Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
22 Feb 2017 10:56 - 22 Feb 2017 10:58 #194027 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχουν γίνει ήδη αυξήσεις και μειώσεις στα στατιστικά πολλών παικτών στο Ultimate Team, τα λεγόμενα Winter Upgrades που γίνονται κάθε χρόνο. Μπορείτε να τις δείτε όλες στο Futhead
Last edit: 22 Feb 2017 10:58 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2017 19:21 #194610 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic FIFA 17
στο ultimate team γινεται να εχω 2 ομαδες?

More
05 Mar 2017 23:49 #194647 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17

Andreasvanik wrote: στο ultimate team γινεται να εχω 2 ομαδες?

Ναι. Πας στο Squads και από εκεί το ρυθμίζεις. Αρχικά αν δεν σου δίνει 2ο Squad βγες έξω από το Ultimate Team και πήγαινε στο Catalogue (στο Shop), κατηγορία "Ultimate Team" και ξεκλείδωσε το χαρακτηριστικό αυτό του 2ου Squad.

800 εκατομμύρια δολάρια το Ultimate Team ετησίως

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι από το Ultimate Team έβγαλε 800 εκατομμύρια δολάρια για την φετινή σεζόν, 20% περισσότερα από το Fifa 16 Ultimate Team.

Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με τα μισά έσοδα online υπηρεσιών όλων των άλλων games της. Αν μη τι άλλο δεν την λέμε τυχαία "στρογγυλή θεά".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
14 Mar 2017 15:23 #195190 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic FIFA 17
παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια to fut account μου κλειδωθηκε και δεν μπορω να μπω
μπορω να το ξεκλειδωσω?

More
14 Mar 2017 17:13 #195203 by Μάνος Γρυπάρης
Μήπως χρησιμοποίησες κάποιο online shop αγοράς coins?
Σε αυτή την περίπτωση η EA κάνει bans να ξέρεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Mar 2017 20:45 #195224 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Andreasvanik wrote: παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια to fut account μου κλειδωθηκε και δεν μπορω να μπω
μπορω να το ξεκλειδωσω?

Στείλε στο support τους. Αν έχεις αγοράσει coins ξέχασε το το θέμα πάντως, είναι πολύ αυστηροί πλέον και όπως σου έγραψε ο Μάνος κάνουν bans χωρίς έλεος.

More
18 Mar 2017 18:46 #195475 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας τύπος δίνει συμβουλές για το πως θα κερδίσετε την Division 1.
Εν τω μεταξύ χρειάζεστε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες ή 8 νίκες.

Εν τω μεταξύ αυτός ο τύπος πήρε την Division 1 με Bronze ομάδα!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Mar 2017 18:48 #195476 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 17
Τόσο δύσκολη είναι τελικά η Division 1 στο Fifa 17 ; :woohoo: Εγώ όταν έπαιζα Fifa 15 την Division 1 την κέρδισα άνετα και μάλιστα δύο φορές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Mar 2017 00:30 - 19 Mar 2017 00:31 #195498 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Να αναφέρω ότι ο λόγος που κέρδισε την division 1 με bronze ομάδα, πέρα από την ικανότητα του ως παίχτης, είναι η εκμετάλλευση του team rating που δίνει handicap υπέρ αυτού που έχει χαμηλότερο rating. Έχω παίξει πολλές φορές με τέτοιους και οι παίχτες μου που είναι +20 ξέρω γω στα στατιστικά από τους δικούς του δεν μπορούν να περπατήσουν. Βλέπεις πχ τον Πογκμπα να μην μπορεί να κοντράρει έναν παίχτη με 59 στατιστικά...Απίστευτα ηλίθιο. Κανονικά έπρεπε οι bronzαδες και αυτοί με silver να παίζουν σε ανάλογες divisions. Όσοι βλέπετε livestreams γνωστούς streamers θα έχετε δει τρομερά αίσχη. ΠΧ ένας είχε όλους τους team of the year + legends στο xbox και έπαιζε με έναν με bronze team και ο Messi με τον Ronaldo έπαιζαν σαν παππούδες. Αυτό γίνεται επειδή το παιχνίδι είναι όπως έχει πει πολλές φορές και ο Μάνος στα stream του SCRIPTED. Δηλαδή αποφασίζεται τι θα γίνει χωρίς να έχεις απόλυτο έλεγχο. Ειδικά αυτό με το handicap είναι τέρμα άδικο και ηλίθιο γιατί ουσιαστικά σε κλέβει. Για αυτό βάζουμε στις αλλαγές μας όλο bronze παίχτες με 45-47 στατιστικά + 2 κανονικούς rated για να μειώσουμε το rating της ομάδας περίπου στο 82-83 για να ισοσταθμίσουμε την ηλιθιότητα του handicap. Αλλά αν πέσεις με bronze ομάδα και είναι και καλός ο άλλος καληνύχτα...
Last edit: 19 Mar 2017 00:31 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.