Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
21 Sep 2010 21:56 #79114 by RamayaGr
Replied by RamayaGr on topic Pro Evolution Soccer 2011

Cosmic wrote: Παιδιά, το Pro έχει κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να το έχει το fifa.... Έχει την konami.... Τέλος!!!!!! Από εκεί και πέρα, δεν είναι καν θέμα σύγκρισης για μένα... To pro είναι σταθερή αξία, ενώ το fifa έχει τα σκαμπανεβάσματα του.... Το demo είναι αρκετά καλό όμως το παιχνίδι θα είναι αρκετά καλύτερο!!!! Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.....

εδω θα ερθω να συμφονισω η κοναμη εινε και μαμο τις εταιριες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2010 22:24 #79117 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Εγω παλι θα ερθω να διαφωνησω με τους προλαλησαντες και να πω οτι το προ 2011 ξεφυεγει απο την φιλοσοφια των 08,09,10 οπου ηταν και τα 3 τραγικά κατά την άποψη μου είναι αρκετά καλό αλλά έχει ακόμα πολύ δουλειά για να γίνει τοπ η αυτό που θέλω εγώ τουλάχιστον.

More
22 Sep 2010 14:27 #79155 by Μάνος Γρυπάρης
Τώρα μην γίνεστε fanboys. Άκου "Η Konami είναι και γαμώ τις εταιρείες". Σε σύγκριση με την Electronic Arts, η Konami έχει πολύ λιγότερους τίτλους.
Πέρα από αυτό, επειδή μια εταιρεία είναι μεγάλη δε σημαίνει πως ότι βγάζει είναι παιχνιδάρα. Μήπως σας άρεσαν το Flatout 2 και το Dance Dance Revolution για παράδειγμα?

Κάθε παιχνίδι κρίνεται ως παιχνίδι και όχι με βάση αυτόν που το φτιάχνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Sep 2010 14:40 #79158 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Pro Evolution Soccer 2011
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο. Τώρα που μιλάμε εμείς μπορεί να φτιάχνεται ένα παιχνίδι από σχετικά φτωχή και χωρίς φήμη εταιρία που θα κάνει τις άλλες εταιρίες να το βουλώσουν. Δεν σημαίνει πως μια εταιρία που έβγαλε παιχνιδάρα θα το κάνει και συνήθεια! Λίγες είναι οι εταιρίες που παραμένουν στο υψηλό επίπεδο για πολύ καιρό. Αυτή είναι η γνώμη μου.

More
22 Sep 2010 14:46 #79161 by Γιώργος Δημόπουλος
Εχει δικιο ο Μανος η konami γνωστη απο το προ και το yu-gi-oh(οχι βιντεοπαιχνιδια τις καρτες) ειναι γνωστη κ περιστασιακα βγαζει κ κανα καλο παιχνιδι.Σημαντικο ειναι να βγαινουν καλα παιχνιδια απο πολλες εταιρεις.
Για μενα τωρα τοπ ειναι η ubisoft και η EA.

More
22 Sep 2010 14:56 #79164 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για μενα Top ειναι η Kojima Productions :mrgreen:

Εεε παντως το Pro το βλέπω να κανει τρελές πωλήσεις φέτος.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Sep 2010 18:01 #79184 by john7gr
Replied by john7gr on topic Pro Evolution Soccer 2011
Το ντέμο μου φάνηκε πολύ καλό! Τώρα περιμένω και την full έκδοση που θα έχει και τον Έλληνα εκφωνητή :D

More
22 Sep 2010 18:56 #79198 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Sephiroth wrote: http://www.konami .jp/kojima_pro/index.html

Το ξερω ρε! Το site μαλιστα το εχω και στα favοrites μου! Απλως λεω για την Kojima Productions γιατι οτι εχει φτιάξει μου αρεσει. Δεν μαρεσουν ομως τα παντα απο την Konami

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Sep 2010 21:25 #79210 by Γιώργος Δημόπουλος

Sephiroth wrote:

1000giorgos wrote: Εχει δικιο ο Μανος η konami γνωστη απο το προ και το yu-gi-oh(οχι βιντεοπαιχνιδια τις καρτες) ειναι γνωστη κ περιστασιακα βγαζει κ κανα καλο παιχνιδι.

ROFL !

Konami:

Castlevania
Silent Hill
Suikoden
Metal Gear

Ε οχι μονο απο το Pro και το Yu-gi-oh. Μην γραφουμε και οτι θελουμε τωρα ! ](*,)

Μονο το metal gear συνγκρινετai με τα παιχνιδια των ubisoft και ΕΑ.
Θελεις να μου πεις οτι το castelvania k το silent hill ειναι καλυτερα απο τα Assasin's Creed και prince of Persia? Παιχνιδια με πολλες πωλησεις και φανατικο κοινο. Την EA μην την βαζουμε στην κουβεντα, είναι πολυ μπροστα.

More
22 Sep 2010 21:48 #79212 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
παντως ο καινουριος τιτλος πολυ καλητερος απο περσυ.και με σωτηρακοπουλο θα κανει θραυση στην ελλαδα