενα περιθωριο εγγραφων μιση ωρα πριν ξερω γω, αν ειναι δυνατον να εχεις λιγα δευτερα μονο για να προλαβεις να μπεις ...

Επισης δυσκολευομαι πολυ στο σκοραρισμα, ισως επειδη τοσα χρονια επαιζα fifa-pro στο pc με πληκτρολογιο, αλλα θα το συνηθισω που θα παει ...

Το ελληνικο μενου και οι θεσεις των παιχτων ΕΜΕ, ΑΜΕ, ΑΚΜΕ κλπ ειναι τραγικο αλλα το εμαθα επιτελους. Οπως και αυτο το "Φρασεων" στο online, τραγικη μεταφραση ...

αυτα ...

More
07 Oct 2010 17:32 #80784 by anadelta
Replied by anadelta on topic Pro Evolution Soccer 2011
Ρε παιδια τι πρεπει να κανω για να παιξω online?

More
08 Oct 2010 00:50 #80836 by Στέφανος Τρίγγας
Το νεο PRO ειναι πολυ πιο ανωτερο του 2010. Μαρεσει το νεο συστημα με τις πάσες και τα νεα βλτιωμένα γραφικα.