Το πηρα επιτελους κι εγω, Τριτι βραδυ και οσο το εχω παιξει εχω να πω καποια πραγματα
Η ελληνικη περιγραφη θυμιζει πολυ τις παλιες, η βελτιωση ειναι μικρη αλλα και παλι καλα να λεμε που εχουμε ελληνικη περιγραφη, ελιπιζω να βελτιωθει του χρονου, αλλα και οπως ειναι ειμαι ευχαριστημενος
Το online ειναι εξαιρετικο, και με φιλαρακι που εχω παιξει και με ξενους. Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι το Master league, εφτιαξα ομαδα ολα κομπλε και μετα δεν καταλαβαινω πως μπαινεις στις Διοργανωσεις, δλδ πχ η ωρα του ρολογιου μου ειναι 19.30, η ωρα στο Master League online ειναι 18.30 και η επομενη διοργανωση ξεκινα στις 19.30, κι ομως δεν μπορω να μπω και λεει 0/400 πχ, αν παω στην δικια μας 20.29 δλδ 19.29 του παιχνιδιου και προσπαθησω να μπω θα πει παλι 0//400 και δεν εχει ανοιξει ακομα ενω 1 λεπτο μετα ειναι 400/400 και δεν υπαρχει χωρος, αυτο ειναι τραγικο, επρεπε να εχει ενα περιθωριο εγγραφων μιση ωρα πριν ξερω γω, αν ειναι δυνατον να εχεις λιγα δευτερα μονο για να προλαβεις να μπεις ...
Επισης δυσκολευομαι πολυ στο σκοραρισμα, ισως επειδη τοσα χρονια επαιζα fifa-pro στο pc με πληκτρολογιο, αλλα θα το συνηθισω που θα παει ...
Το ελληνικο μενου και οι θεσεις των παιχτων ΕΜΕ, ΑΜΕ, ΑΚΜΕ κλπ ειναι τραγικο αλλα το εμαθα επιτελους. Οπως και αυτο το "Φρασεων" στο online, τραγικη μεταφραση ...
αυτα ...