Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
12 Nov 2016 20:30 #189374 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όπως τα είπε ο Douzos είναι. Πως την πάτησες έτσι ρε φίλε κρίμα, το είχε και σε ειδοποίηση ότι θα χαθούν οι παίκτες, πραγματικά κρίμα, τι να πω :/
Τα περισσότερα από αυτά τα squad building είναι χάσιμο χρόνου και coins, να τα αποφεύγετε.
The following user(s) said Thank You: Panos Marmarou

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2016 20:38 #189377 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

mitsosR21 wrote: Καλησπέρα στην παρέα...Είμαι σχετικά νέος στο forum..Όσοι παίζετε σε PC θα με βρείτε με το όνομα Darap21....Πως σας φαίνεται το online φέτος???

Δυστυχώς στο online εμφανίστηκαν αρκετοί cheaters, περισσότεροι από άλλες χρονιές, γιατί τώρα η ΕΑ δίνει δώρα με το FUT Champions και είναι πραγματικά εκνευριστικό. Υπάρχουν άτομα που σου προκαλούν επίτηδες lag με ένα hack και δυστυχώς η ΕΑ δεν βλέπω να κάνει και πολλά. Πάντως έχουν προσθέσει υπερβολικά πολύ νέο content στο Ultimate Team, είναι για να λιώνεις με τις ώρες. Θα σου στείλω και invite (Ichimaru_Gin7)

More
12 Nov 2016 21:33 #189378 by Ιωσήφ Μουρίκης
Replied by Ιωσήφ Μουρίκης on topic FIFA 17
σας παρακαλω ας βρεθει καποιος που να παιζει σε ps3 για να βαλω καποιον παικτη για πουλημα στα 10000 και να τον παρει γιατι τα χρειαζομαι τα λεφτα

More
12 Nov 2016 22:33 #189379 by Darap21
Replied by Darap21 on topic FIFA 17
Εγω είμαι γραμμένος σε όλα τα forum περί FIFA...Δόξα τον θεό χαζός δεν ειμαι εχω μάτια κ βλέπω...Εγώ πέρσι ξεκίνησα το FUT και μ άρεσε,ειχε ενδιαφέρον και για αυτο ειπα να συνεχίσω κ φέτος αλλά το μετάνιωσα..Έχω αγανάκτησή απίστευτα και με τους cheaters και με το lag...Αλλά και με την ΕΑ που βοηθάει πιο πολύ αυτούς π είναι σε μεγάλο level...Δηλ εγω π είμαι 48lvl αν παίξω με κάποιον 60lvl θα βοηθήσει αυτόν να πάρει την νίκη...Καλά έπαιζα τόσα χρόνια μόνος κ έκανα ότι ήθελα...:P Περιμένω invite....

More
13 Nov 2016 15:16 #189391 by Panos Marmarou
Replied by Panos Marmarou on topic FIFA 17
Καλησπέρα παιδιά όπως είπε και χθες είμαι καινούριος στο ut και έχω κάποιες απορίες (συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις απορίες)
Μου είχαν ξεμείνει στο Psn μου δύο ευρώ και λέω δεν τα ρίχνω στο Fifa17 και έτσι αγόρασα FIFA points. Ξ ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κάνω με αυτά, μπορώ να αγοράσω παίκτες από το transfer ?αν ναι πώς? Μπορώ με κάποιον τρόπο να τα μετατρέψω σε coins? Αν ναι πώς?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

More
13 Nov 2016 17:12 #189394 by Πιέρρος Φουστέρης

panos.kazer wrote: Καλησπέρα παιδιά όπως είπε και χθες είμαι καινούριος στο ut και έχω κάποιες απορίες (συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις απορίες)
Μου είχαν ξεμείνει στο Psn μου δύο ευρώ και λέω δεν τα ρίχνω στο Fifa17 και έτσι αγόρασα FIFA points. Ξ ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κάνω με αυτά, μπορώ να αγοράσω παίκτες από το transfer ?αν ναι πώς? Μπορώ με κάποιον τρόπο να τα μετατρέψω σε coins? Αν ναι πώς?

