Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
08 Oct 2010 12:59 #80873 by Μπάμπης Χαραλάμπους

anadelta wrote: Ρε παιδια τι πρεπει να κανω για να παιξω online?

Το εχεις αυθεντικο;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2010 15:02 #80890 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Καλό το φετινό pro(1000 φορές καλύτερο από πέρυσι) αλλά το FIFA μου έκλεψε την καρδιά

More
08 Oct 2010 17:00 #80910 by stratilatis
Ρε παιδια εχω παρει φετος πρωτη φορα ενα οριτζιναλ pes 2011..και οταν παω να παιξω στο ιντερνετ κανω κανονικα την εγγραφη ολα μια χαρα αλλα οταν παταω το konami id και βαζω τον κωδικο μου και παταω συνδεση μου λεει ακριβως: η εκδοση pro evolution που διαθετετε δεν ειναι συμβατη. Τι να κανω; Ευχαριστω πολυ!

More
09 Oct 2010 12:57 #80987 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
τέλειο έχω είδη πάρει το uefa & παγκόσμιο στις 12 του μηνός θα βγει το dlc για ps3 kai xbox με τις καινούργιες μεταγραφές "και θα τις έχει όλες!"

More
11 Oct 2010 16:12 #81253 by Tasos Georgos

rapperdelis wrote: τέλειο έχω είδη πάρει το uefa & παγκόσμιο στις 12 του μηνός θα βγει το dlc για ps3 kai xbox με τις καινούργιες μεταγραφές "και θα τις έχει όλες!"

Aντε να δουμε !!!

More
11 Oct 2010 20:28 #81278 by rafor
Replied by rafor on topic Pro Evolution Soccer 2011
@Stratilati , τσεκαρε και κανε ενα καινουργιο λογαργιασμο , μηπως εγινε καμια πατατα, αλλιως αφου ειναι αφθεντικο, εχεις εγγυηση (μαλλον σου εδωσα ή μουφα ή μεταχειρισμενο , οπου δεν γινεται να ξαναχρησιμοποιησεις το ID),που σε καθε περιπτωση θα σε καλυπτει!

More
12 Oct 2010 15:39 #81371 by takisant
Replied by takisant on topic Pro Evolution Soccer 2011
Μόλις κατέβασα το dlc για pc.
Επιτέλους έφυγαν ο Ιμπραίμοβιτς και ο Ανρί από την Μπάρτσα. :P

More
12 Oct 2010 15:59 #81373 by Γιώργος Δημόπουλος

stratilatis wrote: Ρε παιδια εχω παρει φετος πρωτη φορα ενα οριτζιναλ pes 2011..και οταν παω να παιξω στο ιντερνετ κανω κανονικα την εγγραφη ολα μια χαρα αλλα οταν παταω το konami id και βαζω τον κωδικο μου και παταω συνδεση μου λεει ακριβως: η εκδοση pro evolution που διαθετετε δεν ειναι συμβατη. Τι να κανω; Ευχαριστω πολυ!

Ακου αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα σου ανοιξει μια σελιδα κ θα κατεβασεις ενα patch θα το αποσυμπιεσεις θα το τρεξεις κ αφου πατησεις ενημερωση θα κλεισει.Το προβλημα ειναι οτι αργει παρα πολυ κ μπορει να κανει εγκατασταση το patch κ μετα απο 15 λεπτα !!! Μν κλεισει τον η/υ.Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω.

More
25 Oct 2010 17:00 #82549 by makis71
Replied by makis71 on topic Pro Evolution Soccer 2011
εχω ps3 και αγορασα το pro2011 στην ελληνικη εκδοση. μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως θα βαλω αγγλικο menu και σχολιασμο στο παιχνιδι? Ξερω για τα αρχεια dt00_e.img και dt05_e.img που εχω κατεβασει από την pes-patch.com αλλα βαζοντας τα μεσω usb στο ps3 λεει no data found. Πρεπει να είναι μεσα σε φακελο ps3? Μεσα σε υποφακελο update? Αν είναι με ονομασια dt00_e χωρις το img όπως μου βγαινουν μετα το unrar πειραζει? Μηπως τελικα αυτά είναι για pc και όχι για ps3? Μη με στειλετε στη we-hellas ουτε εκει τα καταφερα.. Πως πρεπει να ναι το παιχνιδι, σβησμενα όλα τα files και updates η θελει κατι άλλο? Μπορειτε βημα βημα μια καλη βοηθεια? Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως!
](*,)

More
25 Oct 2010 17:22 #82552 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Pro Evolution Soccer 2011

makis71 wrote: εχω ps3 και αγορασα το pro2011 στην ελληνικη εκδοση. μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως θα βαλω αγγλικο menu και σχολιασμο στο παιχνιδι? Ξερω για τα αρχεια dt00_e.img και dt05_e.img που εχω κατεβασει από την pes-patch.com αλλα βαζοντας τα μεσω usb στο ps3 λεει no data found. Πρεπει να είναι μεσα σε φακελο ps3? Μεσα σε υποφακελο update? Αν είναι με ονομασια dt00_e χωρις το img όπως μου βγαινουν μετα το unrar πειραζει? Μηπως τελικα αυτά είναι για pc και όχι για ps3? Μη με στειλετε στη we-hellas ουτε εκει τα καταφερα.. Πως πρεπει να ναι το παιχνιδι, σβησμενα όλα τα files και updates η θελει κατι άλλο? Μπορειτε βημα βημα μια καλη βοηθεια? Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως!
](*,)

Σχετικα με το no data,αν δεν κανω λαθος,ορισμενα usb δεν τα αναγνωριζει το ps3.Ασε που με το νεο firmware,λογικα δεν λειτουργει κανενα usb....