Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
17 Sep 2010 00:38 #78729 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Επίσης γίνεται απαραίτητη η χρήση αναλογικού μοχλού στο pro για απόλυτη ακρίβεια στην πάσα. Βέβαια μπορείς με προσπάθεια να συνηθίσεις και με το πληκτρολογιο. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα και στην υποδοχή της πάσας(η κίνηση στην υποδοχή είναι μη ρεαλιστική)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Sep 2010 00:40 #78731 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Ais wrote: Επίσης γίνεται απαραίτητη η χρήση αναλογικού μοχλού στο pro για απόλυτη ακρίβεια στην πάσα. Βέβαια μπορείς με προσπάθεια να συνηθίσεις και με το πληκτρολογιο. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα και στην υποδοχή της πάσας(η κίνηση στην υποδοχή είναι μη ρεαλιστική)

Να σου πω την αλήθεια, κατι τέτοιο δεν το παρατήρησα! Θα το κοιτάξω αυριο...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Sep 2010 00:52 - 17 Sep 2010 01:08 #78734 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Δεν συμβαινει συχνα αλλα συμβαινει καποιες φορες και ειναι λιγο εκνευριστικο..
Επισης ξεχασα να πω στα συν τις ωραιες κινησεις του τερματοφυλακα αλλα στα πλην το τραγικο ΑΙ που εχει ωρες ωρες..Εχει αρκετα bug που θελουν διορθωση.
Last edit: 17 Sep 2010 01:08 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης.

More
17 Sep 2010 01:07 #78735 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Ais wrote: Δεν συμβαινει συχνα αλλα συμβαινει καποιες φορες και ειναι λιγο εκνευριστικο..
Επισης ξεχασα να πω στα συν τις ωραιες κινησεις του τερματοφυλακα.

Πραγματι! Εχει πολυ καλες εξοδους (και οι automatic ειναι καλες και οι manual)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Sep 2010 01:09 #78736 by RamayaGr
Replied by RamayaGr on topic Pro Evolution Soccer 2011
Αυτο με τον μοχλο εισχει και στις τριπλες απλοποισαν πολυ το πεναλτυ που το χαν ριμαξει στο 10

More
17 Sep 2010 01:12 #78737 by Μπάμπης Χαραλάμπους

RamayaGr wrote: Αυτο με τον μοχλο εισχει και στις τριπλες απλοποισαν πολυ το πεναλτυ που το χαν ριμαξει στο 10

Δεν ετυχε να κερδισω ΜΠΕΝΑΛΝΤΥ στο PRO. Κερδισα ομως στο Fifa και ακομα δεν εχω καταλαβει πως σουταρεις...

More
20 Sep 2010 16:00 #78996 by takisant
Replied by takisant on topic Pro Evolution Soccer 2011
Εμένα μερικες πάσες δεν μου έβγαιναν αλλά κομπλέ λίγο practice και θα είμαστε ok.

Υ.Γ Ιμπρά στην Μπάρτσα ακόμα; :? Σαν εφιάλτης μου φάνηκε μόλις το είδα. :D

More
20 Sep 2010 16:20 #78997 by Γιώργος Δημόπουλος
Δεν μου φανηκε βελτιωμενο το πεναλντυ παλι η καμερα ειναι εξω απο το γηπεδο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
20 Sep 2010 16:20 #78998 by thanasis
Replied by thanasis on topic Pro Evolution Soccer 2011
Επιτελους θα δινεις πασα οπου εσυ θελεις.....! =D> Και οχι οπου θελει αυτο,οπως στο 10,αλλα χρειαζεσε προπονηση....Τελος παντων εγω δεν το περιμενα τοσο καλο το προ.Ειχα απογοητευτει απο τα βιντεο που εβγαζαν αλλα τελικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και ανυπομονω να βγει.Πρεπει να εχουν ριξει πολυ δουλεια τα παλικαρια.Οσο για τις μεταγραφες ευχομαι να βγαλουν συντομα(απο τοτε που θα βγει το παιχνιδι)ενα update ή κατι γιατι αλιως την βαψαμε.Αυτα :mrgreen:

More
21 Sep 2010 20:56 #79105 by Σάββας Κριαρής
Παιδιά, το Pro έχει κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να το έχει το fifa.... Έχει την konami.... Τέλος!!!!!! Από εκεί και πέρα, δεν είναι καν θέμα σύγκρισης για μένα... To pro είναι σταθερή αξία, ενώ το fifa έχει τα σκαμπανεβάσματα του.... Το demo είναι αρκετά καλό όμως το παιχνίδι θα είναι αρκετά καλύτερο!!!! Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.....

"Three may keep a secret if Two of them are dead" (Benjamin Franklin)