Δε γίνεσαι καθόλου κουραστικός, φίλε Πάνο. Γι' αυτό υπάρχει το forum μας, έτσι κι αλλιώς. Τα FIFA points μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο για να αγοράσεις packs ή draft tokens. Να τα μετατρέψεις σε coins μπορείς να το κάνεις έμμεσα, αν αγοράσεις, δηλαδή, packs και πουλήσεις τους παίκτες και τα extras που δεν θέλεις ή να αγοράσεις draft tokens, να φτιάξεις ομάδες με τους παίκτες που σου προτείνει και να νικήσεις όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς. Πέρα από αυτά τα 2, δε μπορείς να τα κάνεις κάτι άλλο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης, Panos Marmarou

More
13 Nov 2016 19:27 #189402 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Fifa 17: The Journey - Part 5
Συνεχιζουμε να παίζουμε μπάλα στη Newcastle. Σε αυτά τα parts να ξέρετε πως έχει λιγότερα cutscenes σε σχέση με την αρχή και το τέλος. Μετά σε κάποια φάση έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αναμείνατε και θα δείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
14 Nov 2016 09:02 #189411 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

panos.kazer wrote: Καλησπέρα παιδιά όπως είπε και χθες είμαι καινούριος στο ut και έχω κάποιες απορίες (συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις απορίες)

Σε ενημέρωσε ο Douzos πολύ σωστά, εγώ απλά να σου πω ότι από packs μην περιμένεις να ανοίξεις καλό παίκτη, είναι αρκετά δύσκολο γιατί έχει χαμηλές πιθανότητες. Πάντως άμα είναι να αγοράσεις packs με τα fifa points που έβαλες, περίμενε αυτή τη Παρασκευή που είναι το Black Friday νομίζω, διότι θα βάλουν πολλές προσφορές σε packs και θα αυξήσουν(έτσι λέει η ΕΑ κάθε χρόνο) την πιθανότητα να σου τύχει Inform παίκτης(αυτοί με τις μαύρες κάρτες). Πάντως γενικά να ξέρεις δεν αξίζει να ανοίγεις pack,δηλαδή να βάζεις λεφτά για pack, γιατί δύσκολα ανοίγεις κάτι αξιόλογο.
The following user(s) said Thank You: Panos Marmarou

More
14 Nov 2016 17:14 #189417 by Panos Marmarou
Replied by Panos Marmarou on topic FIFA 17

Shikabane_Hime7 wrote:

Σε ενημέρωσε ο Douzos πολύ σωστά, εγώ απλά να σου πω ότι από packs μην περιμένεις να ανοίξεις καλό παίκτη, είναι αρκετά δύσκολο γιατί έχει χαμηλές πιθανότητες. Πάντως άμα είναι να αγοράσεις packs με τα fifa points που έβαλες, περίμενε αυτή τη Παρασκευή που είναι το Black Friday νομίζω, διότι θα βάλουν πολλές προσφορές σε packs και θα αυξήσουν(έτσι λέει η ΕΑ κάθε χρόνο) την πιθανότητα να σου τύχει Inform παίκτης(αυτοί με τις μαύρες κάρτες). Πάντως γενικά να ξέρεις δεν αξίζει να ανοίγεις pack,δηλαδή να βάζεις λεφτά για pack, γιατί δύσκολα ανοίγεις κάτι αξιόλογο.

Καλησπέρα σε όλο το Forum ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου.
Εσύ τι θα μου πρότεινες να κάνω με τα Fifa points που έχω??

More
14 Nov 2016 18:25 #189420 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

panos.kazer wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Καλησπέρα σε όλο το Forum ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου.
Εσύ τι θα μου πρότεινες να κάνω με τα Fifa points που έχω??

Φύλαξε τα και πάρε packs μέσα στο Black Friday(25 Νοεμβρίου) θα βγει και μέσα στο παιχνίδι σχετική ανακοίνωση. Θα υπάρχουν πολλές προσφορές με packs και θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να πετύχεις καλούς παίκτες. Θα ενημερώσω όταν βγει και τι packs να προτιμήσετε, συνήθως αυτά που έχουν μόνο παίκτες μέσα είναι τα καλύτερα, αλλά και τα πιο ακριβά. Θα δούμε τι θα βγάλουν όταν έρθει η ώρα και θα κινηθούμε ανάλογα.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης