Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
25 Oct 2010 19:34 #82558 by rafor
Replied by rafor on topic Pro Evolution Soccer 2011
Ακυρο αυτο που ειπες Lalo.Εαν δεν λειτουργουσαν, τοτε κανενα δεν θα μπορουσε να αποθηκευσει τα demo και να τα ξαναπαιξει, ουτε καποια save που θελει να περασει, γιατι ποτε δεν ξερεις.Το νεο firmware,απλα αποκλειει το πειρατικο λογισμικο απο το online mode.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2010 20:12 #82569 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Pro Evolution Soccer 2011
Προσεχε τι λες.Αν διαβαζες και κανενα αρθρο λεει οτι το νεο firmware περα απο την δυνατοτητα των 3d ταινιων,αχρηστευει και ολες τις εξωτερικες συσκευες που δεν ειναι εγκαικριμενες απο την sony.Μιλανε ολοι μιλαει και ο ραφορ.... :x

More
27 Oct 2010 22:49 #82734 by makis71
Replied by makis71 on topic Pro Evolution Soccer 2011
καποιος που να εβαλε στο ps3 στο pro2011 αγγλικο μενου και σχολιασμο? pls ας βοηθησει ...

More
28 Oct 2010 12:18 #82755 by thanasis
Replied by thanasis on topic Pro Evolution Soccer 2011
Παιδια μου χουν σπασει τα νευρα ας βοηθησει καποιος:Εφτιαξα 11 παικτες στο προ και ηθελα να τους βαλω σε μια δικια μου ομαδα που θα την ονομασω οπως θελω εγω(το ειχα κανει ξανα στο προ 2010 αυτο)και θα παιζω φιλικα κλπ Εψαξα στο που υπαρχουν <καινες> ομαδες ωστε να τις ονομασω οπως θελω και να κανω μεταγραφη τους παικτες που εφτιαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Παλια(στο προ 2010) πηγαινες απο edit-ομαδες-δημιουργια ομαδας(ή κατι τεοιο) και τα εφτιχνες ολα.Τωρα που παμε?γιατι δεν βρισκω τιποτα.... :evil:

More
28 Oct 2010 17:27 #82797 by superpapario deluxe
fifa 2011 vs pes 2011 σημειώσατε 2 χωρίς να 'ναι βέβαια over...έχει πολύ δρόμο ακόμα το fifa για να το φτάσει αν και πλησιάζει κι αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει αναταγωνισμός... :fball:

More
29 Oct 2010 01:38 #82846 by Μάνος Γρυπάρης

makis71 wrote: καποιος που να εβαλε στο ps3 στο pro2011 αγγλικο μενου και σχολιασμο? pls ας βοηθησει ...

Αγόρασε την αγγλική έκδοση. Δεν ξέρω που θα το βρεις, ψάξε EBW.gr και Mediamarkt.

8@no$ wrote: Παιδια μου χουν σπασει τα νευρα ας βοηθησει καποιος:Εφτιαξα 11 παικτες στο προ και ηθελα να τους βαλω σε μια δικια μου ομαδα που θα την ονομασω οπως θελω εγω(το ειχα κανει ξανα στο προ 2010 αυτο)και θα παιζω φιλικα κλπ Εψαξα στο που υπαρχουν <καινες> ομαδες ωστε να τις ονομασω οπως θελω και να κανω μεταγραφη τους παικτες που εφτιαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Παλια(στο προ 2010) πηγαινες απο edit-ομαδες-δημιουργια ομαδας(ή κατι τεοιο) και τα εφτιχνες ολα.Τωρα που παμε?γιατι δεν βρισκω τιποτα.... :evil:

Tώρα που το λες ούτε εγώ το βρίσκω. Το έχει ψάξει κανένας άλλος? Γιατι αν δεν παιζει αυτό τότε πρέπει να μπει στα αρνητικά του παιχνιδιού.

Sorry αλλά τα ελληνικά μενού δεν είναι για πολλά πολλά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Oct 2010 10:31 #82860 by thanasis
Replied by thanasis on topic Pro Evolution Soccer 2011
Καλα αν δεν γινεται να φτιαξουμε ομαδες στο προ καηκαμε.Πιστευω πως ειναι ενα πολυ σημαντικο αρνητικο.Αλλα μην λεμε πολλα αν δεν ειμαστε σιγουροι.Ευχομαι καποιος να βρει λυση. :ninja:

More
29 Oct 2010 18:05 #82890 by rafor
Κοιταξτε και λιγακι στο youtube ,σιγουρα καποιος θα εχει ανεβασει καποιο video ,γιατι λογικα πολλοι θα εχουν παιδευτει.Εαν τωρα δεν υπαρχει, τοτε σε συγκριση με το Fifa, το Pro παει πολυ πισω κατα τη γνωμη μου...

More
30 Oct 2010 14:48 #82973 by doxitis
Replied by doxitis on topic Pro Evolution Soccer 2011
Έχω λιώσει το become a legend στο pc!
Είναι πολύ ωραίο και μέχρι να βγει το FM11 θα το κάψω!

More
30 Oct 2010 15:10 #82980 by rafor
Οντως, το become a legend ,ειναι ενα απο τα modes που αξιζει παρα πολυ!